עבור לתוכן

עזרה במציאת זיכרון למחשב ישן

Featured Replies

פורסם

אני צריך להוסיף למחשב ישן(פנטיום 4) זיכרון ע"מ שיריץ win7.

בכל הזכרונות שאני מוצא בebay מצויין עליהם שהם לא לא תואמים\מומלצים ללוחות אינטל.

למשל יש את זה-

http://www.ebay.com/itm/NEW-1GB-PC2100-266Mhz-184PIN-DDR-SAMSUNG-BRAND-DESKTOP-RAM-MEMORY-LIFETIME-WARR-/380369424691?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item588fc8d133#ht_1573wt_1064

Compatibility

• These are High Density memory and may not be compatible with your motherboard. We carry low density RAM that is compatible with most motherboards. WE CAN NOT GUARANTEE COMPATIBILITY OF THESE MODULES WITH YOUR PARTICULAR MOTHERBOARD.
  • Please ensure compatibility prior to purchasing. Contact your hardware manufacturer if necessary. These modules are not recommended for Intel Chipset Motherboards. Please see our other listings
    for the more compatible low density version of these modules.

האם זכרון כזה יתאים לי למחשב?

מצורף פירוט חומרה של המחשב.

תודה מראש.

[attachment deleted by admin]

פורסם

חפש מה שנקרא " low density".

אני לא יודע למה אתה משקיע בכלל במחשב כזה וכמה אתה רוצה להוציא ממנו כי מ-7 אני לא יודע אם הוא בכלל יפיק תועלת. עדיף XP במחשבים כאלה.

פורסם

הזכרון שתשקיע כבר יעלה לך כמו חצי ממחשב משומש הרבה יותר טוב...

פורסם

הגזמתם, אם הוא יגרד זיכרון כזה ב20 דולר זה לא נורא ולא חצי ממחשב משומש.

נתחיל מזה- אתה בטוח שאתה צריך PC2100? יש גם PC1600 וכו'. קודם תגיד לנו איזו מהירות של DDR אתה צריך ומשם נמשיך, יש עוד מקומות-amazon לדוגמא (כן יש שם גם משומשים).

עם זאת, אל תחיה באשליות- עם או בלי זיכרון המערכת תקרטע. אם יש יכולת כלכלית להוציא אלפייה, הייתי פוזל לכיוון מדור היד-שניה כאן באתר - יש מציאות.

פורסם

שלום idan87 וברוך הבא לפורום.

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה פרטים שיעזרו להבין קצת יותר במה עסוק הדיון. לדוגמה 'הוספת זכרון DDR למערכת לצורך הרצת Windows 7'.

שנית, כפי שציינו, אם אתה רוצה להגדיל את הסיכוי שהזכרון ייתמך אתה צריך לחפש זכרון בצפיפות נמוכה (Low Density). לא פרטת מהם השימושים ומהן הציפיות שלך מהשדרוג, אבל באופן כללי גם אני די מסכים שקצת מיותר להשקיע במערכת כזאת, ובהתאם לשימושים, לציפיות ולתקציב אולי בכלל שווה לחשוב על שדרוג פלטפורמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים