עבור לתוכן

מחפש מאוורר 120 מ"מ, 4 פין, PWM, עד 2000 RPM עם דגש על שקט בסל"ד נמוך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

SHIT

הם ביטלו את ה FIRST CLASS בטענה שהיו להם בעיות עם חבילות שלא הגיעו ליעד ואח"כ הם ספגו את זה שאנשים התלוננו בחברת האשראי \ פייפל.

בקיצור הם רוצים 30$ .. זה יותר מהמאווררים עצמם וזה לא משתלם בשיט. :kopfpatsch:

אגב זה מצחיק, עברתי על עשרות דגמים של מאווררים והיחידים שמצאתי שמתאימים למטרה הזאת זה ה VIPER ומאוורר נוסף של COOLINK שנקרא SWiF2-12P רק שהוא מסתובב עד 1700RPM. מה שכן הקולינק מגיע עם כבל מפצל ל 4 פין שזה פיצ'ר נחמד ואני מקבל שניים (אחד עם כל מאוורר).

בקיצור, מישהו מכיר חנות אחרת שאפשר להזמין משם עם משלוח הוגן ? או לחילופין, אם מישהו צריך משם משהו אפשר לתאם ולהזמין ביחד ואז להתחלק במשלוח.

עריכה: מצאתי אתר שכן שולח עם פירסט קלאס 11$ משלוח D:

http://www.performance-pcs.com

הקולינק:

clswif2120.jpg

• תגובות 44
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קח בחשבון שהנתונים היבשים לא תמיד נותנים תמונה מלאה. דבר ראשון כשמחפשים מאוורר לגוף קירור\רדיאטור חשוב שהוא ייצר לחץ גבוה, 2.5-3mmH2O נחשב טוב למטרות כאלו. בנוסף לחברות שונות יש דרכי מדידה שונות של רעש, ככה שלא תמיד אפשר להשוות בין חברות שונות, למשל המאווררים של CM הרבה יותר רועשים ממה שה-Specs שלהם אומר. יש גם חשיבות לצורה שבה המאוורר דוחף את האוויר. יש מאווררים יותר ופחות כיווניים.

לדוגמא, חרא של מאוורר אגב, אאל"ט.

תראה פה יש המלצות,

http://www.overclock.net/air-cooling/992556-looking-pwm-fan-tuniq-120-extreme.html

פורסם
  • מחבר

אני לומד פה הרבה .. תודה :yelclap:

איזה מאוורר התכוונת שהוא חרא? לא הבנתי.

פורסם

פותח התרד תעדכן אותנו בתוצאות ;D

פורסם

SF?

SPEED FAN

פורסם

השליטה מ-SF על ה-PWM לא עובדת אצלי, SF לא תומך כנראה בציפים PWM של הלוח. אני צריך להשתמש בדרעק של גיגהבייט, EasyTune6, בשביל לשלוט על ה-PWM.

פורסם
  • מחבר

איזה חארות החנויות הקטנות האלה בארה"ב.

"PERFORMANCE PCS"

אני שולח להם מייל , מדוע מאוורר אחד עולה 11$ לשלוח ושניים זה כבר 30$ (עם PRIORITY, אין FIRST CLASS פתאום), אז מה הם עונים לי? "יש הגבלה של 25$ על חבילות למשלוח עם FIRST CLASS. שני המאווררים שאני רוצה עוברים את המגבלה ב- 3$ אז על זה הם נתפסים. איזה עלוב. :kopfpatsch:

פורסם

נסה את sidewinder.

פורסם

הוא ניסה. 25$ משלוח מינימום.

פורסם

ומה המסקנה? צריך לקנות עוד!!

פורסם
  • מחבר

אני פשוט אעשה שתי נגלות.. אני גם ככה רוצה לקנות כמה כבלים של bitfenix בשביל לסדר את המארז יותר יפה אז אני אעשה שתי קניות של מאוורר + כבל כל פעם. זה ייצא יותר זול מלשלם להם 30 $ ואם לא אז אני אקנה בחבילה אחת.

אם מישהו רוצה משהו במשקל דומה אז אפשר להזמין ביחד ולהתחלק במשלוח חצי חצי. :xyxthumbs:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון D:

אחרי הרבה זמן מצאתי את המאווררים שאני חושב שסוף סוף יעשו את העבודה.

הסתבר לי שלא ממש צריך שני מאווררים של 2000 RPM בשביל להשיג תחליף הולם למאוורר היחיד שמגיע עם הקולר 620..

אז אחרי חיפושים פה בארץ, מצאתי חנות שמוכרת אחלה מאוורר של GELID, עברתי משהו כמו 3-4 חנויות עד שמצאתי אחת שבאמת מוכרת את הדגם של ה- PWM עם ה- 4-pin!

SILENT 12 PWM , מגיע עם חיבור 4-pin, עובד במהירות של בין 750 ל- 1500 סל"ד.

נקנה בחנות מדיה גלקסי מחיפה. אחלה של חנות, שירות מהיר ומדוייק. עלות המאוורר כ- 47 ש"ח (כמו איביי) ומשלוח חינם.

:)

gelid_silent_12_pwm.jpg

שבוע הבא אני צריך לקבל שני משלוחים נוספים עם כבלים כמו בתמונה בתקווה שאחרי ההרכבה זה יראה ככה:

gelid.jpg

size]

פורסם

לפי הנתונים היבשים הם לא כאלו להיט 58 CFM ו-1.6 mmH2O זה די נמוך. איך הביצועים בפועל?

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא יודע, אבל הביקורות על המאוורר טובות. לפחות ממה שמצאתי בגוגל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים