עבור לתוכן

מחפש מאוורר 120 מ"מ, 4 פין, PWM, עד 2000 RPM עם דגש על שקט בסל"ד נמוך

Featured Replies

פורסם

המאוורר שמגיע עם הקולר 620 זה מאוורר של ANTEC שרץ בין 1400 ל - 2000RPM.

ב IDLE הוא רועש מדי. בהתחלה לא שמתי לב לזה כל כך, אח"כ כן וזה ממש מעצבן.

מה האופציות שלי למאוורר שגם ירוץ ב RPM הנקוב וגם שקט?

תודה.

• תגובות 44
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

?? :s05:

פורסם

אין דבר כזה מאוורר 120 שיסתובב ב-2000RPM ויהיה שקט. אם אתה מחפש מאוורר ללא PWM ה-GentleTyphoon 1850RPM ביחס ל-CFM הוא הכי שקט שיש. אם אתה מחפש מאוורר PWM אז יש (לא בארץ) את ה-Akasa Viper שמגיעים בשיא ל-1900RPM\84CFM ובהכי נכון יורדים למשהו כמו 600RPM\7dbA, יש לי אותם ואני מרוצה מהם מאוד.

פורסם
  • מחבר

כן, במהלך החיפושים גם אני מצאתי את ה- AKASA VIPER .. נראה שהוא עונה על הכל. אני יודע שזה לא יכול גם שקט וגם 2000 סל"ד (1900 זה גם בסדר) אבל אני צריך משהו שהוא שקט בסל"ד נמוך ,נניח ב- 1400RPM אבל יכול להגיע ל 2000RPM, כי זה צריך להחליף את המאורר של האנטק שהמפרט שלו זה בין 1400 ל 2000 סל"ד. לצערי המאוורר הזה 3 פין אז כן, אני צריך שני מאווררים שהם 4 פין (PWM) עם קונקטור שמתחבר ל CPU HEADER.

אתה יכול להגיד לי איך שלך באיזור ה- 1400RPM? שקט ממש או לא כל כך?

פורסם

ה-Viper הוא 4-פין לא 3. או שאתה צריך 3? לא הבנתי כל כך.

לא ממש יכול להעריך כי המעבד אצלי, וכך רוב המעבדים בשנים האחרונות, מכבים ליבות ומורידים תדר ברגע שהם לא תחת עומס. מה שאומר שאין עליה הדרגתית בטמפרטורה, אלא קפיצה ישר מ-35 מעלות ל-50. ככה שהמאווררים עוברים (לפי ההגדרה של הפרופיל PWM אצלי) ממצב של מהירות מינימום למהירות מקסימום.

פורסם
  • מחבר

4 pin שמתחבר ל CPU HEADER.

פורסם
  • מחבר

מאיפה הזמנת את ה VIPER?

פורסם
  • מחבר

מאד מודה לך! כמה הם גובים משלוח ? באיביי איזה גנב רוצה 14 פאונד על המאוורר אז 13$ זה הרבה יותר הגיוני.

פורסם

לא יודע אני הזמנתי את זה ביחד עם הקירור מים אז יצא 85$ משלוח. תנסה להזמין זה נותן לך מחיר על המקום.

פורסם
  • מחבר

אני רואה שהם מאפשרים שליחה עם USPS FIRST CLASS זה צריך להיות זול. :)

פורסם

50 מעלות ואתה על 100%? זוועה :)

אצלי עד 50 הם על 20% וב-50 עוברים ל-50%. שמתי את ה-warning על 60 או 65 וזה כבר מקפיץ ל-100%.

עריכה:

adi518, גם אני משתמש במאווררים האלה ובמפצלים (בעצת B.D.B), וממליץ בחום. קניתי מ-SWP, והייתי מאוד מרוצה מהשירות.

פורסם

כי יש לי תחושה שה-PWM עובד לפי הטמפרטורה של החיישן בלוח ולא החיישנים במעבדים, אז 50 בלוח זה כמעט 60 במעבד. שמתי את ה-PWM ב-30 ומטה על 10% וב-50 ומעלה על 100%.

פורסם

שחק עם SF. בהתחלה לא הצלחתי לקנפג אותו כמו שרציתי, אבל עכשיו הוא עובד כמו שצריך לפי החיישנים של ה-CORES.

פורסם

SF?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים