עבור לתוכן

Arctic Accelero XTREME Plus II VGA Cooler לרדאון X1950PRO אפשרי?

Featured Replies

פורסם

זה נישמע שאלה מוזרה אבל אני יסביר

יש לי כרטיס sapphire radeon x1950pro

והמאוורר שלו כבר דיי חופר בראש הלאגר שלו מבפנים כי מה לעשות כבר ישן(למרות שפתחתי אותו ושימנתי..אבל כבר עשה את שלו..)

עכשיו אני בכל מיקרה אני רוצה להחליף מאוחר יותר את הכרטיס שלי..אבל לא כרגע..(כי זה חתיכת הוצאה עכשיו כרטיס כמו שצריך ואני גם אז חייב ספק יותר חזק וכו וכו

אז אז חשבתי לקנות לי סט טוב עם כבר של מאווררים הArctic Accelero XTREME Plus II VGA Cooler הבנתי שהוא מעולה ודיי שקט..

ולשים אותו על הכרטיס שיש לי בנתיים וככה גם הוא יהנה מקירור מרשים וגם יהיה לי שקט מכל החפירות שאני סובל מהם עכשיו.. ושאני יחליף כרטיס בעזרת השם (כניראה גם לרדאון..5870 או 6850 עד אז ניראה..) אז להעביר ביניהם..

מה אתם אומרים? זה יהיה אפשרי? (אפילו עם שינוי קטנטן..אני פשוט לא פירקתי את הArctic Accelero XTREME Plus II VGA Cooler אז אני לא מכיר תתושבת...)

פורסם
  • מחבר

ככה ניראה הכרטיס בלי הגוף קירור

image11pdges.jpg

image10zc.jpg

מאחור

image06w.jpg

פורסם
  • מחבר

יש לי אותו, אז אני יכול לעזור לך באופן אישי עם הקומבינה.

מדדת את הרווחים בין החורים בPCB?

הקירור שאתה רוצה תומך באופו רשמי ב2900XT ומעלה.

לא יכולתי לשלוט בעצמי וקניתי אותו :silly: ..לפי מה שראיתי ניראה פחות הו יותר החורים ניראים מתאימים.. אבל זה ככה הסתכלתי שהמחשב פועל וקשה לראות... אני יתחיל לפרק ובמיקרה הגרוע ביותר..אני יעשה עוד חורים נוספים והברזות..

אני יעדכן בתקווה שילך לי הכל חלק בלי בעיות מיוחדות

פורסם

יש אותו כרטיס,ואני החלפתי לו קירור,עובד סוס

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה לא נורמלי??

חורים נוספים??

אסור לעשות שום חורים נוספים בPCB - אני מקווה שלא לזה התכוונת.

3 דברים צריכים להיות מקוררים:

GPU

GDDR

VRM

אתה בטוח שתסתדר?

דיברתי על לעשות חורים בתושבת של פח הזאת של גוף הקירור לא במעגל המודפס חחחח :silly:

פורסם
  • מחבר

גם לא מומלץ.

בהצלחה!

:xyxthumbs:

אני מקווה שלא צריך..אני יבדוק הכל מחר בבוקר יכול להיות שאין צורך..

אגם גם עם כן זה לא סיפור גדול...עשיתי כמו מודינגים כאילו וזה לא סיפור..רק צריך להיזהר לא לפגוע בצינורות נחושת שלא יפגעו וזהו(כי יש בהם גז שמוליך את החום ובשביל זה גם אסור לקצר אותם..)

פורסם
  • מחבר

עזוב את זה..

אני רוצה שתתן לי עצה איך אני עושה BACKPLATE מאולתר לGTX 470.

קח פלח אלומיניום תחתוך אותו לפי הצורה שאתה צריך ותקדח חורים.. זה לא אמור להיות מסובך

תחפש פלח כמה שיותר דק שיהיה לך קל לעבד אותו ולקופף אותו עם תצתרך קצת..ולמען הבטיחות תדביק מתחת לצד שיגע בלוח המודפס

פסי איזולירבנד (כי בכל זאת אלומיניום חומר מוליך אז אנחנו לא רוצים קצר.. חח) זהו בגדול ממה שאני יודע

בסופו של דבר עם יש לך ידיים טובות זה פשוט דברים כאלו..ואם אין כל מיני קבלים בדרך אז בכלל זה קל

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עדכון...

המשימה הושלמה בהצלחה..בסוף למרבה המזל לא היה צורך בקדיחת חורים..רק הייתה צריך להרכיב בצורה אחרת... (בהוראות הם אומרים לפרק את התושבת ולהרכיב אחרי זה עם ה2 ברגים שמחברים תתושבת לגוף נחושת..אבל בגלל שאצלי אין עוד 2 חורים ויש רק 4 חורים ב4 פינות של הליבה אז הרכבתי ישר דרכם את כל הגןף באידוק נכון של כל פעם מפינה שמאלית לפינה ימנית אבל בצד שני שיהיה לחץ שווה..)

היה לי פחד אחר שם כי אצלי הליבה חשופה (כמו במעבדים הישנים..) ומסביב יש נגדים קטנים..בגוף הקודם היה הריבוע של הצלה יותר קטן ולחץ בדיוק על הריבוע של הליבה..אבל פה הריבוע תיפה יותר גדול.. אז שמתי מסביב לנגדים איזולירבנד כדי למנוע קצר....

עכשיו אני מדבר איתכם מהמחשב.. ובאמת מאוורר ממש מוצלח... אני על 35 במנוחה (לפני זה היה 55-59 במנוחה) והוא מעוד שקט יחסית למאוורר עם הכונס הרגיל וזה עוד שאמרז פתוח..מעניין איך זה שהוא סגור :o

רק מה המינוס הוא שהוא ענק.. הייתי צריך לשנות את כל המארז שהוא יכנס והייתי צריך לוותר על הכרטיס קול שלי של הקרייטיב ולהשתמש במובנה..

אבל עדיין הוא ממש מוצלח...

תודה לכולם !

11102011191.jpg

11102011192.jpg

11102011193.jpg

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: נראה טוב.. :yelclap: על היצירתיות :)

שטויות כולה כרטיס מסף =]

באמת אני מרוצה ממנו הוא מקרר ממש טוב ולא מרעיש כמו המאוורר מפוח של הסטוק

פורסם

תסדר רק את כל הבלאגן של החוטים... קשה לראות תמונות כאלה על הבוקר ;)

פורסם
  • מחבר

תסדר רק את כל הבלאגן של החוטים... קשה לראות תמונות כאלה על הבוקר ;)

זה הצעד הבא....ספק מודולרי...שאני יוכל לסדר אתה המאז הזה סוף סוף כמו בן אדם

חיים..משידרוג...לשידרוג... ;)

פורסם
  • מחבר

איך הוא יסדר אם המארז שלו לא תומך בסידור כבלים?

המארז צריך לתמוך בזה?!

תסביר.. לא הבנתי :s05:

פורסם
  • מחבר

אני צריך בגלל שהמארז לא הכי גדול אז ואני לא נשתמש בכל החוטים..אז אחרי זה אין לי מקום לתקוע תשאריות

ואבל מקשר למארז תומך זה סתם שטויות ניראה לי פשוט אין לי כמו שאמרתי ספק נורמלי..( גם ז ככה מבולגן כי החוט של הספק הראשי בקושי הגיע ללוח והייתי צריך ממש להתעמץ ולמתוח אותו..

פורסם

לא צריך שום ספק ו\או מארז מיוחדים בשביל לעשות סידור מינימלי במארז. קצת בנדים וכמה דקות של חשיבה - והמארז יראה כבר הרבה יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים