עבור לתוכן

המלצה לגיימפאד

Featured Replies

פורסם

אני מחפש גיימפאד (לשחק פיפא וכאלה בעיקר) למחשב

טווח מחירים עד 300 ש"ח

ראיתי את הרייזר אונזה(Razer onza( איך הוא?

פורסם

מול הריזר שלך יש את הג'ים פאד G13 שהרבה יותר

טוב איכותי ונוח,וגם מגיע עם מסך והוא הרבה יותר אוריגמי.

פורסם

ה- G13 זה רבע מקלדת :)

לא נראה לי שזה מה שהתכוון אליו פותח הטרד.

הרייזר אונזה שמעתי הרבה אנשים שממליצים עליו. הייתי קונה אותו אבל הוא חוטי אז נאלצתי לוותר עליו ואני משתמש בגיימ פאד של מייקרוסופט שמיועד ל- XBOX

חשוב שתדע שלגיים פאד של מיקרוסופט כבר יצאו שלושה דגמים והראשון (בקרים בצבע אפור) יש לו D-PAD בעייתי.

פורסם

אני גם חשבתי על קניית גיימפאד ונראה לי אין על MICROSOFT XBOX 360 CONTROLELR ;) משחק עכשיו DARKSIDERS והפורט הזה משגע אותי עם מקלדת ועכבר. לרוב החברים שלי יש XBOX 360 והם אומרים שהוא מעולה

RAZER ONZA גם נראה מגניב, רק כמה הוא עולה?

פורסם

אני לעומת זאת לא ממש ממליץ על פאד אוריגמי.. הוא עלול להתקמט, להרטב, אפילו להישרף חס וחלילה.. לא רעיון טוב

פורסם

אני לעומת זאת לא ממש ממליץ על פאד אוריגמי.. הוא עלול להתקמט, להרטב, אפילו להישרף חס וחלילה.. לא רעיון טוב

אחריות בנילאומית 3 שנים,במקרה שקורא משו למוצר קיבלת חדש...

פורסם

אחריות בנילאומית 3 שנים,במקרה שקורא משו למוצר קיבלת חדש...

:)

אהה.. הבנתי.. צודק.

אני גם שונא שהמוצר שלי מבין שהוציאו אותו מהמים ומתחיל לקרוא "משו" אותי.. "משו" אותי... :)

סתם צחוקים שלי פה עם עצמי (הומור משונה).. אתכם הסליחה

פורסם

פאד אוריגמי ;D

זה משהו חדש :silly:

נראה לי שהתכוונת לארגונומי

פורסם

הייתי באותה דילמה בגלל פיפא, קניתי מתאם לשלטי PS2 למחשב... זה גרר קצת התעסקות עם קבצי קונפיגורציה לכל משחק (DIRT וFIFA, פרו עבד בלי בעיות) אבל הסתדרתי בסוף. עלה לי 4 דולר (דיל אקסטרים)

אם הייתי רוצה לשפוך כסף הייתי קונה שלט שלXBOX360 לבן/שחור ממישהו ביד שניה או מדיל אקסטרים ב100-150 שקל פחות או יותר (עולה בחנויות 250 בארץ אם אני לא טועה)

רק תוודא שיש לך BLUETOOTH

פורסם

פאד אוריגמי ;D

זה משהו חדש :silly:

נראה לי שהתכוונת לארגונומי

הצתה מאוחרת מאץ'? או שהחוש הומור שלי עד כדי כך לא מובן מבעד לאותיות המקלדת.. :(

פורסם

לא מתחרה עם הצתה של אף אחד ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים