פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים יש לי שתי ווינדוסים במחשב, שניהם 7 ( הייתי צריך שתיים כדי לבדוק דברים)בקיצור מחקתי את הראשונה, אבל כשאני מפעיל הוא נותן לי לבחור ואם לא תוך 30 שניות הוא בוחר בווינדוס המחוקאתמול הפעלתי את המחשב והלכתי לכמה דקות והוא בחר בווינדוס המחוק והציג לי ארור לחצתי אנטר המחשב עשה ריסטרט והציג מסך שחור סרטון: נכנעה (גם דיסק לא עולה וגם סייףמוד רק הביוס)אמרו לי להוציא את הארד דיסק ולפרמט במחשב אחר - עשיתי את זה ועכשיו יש מסך שחור לגמרי לכמה שניות והמסך מתכבה (המחשב פועל)בבקשה עזרה אין לי בעיה לנסות ולבדוק כל דבר שתגידו
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים היי YakirQ,הגדר בביוס את כונן הדיסקים כ- BOOT, והתקן מחדש את ה- WINDOWS.ליאור
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים שלום,לא הבנתי אותך - היו לך 2 מערכות הפעלה על אותו דיסק פיזימחקת אחת מהם ועכשיו אתה לא מצליח להעלות מערכת הפעלה בכלל (אך מגיע למסך בחירת מערכת ההפעלה)?מהניסוח שלך אני לא מבין מה הבעיהכמו כן אני לא מבין מאיפה באה העצה לפרק את הדסיק ולפרמט אותו במחשב אחרממתין לתשובהגבריאל
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים מחבר שלום,לא הבנתי אותך - היו לך 2 מערכות הפעלה על אותו דיסק פיזימחקת אחת מהם ועכשיו אתה לא מצליח להעלות מערכת הפעלה בכלל (אך מגיע למסך בחירת מערכת ההפעלה)?מהניסוח שלך אני לא מבין מה הבעיהכמו כן אני לא מבין מאיפה באה העצה לפרק את הדסיק ולפרמט אותו במחשב אחרממתין לתשובהגבריאלהיי גבריאל כן יש לי שני מערכות הפעלה, אחת מחקתי את הקבצים שלהאני לא מצליח להגיע למסך לבחור ( תסתכל בסרטון שפירסמתי למעלה)בפורום אחר הציעו לי וזה מה שעשיתי...כעת יש רק מערכת אחת אבל מסך שחור לגמרי (שוב תסתכל. בסרטון רק שהפעם המסך שחור לגמרי)
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים עכשיו יש מסך שחור לגמרי לכמה שניות והמסך מתכבה (המחשב פועל) 1. לא רואים את זה בסרטון, מסך נכבה כל פעם? (גם דיסק לא עולה ניסיתה לשנות סדר עדיפויות בוט בBIOS ? (אתה יכול לקרוא כאן איך לעשות את זה) קיריל
פורסם 2011 באוקטובר 914 שנים מחבר 1. לא רואים את זה בסרטון, מסך נכבה כל פעם? ניסיתה לשנות סדר עדיפויות בוט בBIOS ? (אתה יכול לקרוא כאן איך לעשות את זה) קירילניסיתי לא עוזר, אני חושב שהלך הכרטיס מסך
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים מחבר שים לב - בשניה מספר 14 - הוא מדווח לך שהוא לא רואה שום דיסק קשיחנכנס לbios ומופיע שם שיש הארד דיסק, יש לך מושג איך לעזור לי???
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים מוזר - האם אתה יכול לציין לביוס - Boot Order ככה שהראשון יהיה הדיסק הקשיח הראשי
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים מחבר מוזר - האם אתה יכול לציין לביוס - Boot Order ככה שהראשון יהיה הדיסק הקשיח הראשי קודם כל, תודה על העזרה שלךשנית, זה כבר ככה וגם שאני מכניס דיסק הוא לא נותן לי להריץ ( גם שהסידי ראשון)אם יש לך עוד הצעות, בכיף אין לי בעיה לנסות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.