פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מישהו יכול להביא לי פה המלצות + מחירים+תמונות של מארזים ממש ממש ממש ממש זולים כי אני רוצה לקנות מארז חדש אבל אני חייב משהו זול לאללה כי אני עכשיו קניתי דברים אחרים ביזבזתי וצריך משהו ממש זול ואני ממש ממש ממש ממש מעדיף מארז עם חלון כי אני קניתי דברים למודינג שאני חייב חלון בשבילם.
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים Simbadda LU Iעם חלון וקטודה כחולהבפנדה!http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=3950מארז אחר של סימבדה, עם חלון לא שלם..זאת אומרת עם איקס כזה עליו ובאמצע מאורר לדים שמגיע איתוhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=5105גם זה לינק לפנדה..
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מה התקציב המדוייק... בלי זה אי אפשר לעזור לך... אבל אם הוא עד 500 שקל אז יש לך מארז שחור של AOPEN בPCH משהו בן **נהאם לא אז יש לך מארזים של סימבדה שהם לא הכי טובים ב250-300שקל...
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מחבר מה התקציב המדוייק... בלי זה אי אפשר לעזור לך... אבל אם הוא עד 500 שקל אז יש לך מארז שחור של AOPEN בPCH משהו בן **נהאם לא אז יש לך מארזים של סימבדה שהם לא הכי טובים ב250-300שקל...יש לי בוא נגיד בערך משהו כמו ה350 אבל אני רוצה להבין מה זאת אומרת שהם לא כל כך טובים כאילו מה לא טוב ולפי מה בוחרים מארז ואם אפשר קישורים לפרטים על המארזים או תמונות
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים נתתי לך קישורים למעלההמארזים של סימבדה מצוייניםכל מה שהוספתי זה מאורר בגגמאורר מכניס מאורר מוציא מאחורה, מאורר מוציא למעלהאפילו בלי מאורר בחלוןיש לי את הדגם הראשון שנתתי לך קישור אליוזרימת אוויר פצצה, טמפרטורות טובותנוח מאוד לעבודה, נוח מאודדדדדד לסידור חוטיםאצלי בכלל לא תראה חוטים חוץ מהחוטי חשמל של ההרדיסקמארז מצויין כל מי שיגיד לך משהו רע עליו זה כנראה אנשים שלא היה להם ניסיון טוב איתוהוא מספיק חזק ומארזים לא צריכים להיות קשיחים כמו אבןלאומת זאת הלינק השני שתתי לך לדעתי הפרונט שלו (הפאנל) נראה הרבה יותר טובאבל אני לא יקח אותו בגלל שהחלון שלו לא מלא
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מחבר נתתי לך קישורים למעלההמארזים של סימבדה מצוייניםכל מה שהוספתי זה מאורר בגגמאורר מכניס מאורר מוציא מאחורה, מאורר מוציא למעלהאפילו בלי מאורר בחלוןיש לי את הדגם הראשון שנתתי לך קישור אליוזרימת אוויר פצצה, טמפרטורות טובותנוח מאוד לעבודה, נוח מאודדדדדד לסידור חוטיםאצלי בכלל לא תראה חוטים חוץ מהחוטי חשמל של ההרדיסקמארז מצויין כל מי שיגיד לך משהו רע עליו זה כנראה אנשים שלא היה להם ניסיון טוב איתוהוא מספיק חזק ומארזים לא צריכים להיות קשיחים כמו אבןלאומת זאת הלינק השני שתתי לך לדעתי הפרונט שלו (הפאנל) נראה הרבה יותר טובאבל אני לא יקח אותו בגלל שהחלון שלו לא מלאשניה הקישורים לא עובדים
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מה קרה למארז הדיסקו הזה של Enermax?בכל מקרה, אתה צריך גם ספק כוח כלול בתקציב?
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מחבר מה קרה למארז הדיסקו הזה של Enermax?בכל מקרה, אתה צריך גם ספק כוח כלול בתקציב?אני לא יכול לקחת את הספק כוח שהיה לי המחשב הקודם?
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מחבר אני לא יכול לקחת את הספק כוח שהיה לי המחשב הקודם?כן או לא?ותביאו קישורים ותמונות והמלצותבבקשה
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מה קרה? אסור לי לענות אחרי כמה דקות? בכל מקרה, אתה כן יכול להעביר את הספק, אבל מידת הכדאיות במעשה תלויה באיכות ועוצמת הספק.
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים יש גם את הcompucase שיותר טוב ואיכותי יותר מכול הסימבדה שרק תימצאו ובא אם ספק.
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מחבר מה קרה? אסור לי לענות אחרי כמה דקות? בכל מקרה, אתה כן יכול להעביר את הספק, אבל מידת הכדאיות במעשה תלויה באיכות ועוצמת הספק. טוב אני עוד מעט הולך ומצטער שהעצתי בך אז כל מי שנכנס בבקשה תענוט ותביאו המלצות והכל ותסבירו לי קצת
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים א. תשנה כותרת.ב. זה לא הפורום המתאים.ג. תקרא את חוקי הפורום- אסור להקפיץ.
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים אחי תן לנו את הדגם המדוייק של הספק שיש לך ואת עוצמת הכוח שלו בוואט ואז נדע אם הוא מתאים , אם כן אז נמצא לך מארז יפה בלי ספק.וכמו שעידו אמר שנה כותרת ותפסיק להקפיץ!ד"א : עידו הפרוייקט שלך על המארז יצא ענק! אני אוהב UV!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.