עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

היי,

אני חדש כאן ורציתי ממכם עזרה לגבי בחירת כרטיס מסך...

כרגע יש לי מחשב עם הכרטיס hd5770 ואני בונה חדר של קולנוע ביתי כאשר המחשב יתחבר לטלויזיה וישמש למשחקים צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה.

שני מסכים יחוברו אליו שניהם 1920-1080 אחד 24" אחד "47 או 46" (הם לא יעבדו ביחד או זה או זה יעבדו כל פעם) עכשיו אני רוצה להחליף את הכרטיס לאחד מתקדם יותר התקציב הוא בין 1000-1200 ש"ח ובמקרים חריגים שיציעו שיפור אדיר גם 1400 ש"ח.

חושב להזכיר שהספק שלי הוא 600W של חברה איכותית (אני לא זוכר תשם ולא כתוב לי עליו).

אשמח להצעות ממכם.. תודה גמר חתימה טובה ושנה טובה!!

פורסם

ספק של חברה איכותית שלא רשום עליו כלום?

על איזה משחקים אתה מתכנן?

פורסם
  • מחבר

עיכול להיות שזה בצד השני אין לי כוח לפתוח אותו וכל משחק חדש שייצא ועל כמה שיותר גבוה

תודה!!

פורסם

חשוב מאוד שתבדוק את הדגם והיצרן של הספק שלך לפני שאתה הולך ושם 1200 שקל על כרטיס מסך, יש המון ספקים גנריים שכתוב עליהם 600W ונותנים בפועל נצילות של 200-300W, ורוב הכרטיסים היום דורשים ספק של לפחות 500W עם תקן 80+ שנותן נצילות של 80 אחוז תמיד... אז תעשה את הבדיקה ותחזור עם עדכונים לפני שיהיה אפשר להמליץ לך... אתה לא רוצה להשקיע המון כסף ולשרוף ספק ולסכן את המחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

הספק של corsair או fsp או ocz בכל מקרה אני אבדוק שוב לפני אבל עדיין אני רוצה לשמוע הצעות לכרטיסים מומלצים

פורסם

לא ציינת דגם מעבד וזכרון...

בכל מקרה ב-1400 שקלים אתה יכול להביא 6950 רפרנס ולפתוח אותו ל-6970 לכל דבר (כרטיס שהמחיר שלו נושק ל-1900 שח) ולקבל ביצועים מעולים

פורסם
  • מחבר

המעבד הוא I5 750 ולוח של אינטל ולא אני מעדיף גיפורס

פורסם
  • מחבר

מה עם ה570???

פורסם

כרטיס מעולה אבל קצת חורג מהתקציב שלך... שיקול שלך, אגב אמרת שאתה רוצה כרטיס של NVIDIA אבל תחשוב על השיקול הכלכלי אם תיקח 6950 (באותו מחיר של ה-570) ותפתח אותו ל-6970 תקבל כרטיס חזק יותר בלי להוסיף יותר כסף.

פורסם
  • מחבר

לפתוח אותו זה אומר לעשות oc כי אם כן אין מצב...

ולדעתך ההבדל במחיר שווה את זה או לא??

תודה!!!

פורסם

יש הבדל בין לעשות OC ללצרוב ביוס שפותח את הכרטיס. בתכלס אתה יכול לקבל אותם תוצאות בשני המקרים.

אבל אם אתה פותח את הכרטיס יכולות הOC לא נפגעות וככה אתה יכול לקבל 6870 "רגיל" ולעשות לו OC כאילו הוא 6870 לכל דבר.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה להתעסק בכלל עם OC בגלל זה אני שואל... ותוכל להביא לי בנצ'מארק בבקשה לארבעת הכרטיסים האלה??

ושוב פעם תודה אתה עוזר לי המון!!

פורסם
  • מחבר

אוקיי שומע הלכתי לחנות בדקתי הוא אמר שזה 600W של FSP.. זה בסדר לשני בכרטיסים??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים