עבור לתוכן

עדיפויות קורסים באזרחות לאחר שחרור מהצבא

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב לכולם ,שמי רון ואני חדש במערכת הפורומים ובאתר בכלל .

כרגע אני משרת בצבא, בתור מפקד קורס טמ"מ (טכנאי מערכות מחשב) ,ולפני שהגעתי לפיקוד שירתתי כטכנאי .

אני ממש לפני שחרור(חודשיים) ויש לי כמה לבטים לגבי ההמשך באזרחות .

אני פשוט אשטח כאן את כל האפשרויות ואודה לכם אם תתיחסו לכל אחת מהן כולל לתת את המסקנה הסופית שהיא מה עדיף לעשות .

(אוף דה רקורד אני אומר לכם שיש לי מן הסתם ידע רב בסיסטם ,ומבחינת תקשורת, כל השירות הצבאי שלי עבדתי עם מוצרי CISCO, ותנסו לכוון את זה לעובדה שאני רוצה לעסוק בטכנאות שטח או כרש"צ בעתיד בנושא של תקשורת נתונים,אבטחת מידע וסיסטם ,אחד מהם או כולם).

חשבתי עם השחרור להתחיל ללמוד בג'ון ברייס קורס MCITP שאורך כשנה ובינתיים לעבוד בבקרים במה שיהיה .

האפשרות השנייה היא לעשות קורס CCNA ולעבוד בבקרים .

האפשרות השלישית היא ללמוד תואר אקדמי כלשהו .

אז השאלות שלי הן כדלקמן :

1. מה עדיף לעשות CCNA או MCITP ?והאם באמת שווה לשלם יותר ולעשות בג'ון ברייס מאשר מקומות אחרים.

2.האם אתם חושבים שעם הידע שיש לי ,אוכל ללמוד לבד ולגשת לMCITP (מן הסתם יש לי ידע בסיסטם ,רק חסר ידע בשרתים וגיבויים לדוגמא)

3.אני לא מתעצל להשקיע 4-5 שנים בלימודים אקדמאיים ,פשוט אני לא רואה תואר כלשהו שמתאים מבחינה מקצועית ,אז האם באמת תעודות רלוונטיות "שוות" יותר מאשר תואר אדקמי בתחום התקשורת .

שבוע טוב ותודה רבה מראש לעונים , רון .

פורסם

הי רון,

גילוי נאות - אני אורלי, נציגת ג'ון ברייס – מכללת הי-טק.

על פי הרקע שלך מומלץ לך לגשת לקורס מנהלי תקשורת IP עם התמחות באבטחת מידע

מכיוון שיש לך רקע מצוין וכבר תוכל לגשת לשלב הבא בקריירה.

כחלק ממגמה כלל עולמית עולם התקשורת צומח וגדל.מקצוע זה כיום הינו אחד המקצועות ה"חמים" והמשתלמים ביותר בעולם ההי-טק והאינטרנט.

לפרטים נוספים ולפגישת ייעוץ ללא תשלום: שרון 03-7100667

בהצלחה!

אורלי.

פורסם

חפש כבר עבודה בתחום.

מעדיפים ניסיון בשטח מנייר.

מה גם שאת רוב התעודות האלו מקומות עבודה מאפשרים לעשות (לפעמים דרכם / על חשבונם) במהלך העבודה.

תאמין לי שיזמנו אותך לראיון ויבדקו את הידע שלך ויעדיפו אותך מאשר משהו עם הסמכות כאלו ואחרות בלי ניסיון.

ליביו

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני מצטער מראש על הדיליי ,פשוט אני עדיין חייל והאינטרנט לא נגיש כ"כ .

שנית , ליבו , אתה מדבר מתוך נסיון ?

והאם לדוגמא אם אני אשאר שנה בקבע בתקן של רש"צ טכנאים , או שנה בעבודה באזרחות האם יש עדיפות לאחת מהעבודות הללו ?

ועוד שאלה לכולם ,אמנם שאלה כללית אבל חשובה לי :

מהם סוגי העבודות שאפשר למצוא עם נסיון כזה ומהו השכר הממוצע שלהן ?יש מצב לצאת עם נסיון צבאי בלבד וכבר להתקבל לעבודה טובה של 8-9K ?

תודה מראש ,חג שמח ושבוע טוב .

פורסם

רון זה לא משנה בכלל (אלא אם מצבך הכלכלי מאד מאד קשה) כמה תרוויח בשלב זה.

מה זה לבחור מקצוע ולצבור נסיון מקצועי וידע אקדמי. אני די בטוח שתוכל למצוא משרה של 10 אולי אפילו 12 עפ הנסיון שלך. אבל השכר יגדל עד 13-14 ויתקע שם. והעבודה לא תעשה מעניינת יותר.

דעתי לך ישירות ללימודים אדמאים. (אם אתה צריך כסף עבוד קצת קודם) אחרי שתסיים שנה ראשונה חפש משרה חלקית במקצוע של מה שאתה הולך לעשות אחרי התואר.

צא לדרך!

פורסם

בכל מקרה את הקורס אל תעשה. אם אתה יודע איך לבצע dcpromo ומה זה dns וdhcp אז תלמד לבד לMCITP (יצא לי חרוז :P )

תמצא לך איזה קורס של cbt nuggets תתקין כמה מעבדות ווירטואליות תקרא כתבות ותוך כמה חודשים אתה א-כבר MCITP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים