עבור לתוכן

אזהרה: עדכון ביוס אחרון גירסה 0131 ללוח אינטל DH67CF דופק את הלוח!!

Featured Replies

פורסם

לפני 3 ימים הורדתי את הביוס האחרון ללוח הזה מהאתר של אינטל, והתקנתי אותו, ומאז אין POST

ניסיתי הכל שום דבר לא עזר, דיברתי עם התמיכה באתר של אינטל והנציג אמר שלא יכול להיות שהביוס דפוק, ויש מצב שהלוח סתם נדפק.

היום אני שם לב שהורידו את העדכון הזה מהאתר, ונתקלתי בנושא הזה בפורומים של אינטל:

http://communities.intel.com/message/140564

פשוט בושה שחברה כמו אינטל משחררת עדכון ביוס דפוק שהורס את הלוח של הלקוח, ויותר גרוע שהם גם לא לוקחים על זה אחריות!

לפחות שירשמו משהו באתר על הפאדיחה שלהם!

פורסם

אין סיכוי שהם לא לוקחים על זה אחריות, מה גם שהוא עדיין באחריות כך שיחליפו לך אותו בחנות.

פורסם

ייתכן שהייתה לך סיבה טובה מאוד לעדכן את ה-BIOS, אז ההערה הבאה ממש לא מכוונת כלפיך באופן אישי, אבל באופן כללי זאת דוגמה די קלאסית מדוע אנו בפורום חוזרים וממליצים לא לעדכן BIOS כך סתם וללא סיבה. זאת פעולה שכרוך בה סיכון מסוים להשבתת הלוח, הן בתהליך עצמו ובמקרים נדירים עוד יותר בגלל BIOS לא תקין/לא מתאים. לכן גם לאור העבודה שהסיכון הזה הוא ברוב המקרים נמוך, הוא קיים וההמלצה עדיין תקפה.

Esparco, צור קשר עם החנות שממנה קנית את הלוח או אם היבואן הרשמי של Intel ועדכן אותם על המקרה. רצוי להתחיל מהחנות ולפנות ליבואן רק אם הטיפול של החנות ארוך ולא יעיל.

פורסם
  • מחבר

בדרך כלל בכל הלוחות שהיו לי עד היום תמיד דאגתי שהביוס יהיה עדכני, גם אם העדכון לא היה הכרחי. (כנ"ל לגבי דרייברים , מערכות הפעלה וכו,,.)

בכל מקרה מבחינת אחריות אין בעיה כי הלוח חדש ויש לי נסיון מעולה של שנים עם החנות שבו הלוח נקנה,

הלוח כבר נשלח לאיסטרוניקס ואני מחכה שהם ישלחו לוח חדש בחזרה, הבעיה שנפלתי על תקופה בעייתית בגלל החגים אז זה יתעכב קצת. :facepalm:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים