עבור לתוכן

התדרדרות נוספת בכל הקשור לטעינת סרטוני יוטיוב

Featured Replies

פורסם

הבאג של הטעינה ביוטוב שצריך להעביר איכות או להזיז מיקום טעינה זה באג מוכר וידוע.

ואין לו ממש קשר לאף ספקים אינטרנט.

הטעינה האיטית והבלתי נסבלת שבשעות עומס גם יכולה לקרטע קשות 240P זה מנת חלקם של כל מי שמחובר בבזב"ל בכבלים ללא חייגן.

ואיטיות ביוטוב באופן כללי בשעות העומס זה גם דבר ידוע אצל בבזב"ל בחיבור עם חייגן.

ספק טוב זה ספק שגם בשעות העומס סרטים 1080P רצים חלק.

ספק סביר זה ספק ש480P בשעות העומס תמיד ירוץ חלק.

בבזב"ל נכשלו בכל המבחנים בשעות העומס, ומתייחסים ללקוחות שאינם "גיימר" בזילזול מוחלט.

וגם ה"גיימר" שלהם לא כזה טוב כמו שכמה אנשים שסבלו מאוד קודם ואז עברו לזה אומרים לכם.

אנשים הורגלו לאינטרנט גרוע עד ששכחו מזה אינטרנט טוב.

פורסם
  • מחבר

חשוב לציין כי גם במחשב של אבא שלי, אשר מחובר ל-012 סמייל והוט ללא חייגן, טעינת הסרטונים איננה שונה מאצלי עם בזק בינלאומי, אולם היא טיפטיפה יותר מהירה, מאחר ומהירות החיבור שם היא 12 מגה.

פורסם

יש לכם דוגמא לסרטון ספציפי שנטען לאט?

בדקתי את הסרטון הזה עכשיו, נטען דיי מהר בסה"כ.

013 - 12 מגה בכבלים. רוב שעות היממה, היוטיוב עובד בסדר.

הבדיקה הזו מעידה על משהו?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני עם נטויז'ן, ספקית תשתית היא HOT.

אינטרנט 12 מגה.

נהנה ממהירויות גבוהות תמיד.. אין בעיות בP2P במרבית הזמן ואף פעם לא חוויתי פינגים גבוהים...

אני יודע שזה לא קשור לנושא המקורי, אבל ראיתי שאנשים השוו. אולי זה יעזור לכם להחליט למי כדאי לערוק בימינו.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הסרטון הספיציפי הזה בתוך אתר יוטיוב על מנת שאוכל לראות מהי המהירות הרשומה בפרטים, וראיתי שגם אצלי הוא נטען בקצב טוב (בתחילה 2500Kbps בממוצע [כפי שהוא צריך היה להטען] ולאחר מכן ירד ל-1000Kbps בממוצע), למרות שאני בבזק בינלאומי.

אם חלק מהסרטונים נטענים בסדר וחלק לא.

אם זה יכול להיות קשור גם ליוטיוב עצמם?

פורסם

מדובר בהשערה בלבד; יכול להיות, שלספקיות יש Cache לסרטים נצפים ביותר בארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים