עבור לתוכן

שאלה בנוגע לשדרוג אפשרי

Featured Replies

פורסם

בגדול אני סתם מברר אם שווה לי לשדרג בכלל את המחשב. או פשוט להשאר עם מה שיש ולקנות עוד 3-4 שנים (אחרי התואר בתקווה) מחשב חדש.

הרכיב היחידי שאני מוכן לשדרג הוא הכרטיס מסך (אם הענין שווה) אני לא רוצה להכנס לסלט שדרוגים. המערכת שלי :

Q6600 , HD5770 , 4GB RAM. בגדול אני מודאג מצוואר בקבוק אפשרי של המעבד.

אם צריך עוד פרטים, תגיבו אני ארשום.

אם בכל זאת אתם חושבים ששווה לשדרג, הייתי שמח לשמוע הצעות לכרטיסי מסך אפשריים עד ה 1000 ש"ח (עדיף NVIDIA).

המסך שלי 22".

תודה רבה על העזרה.

פורסם

השאלה היא אם אתה מרוצה מהביצועים כרגע, ואם לא ואתה רוצה לשדרג אז כמה כסף אתה מוכן להשקיע.

פורסם
  • מחבר

אני די מרוצה כרגע. אבל אני בטוח שזה ישתנה במהלך השנה שנתיים הקרובות.

רשמתי בהודעה שהתקציב שדרוג שלי עד 1000 ש"ח והמסך 22" עם עדיפות ל NVIDIA.

אבל אני רוצה את דעתכם לגבי אם זה שווה מבחינה של צוואר בקבוק אפשרי ?

פורסם

תלוי אם המעבד רץ בסטוק או שעשית לו אוברקלוק? ותלוי מה הכח של הספק?

פורסם
  • מחבר

מעבד רץ על סטוק. ספק HEC 500W - hec-500td-tf

פורסם

Q6600 הוא אוברקלוקר טוב ולדעתי לא צריכה להיות לך בעיה להביא אותו ל-3 גיגה בקלות יחסית ולפתור את הבעיה הזו, גם בסטוק לא תתקל בצוואר בקבוק לדעתי, אולי מינורי. הספק שלך גם טוב ולדעתי בשביל לצאת מהשדרוג הזה בחסכוניות שווה לך לשקול HD6870 שמספק ביצועים ברמה גבוהה וגם חסכוני מאוד מבחינת הספק: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798457

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה, אבל אולי יש לו איזה מקביל של NVIDIA ? אני שואל כי נתקלתי בשנתיים האחרונות ביותר מדי בעיות עם AMD, בנוגע לתמיכה במשחקים, עדכוני דרייברים איטיים, וממשק catalyst לוקה בחסר. בכללי, התחושה היא שאם אפשר, אז עדיף ללכת NVIDIA (כמובן לא בכוח).

פורסם

אני די מרוצה כרגע. אבל אני בטוח שזה ישתנה במהלך השנה שנתיים הקרובות.

רשמתי בהודעה שהתקציב שדרוג שלי עד 1000 ש"ח והמסך 22" עם עדיפות ל NVIDIA.

אבל אני רוצה את דעתכם לגבי אם זה שווה מבחינה של צוואר בקבוק אפשרי ?

במהלך השנה שנתיים הקרובות יכולים להיות שינויים משמעותיים כמו ירידת מחיר או יציאה של כרטיסי מסך חדשים,תקנה שתרגיש שהביצועים לא מספיקים לך והכרטיס לא סוחב,כל עוד הכל מבחינתך עובד טוב אז בשביל מה לקנות? הכרטיסי מסך לא יגמרו מהמלאי אם לא תקנה עכשיו...

פורסם

GTX560 Ti לדעתי נחשב די מקביל לו, גם ה-GTX480

פורסם
  • מחבר

במהלך השנה שנתיים הקרובות יכולים להיות שינויים משמעותיים כמו ירידת מחיר או יציאה של כרטיסי מסך חדשים,תקנה שתרגיש שהביצועים לא מספיקים לך והכרטיס לא סוחב,כל עוד הכל מבחינתך עובד טוב אז בשביל מה לקנות? הכרטיסי מסך לא יגמרו מהמלאי אם לא תקנה עכשיו...

נכון, אתה 100% צודק, כמו שרשמתי בהתחלה, בגדול השאלה שלי יותר מתייחסת לצוואר בקבוק אפשרי שיווצר ע"י המעבד. אני לא לחוץ לשדרג, סתם רציתי לראות אופציות. תודה רבה על התשובות.

פורסם

בנוסף, אם המסך שלך אינו FHD (כלומר ברזולוצייה של 1680X1050), אז מצבך בכלל טוב. תחזור הנה כאשר כבר תרצה לשדרג, מי יודע מה

יהיה זמין בשוק, מה יהיו המחירים ואולי כבר תרצה להחליף מחשב.

פורסם
  • מחבר

560ti יעבוד עם הספק שלי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים