עבור לתוכן

OC ל-GF2 אפשרי?

Featured Replies

פורסם

אם כן אז איך אני בדיוק עושה את זה?

פורסם

תוריד תוכנה בשם RIVA TURNER

תתחיל להעלות את הCORE וה MEMORY כל פעם +10 או +5 איך שאתה מעדיף

ותדבוק תוצאות ושיפורים ב 3DMARK

אבל אל תסתכל רק על התוצאה הסופית, תסתכל על הרמה של המשחק ועל האיכות הגראפית

שתראה שהתמונה מתחילה להפגם תחזור אחורה, תעלה רק את ה CORE או רק את ה MEMORY שתראה איזה מהם מגביל אותך

בהצלחה.

פורסם

אפשרי כן, יעיל לא.

אני עשיתי גם "Overclock" ל gForce 2 mx 400 32mb של Hercules שאמורים להיות מעולים בדגמי ה gF 2, וכל מה שהצלחתי לעשות זה להעלות את הזכרונות ב 10\15 שזה הגורם היותר משפיע על ה Fps וכדומה, ואת הליבה ב 20 Mhz.

ואם אין לך קירור טוב במארז שישמור לך על הכרטיס מאורר וקריר אז בכלל חבל לשרוף אותו אם אין תיכנון של מחשב חדש בקרוב.

פורסם

לא מצאתי את התוכנה.

מאיפה ניתן להוריד אותה?

ואם אני משתמש בתוכנה- צריך להוסיף קירור לכרטיס?

פורסם

לא מצאתי את התוכנה.

מאיפה ניתן להוריד אותה?

ואם אני משתמש בתוכנה- צריך להוסיף קירור לכרטיס?

בקשר לתוכנה, אם אני לא טועה יש לך במאגר הורדות של האתר בקטגורית Tweaking וניטור חומרה, משהו כזה...

בקשר לקירור, כמובן. זה שהשתמשת בתוכנה כדי לעשות אוברקלוק לא אומר שהכרטיס לא יתחמם כמו באוברקלוק בכל דרך אחרת (ביוס לדוגמא).

אתה תצטרך קירור טוב על הלוח אם ועדיף ישירות לכרטיס בגלל שהכרטיסי gForce במיוחד גרסאת ה gForce 2 mx 400 מתחמים מהר מאוד , אז למקרה שאתה עושה אובר תדאג לקירור טוב לפניכן.

בכל מקרה אני לא הייתי ממליץ לך לעשות אובר אם הזכרונות לא יעבדו חלק בלפחות 20Mhz + , זה לא יתן לך כלום וחבל לקצר את תוכלת החיים של הכרטיס.

פורסם

בקשר לתוכנה, אם אני לא טועה יש לך במאגר הורדות של האתר בקטגורית Tweaking וניטור חומרה, משהו כזה...

בקשר לקירור, כמובן. זה שהשתמשת בתוכנה כדי לעשות אוברקלוק לא אומר שהכרטיס לא יתחמם כמו באוברקלוק בכל דרך אחרת (ביוס לדוגמא).

אתה תצטרך קירור טוב על הלוח אם ועדיף ישירות לכרטיס בגלל שהכרטיסי gForce במיוחד גרסאת ה gForce 2 mx 400 מתחמים מהר מאוד , אז למקרה שאתה עושה אובר תדאג לקירור טוב לפניכן.

בכל מקרה אני לא הייתי ממליץ לך לעשות אובר אם הזכרונות לא יעבדו חלק בלפחות 20Mhz + , זה לא יתן לך כלום וחבל לקצר את תוכלת החיים של הכרטיס.

במדור אוברקלוקינג , ואז לכרטיסיס מסך :)

וכן מומלץ להשיג קירור אם הכרטיס שלך מתחמם (כמו רוב הג'יפורס2 שראיתי עד היום)

הכרחי? לא.. מומלץ? כן

באמת בדגמים של הכרטיס שלך הייתי ממליץ כמו שאמרתי להעלות ב+5 כל פעם

שאתה נעצר אז תעלה רק את הזיכרון או רק את המעבד ותראה מה מהם זה שעוצר אותך

וככה בעצם תגיע למקסימום של הכרטיס, אם יש לך איזשהו סנסור לבדיקת טמפרטורות הייתי ממליץ לך להדביק על הזיכרון ועל הצ'יפ

לקצר את התוכלת חיים של הכרטיס שלך? לא חבל לדעתי.. זה גם ככה כרטיס שלא ישרוד הרבה זמן בשוק עם המשחקים החדשים

לסחוט ממנו את המקסימום? אני מאמין שזה תמיד טוב..

בהצלחה!

פורסם

במקרה והוא יתחמם יותר מידי, רק הכרטיס מסך יהרס, נכון?

פורסם

במדור אוברקלוקינג , ואז לכרטיסיס מסך :)

וכן מומלץ להשיג קירור אם הכרטיס שלך מתחמם (כמו רוב הג'יפורס2 שראיתי עד היום)

הכרחי? לא.. מומלץ? כן

באמת בדגמים של הכרטיס שלך הייתי ממליץ כמו שאמרתי להעלות ב+5 כל פעם

שאתה נעצר אז תעלה רק את הזיכרון או רק את המעבד ותראה מה מהם זה שעוצר אותך

וככה בעצם תגיע למקסימום של הכרטיס, אם יש לך איזשהו סנסור לבדיקת טמפרטורות הייתי ממליץ לך להדביק על הזיכרון ועל הצ'יפ

לקצר את התוכלת חיים של הכרטיס שלך? לא חבל לדעתי.. זה גם ככה כרטיס שלא ישרוד הרבה זמן בשוק עם המשחקים החדשים

לסחוט ממנו את המקסימום? אני מאמין שזה תמיד טוב..

בהצלחה!

תשים לב, שאמרתי שזה באנחה שהוא לא קונה מחשב בזמן הקרוב או לא מתכוון לבזבז כסף על כרטיס מסך חדש וכדומה.

במצב כזה לא כדי לא ממש לעשות OC, במידה וכן הוא רוכש מחשב חדש או שאין לו בעיה להחליף את הכרטיס, להוציא את המקסמיום מרכיב מסויים תמיד מאתגר, מהנה ויעיל.

הכל נתון לשיפוטו ואישית, אם הקירור שלי לא היה יעיל , לא הייתי מוציא כסף על קירור חדש לכרטיס הנ"ל שגם ככה לא יניב תוצאות בשמים , אני מעריך שההבדל במנצ'רמקים למינהם יהיה של 600 נקודות גג, מה שלא יניב תוצאות רציניות ולא יורגש במשחקים עצמם.

פורסם

במקרה והוא יתחמם יותר מידי, רק הכרטיס מסך יהרס, נכון?

הוא לא ממש ישרף בשניה. לרוב תהיה פשוט דעיכה איטית/מהירה של ביצועי הכרטיס או שהוא פשוט יראה לך מלא ארטיפקטים.

פורסם

אני יחזק את מה שכמה פה כבר אמרו גם לי היה כרטיס כזה ועשיתי לו אוברקלוק וזה לא שיפר כמעט כלום ובטוח שלא תראה את השיפור הזה במשחקים

פורסם

אני חושב שהגישה שלכם כאן היא על הפנים

אתם לא צריכים להגיד לו איזה הבדלים היו אצלכם

תנו לו לנסות לבד ולהרגיש בהבדלים

אני לא מבין את זה.... איך אתם יכולים לדעת מה יהיה אצלו בכרטיס הספציפי

אפילו במעבדים מאותו סוג ואותו דגם לא תמיד יש את אותם ביצועים באובר..

תנסה, לא יקרה כלום

המקסימום שיכול לקרות אם תהיה זהיר ותעלה +5 כל פעם

זה שאתה תתחיל לראות במשחקים קצת בעיות ופאקים

ואז אתה מחזיר למצב אחד לפני וגמרנו..

לא ישרף כל כך מהר הרי אתה לא מקפיץ כל פעם ב +50

אם תעבוד במצב טוב ותקין תראה שאין הבדלים, תחזיר למהירויות סטוק (מה שבא עם הכרטיס)

אם תראה הבדלים, שיהיה לך בכיף ותהנה עם זה

המלצה שלי תעבוד לבד תמיד אל תסמוך על מה שהיה אצל אנשים אחרים

כל עוד אתה עובד בטיחותי ואין סכנה לכרטיס אני לא רואה סיבה לא לבדוק לבד ולהחליט איך טוב בשבילך

אנשים, אל תפסלו כל דבר מראש, תנו לו לנסות ולראות מה התוצאות היו אצלו, אל תכשילו את זה מראש

רועי.

פורסם

בשביל תוצאות טובות ושיפור משמעותי בגרפיקה, אתה חייב לקרר את הכרטיס בקירור מאסיבי במיוחד, כי GF2 לא ממש יעילים ב OC...

אצלי בלי קירור העליתי את הזכרונות ואת הליבה ב 20 mhz כל אחד, ואין שיפור בפרטים ובתצוגה, רק קצת ב fps

במילה אחת: לא משתלם

פורסם

בשביל תוצאות טובות ושיפור משמעותי בגרפיקה, אתה חייב לקרר את הכרטיס בקירור מאסיבי במיוחד, כי GF2 לא ממש יעילים ב OC...

אצלי בלי קירור העליתי את הזכרונות ואת הליבה ב 20 mhz כל אחד, ואין שיפור בפרטים ובתצוגה, רק קצת ב fps

במילה אחת: לא משתלם

בדיוק.

בקשר ל MostWanted, אתה טועה. אנחנו אומרים לו מראש ש OC לכרטיס הנ"ל יגרד כמה Mhz קלים ולא יתן שיפור משמעותי במיוחד שנראה לעיין, איך אני יודע? הכרטיס הזה ממש לא בנוי ל Oc. חבל לקנות קירור לכרטיס מסך שיגרד כמה Mhz לאחר אובר, ואם לא יהיה קירור לא יהיה כרטיס - מה שמשתמע מזה שהמחשב יתחיל להתקע בגלל חימום יתר (מה שקורה לי), תכולת החיים תרד, התפקוד, יעילות ואיכות ירדו וכל זה כדי לגרד כמה מגה"ז. לא חבל על הזמן? אוברקלוק עושים לרכיבים שאפשר לסחוט מהם מגה"ז מכובדים שישפיעו על התפקוד ויהיו נראים לעיין. ברגע שהם לא מתייעלים והשיפור לא נראה לעיין מה הטעם באוברקלוק?

או יכול לנסות, אבל זה לא יתן לו כלום חוץ מבזבוז זמן וכאב ראש.

פורסם

תראה גם הכרטיס שלי לא בנוי לאובר (GF4MX440)

העלתי לו CORE מ 250 ל 300 MEMORY מ 330 ל 400

וראיתי שאין הבדלי ביצעוים

אני לא בעד לקנות קירור, כי חבל על ההשקעה אם זה לא דבר בטוח מראש

אבל אני שמח שניסיתי וראיתי לבד שאין הבדלי ביצועים

בגלל זה אני אומר שאם הוא יעלה לבד את המקסימום שהוא יכול, נגיד ז +20 במעבד ובזיכרון

יראה לבד שאין הבדלי ביצועים לדעתו

אז שיחזיר

לא יקרה מזה שום דבר כל עוד הכרטיס שלו לא רותח מחום במהירויות סטוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים