עבור לתוכן

בעיה עם Dell 5110 נייד (מערכת הפעלה 64 ביט)

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שאני בפורום הנכון,

מותקן על המחשב מערכת הפעלה 64ביט שלא מסתדרת עם תוכנה 64ביט של אוטוקאד (המחשב מתרסק שפותחים את התוכנה).

רציתי לדעת כמה דברים - א) האם אפשר להתקין מערכת הפעלה 32ביט? (אחרי שבדקו אמרו לי ב notebookclub שאי אפשר להחליף למערכת הפעלה 32ביט בדגם הזה), איך אני בודק דבר כזה?

ב) מה אפשר לעשות עם התוכנה של אוטוקאד והמחשב?

הסתבכתי, אני שוקל למכור אותו יד שניה ורק קניתי אותו לפני 3 חודשים...

פורסם

וודאי שאפשר להתקין מערכת 32ביט, אבל למה אתה בטוח שהבעיה שלך קשורה להיות מערכת ההפעלה 64ביט?

פורסם

וודא שאתה מתקין גירסה נכונה, תנסה להתקין מהדורות שונות 2010\2011\2012, השינויים לא כל כך קריטיים ביניהם.

איזו הודעת שגיאה הוא נותן לך?

נשמע מאד מוזר.

כל הדרייברים מותקנים?

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד שאני מתקין תוכנת אוטוקאד לא חוקית, המחשב פשוט קורס איך שאני מפעיל את התוכנה (קראתי קצת והבנתי שזאת תופעה ידועה בגירסאה הפרוצה של ה 64 ביט).

אני מעוניין גם ככה להתקין 32 ביט, אני לא מבין איזה אינטרס היה להם בחנות להגיד לי שאני לא יכול להתקין גירסא של חלונות 7 ב 32. יכו להיות שאין להם תמיכה מ DELL או משהו מהסגנון הזה?

שאלה נוספת, האם אני יכול להתקין אוטוקאד 32 ביט על מערכת הפעלה 64 ביט?

לפני שאני פשוט מתקין גרסאת 32 ביט, יש לכם המלצה איך אני מוודא/מוריד/ מגבה את הדרייברים או בכלל עושה את התהליך בצורה הטובה ביותר?

פורסם

אסור לשוחח על תוכנות לא חוקיות על גבי הפורום.

אין צורך לגבות כלום מבחינת דרייברים, יש הכל באתר של DELL.

מבחינת מע' ההפעלה - ההגבלה היחידה תהיה בכך שמערכת 32BIT תהיה מוגבלת בשימוש בזיכרון הפנימי, כ-3GB~ מקסימום.

פורסם

הכותרת פה כל כך שגויה "בעיה עם Dell 5110 נייד" :nono: בעיה עם WIN 7 64BIT אולי וגם זה לא בפועל.

לגבי התקנת מערכת 32BIT, אני לא בדקתי, אבל בסך הכל יש לבדוק שקיימים דרייברים לWIN 7 32BIT עבור המחשב.

פורסם

זה באמת לא המקום לדבר על תוכנות לא חוקיות, והדיון גם ככה לא בפורום הנכון.

*ננעל*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים