פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים ידוע לי שמוכרים את הכרטיס הנ"ל של SAPPHIRE בKSP כOEM.. השאלה היא- האם גם בגירסה הזאת של הבאנדל נמצא הקופון של האלף לייף 2? : לפי דעתי כן, אבל לכו תבינו את KSP.....
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים כן, הגרסאת OEM מגיעה עם HL2 וגם עם דיסק דריורים (3.8...) וכבל SVIDEO והוראות קניתי אחד ביום חמישי
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים שלוום לך כן בקשר לשאלה שלך עם יש HALF LIFE 2 אז התשובה היא כן מאה אחוז ואני יגיד לך בדיוק איפה זה נמצא ברגע שאתה קונה אותו אז בתוך האריזה יש לך קופון כזה עם מספר סידורי ברגע שהמשחק יצא אתה נכנס לאתר ומוריד אותו והמספר הסידורי נותן אפשרות להוריד אותו + רשיון חקוי למשחק תהנה
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים מחבר המציאו רעיון נחמד ביותר...בכל אופן תודה רבה,וד"א זה לא לי, אלא לחבר שלי....אני בינתיים מסתפק בTI-4200 הישן הטוב...
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים מחבר יש לי הצעה. אל תקנה אותו רק מפני שיש לו קופון להאלף לייף 2....לפעמים זה לא משתלם...
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים דווקא די שווה. אם הוא בכל מקרה מתכנן לקנות את המשחק בגלל שהוא הולך להיות משחק OWNZ ובגלל שיצאו עליו הרבה ADDONS (אולי איזה CS2...) אז הוא חייב סיריאל חוקי. ככה שמחיר הכרטיס כאילו כולל 200 ש"ח על המשחק מה שמביא אותנו לכרטיס מסך ב~900 ש"ח
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים גם אני שוקל רציני לקנות את הכרטיס... נראה, אולי אני אזכה ב-50 מליון ואקנה איזה מחשב חלומות ב20,000 שקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.