עבור לתוכן

שידרוג כ. מסך במערכת קיימת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

ברצוני לשדרג כ. מסך שלי לכרטיס חזק יותר. אני נוטה לכיוון GTX 570 או עפילו על זוג כאלה, שמארך שלהם יעלה בסביבות 3000 ויכול להחזיק לעוד כמה שנים את המשחקים של היום ברזולוציה 1920X1080. אז יש לי כמה שאלות וישמח אם תענו לי, תודה.

1. האם ספק כח שלי יכול להחזיק כרטיס אחד או שניהם או שאני צריך להחליף ספק? אני לא מתכנן המהרה.

2. האם בכלל לוח אם שלי יכול לסחוב SLI? כוונה לסלוטים של PCI-E. זה הלוח שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#ov

3.האם יווצר מצב של צבר בקבוק ממערכת יחסית חלשה לכרטיס או מארך ויהיה הגבלה בביצועים? אולי אני צריך לשדרג עוד רכיבים לשיפור בביצועים?

זה בגדול, בטוח יהיו לי עוד שאלות ספציפיות לעניין.

כשקניתי מפרט זה היו לי בעיות של תאימות כנראה של כ. מסך עם ספק כח CORSAIR HX 520W. גם אחרי שהוחלף פעמיים במשחקים היה סלוט PCI-E מוריד מהירות מX16 לX1 והכל היה נתקע. רק אחרי שהוחלף לספק נוכחי קיבלתי מערכת יציבה בלי תקיעות. מאז אני יודע שספק מאוד חשוב למערכת למשחקים. אם צריך לשדרג ספק איזה דגמים טובים ושקטים וחזקים יעשו את העבודה? מוכן להשקיע בספק טוב עם אחריות מכובדת.

פורסם

1. ספק הכח לא יחזיק SLI כזה אבל כרטיס אחד זה לא בעיה.

2. ללוח אם שלך יש צ'יפסט P35 שתומך רק בCF.

3. יהיה צוואר בקבוק אפילו עם כרטיס אחד.

אם אתה רוצה לשדרג כרטיס למערכת ישנה כזו עדיף לך לקנות כרטיס בודד. במחיר של שני כרטיסי GTX570 אתה יכול לשפר את המערכת לsandy bridge. אם יש לך 3000 זה מה שהייתי עושה האמת.

פורסם
  • מחבר

תודה על תשובה :hi:

1. מיזה אני מבין שSLI לא יילך פה, אלא כרטיס בודד ושספק יחזיק את הכרטיס החדש. פשוט רוצה להיות בטוח שספק לא יקרוס בעומס ואז יהיה הוצאה כספית על ספק חזק יותר. זה מאוד חשוב לדעתי.

2. בCF אי אפשר לשים SLI? רק כרטיסים של ATI? או איזה? אבל אני יכול להחליף את כרטיס מסך ישן שלי לחדש נכון?

3. איך אני ירגיש את צוור בקבוק? תקיעות במשחקים? זמן גישה לקבצים? מסכים כחולים? איך בדיוק? יכול להיות שזה משהו מינורי ואני בכלל לא ירגיש את זה כי אני רגיל למה שיש לי כרגע?

פורסם

SLI זה של נוידיה וCF של כרטיסי ATI בלבד. בדור של לוחות האם שלך SLI היה אפשר לעשות רק עם לוח אם שמצוי בו צ'יפסט של נוידיה ובכל השאר רק CF. עם כרטיסים בודדים אין בעיה.

צוואר בקבוק זה אומר שהכרטיס לא יעבוד בשיא הביצועים כי המעבד מגביל אותו. אתה תראה שיפור אבל לא לא שהכרטיס יכול לתת. OC למעבד בהחלט יכול לשפר את זה.

פורסם
  • מחבר

בעצם אין לי הרבה אפשרויות, או שלקנות כרטיס ולהמהיר מעבד או לשדרג את כל המערכת או להשאיר את זה כמו שהוא ולחכות עד שאיזה רכיב ידפק ואז לשדרג בלית ברירה.

ומה נגיד אתה היתה עושה במקומי אם נגיד היה לך תקציב פנוי של בארך 4-5 אלף?

האמת גם לא דחוף שידרוג כרגע, כי הכל עובד סביר כולל משחקים אחרונים. אבל בכל זאת כבר 4 שנים למחשב והתחלתי לחשוב על שידרוג, כי DX11 כבר וטכנולוגיה מתקדמת ואני רוצה להתקדם גם.

פורסם

מניסיון שלי עם DX11 כמעט לא היה שום שינוי,אז נכון שזה נשמע וואו וDX11 ולו יש אז למה לי לא אבל אתה בעצמך אמרת שהכל עובד טוב(הדבר היחיד שאתה חייב DX11 בשבילו זה 3DMARK 11...).

אם יש לך 4-5 אלף אתה יכול לקנות אחלה מחשב ואפילו יכול להישאר לך עודף, אני מניח שאם היה לי סכום כזה שהייתי יכול לבזבז הייתי שם אותו על מחשב ומוכר את שאר החלקים יד שנייה, אבל זה כסף שלך ואתה תחליט מה לעשות איתו :)

פורסם

על מנת לרוץ אחרי קידמת הטכנולוגיה צריך להיות בן אדם מאוד עשיר. DX 11 לא משמעותי במשחקים ולא תהיה עוד שנה-שנתיים עד להופעת דור חדש של קונסולות.

אם מחשב שלך מספק אותך אז לשדרג רק מכיוון שהוא כבר בן ארבע, אז זה תירוץ לא הכי טוב. אני למשל מתכוון לשדרג את E 8400 שלי רק כיוון שהוא לא טוב ל BF 3. אבל אם הכל מספק אותך אז תשמור כסף ותשדרג בעת הצורך.

פורסם
  • מחבר

טוב חברים תודה לכם על התשובות. כנראה אני לא ישדרג שום דבר עכשיו, אלא באמת בעת צרה. נראה מה יביא לנו שנה הבאה.

שנה טובה ותודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים