פורסם 2011 באוקטובר 614 שנים אהלן,בקרוב אני מתחיל לחפש עבודה ורציתי להתייעץ לגבי השכר שאני צריך לבקש.הנתונים הם כלהלן:יוצא יחידת מודיעין עילית4 שנים של נסיון בתחום התקשורתCCNPJNCIAידע ונסיון במגוון יצרנים בתחום הנטוורקינג.כרגע אני עובד מעל שנה בחברת תקשורת.מה אתם אומרים?
פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים קודם כל, פורום IT הוא פורום מקצועי (עד כמה שאפשר) לכן הדיון הזה עובר לכללי.עכשיו לגבי השאלה שלך: כמה אתה חושב שאתה שווה? (ותעזוב רגע פרסומים של טבלאות שכר באתרי חברות השמה/חיפוש עבודה)
פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים אני יודע שלמישהו עם CCNP הציעו ב8 חברות משכורות בסביבות 12 ברוטו עם רכב.
פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים 4 שנים ניסיון בתקשורת זה בצבא או באזרחות?אם כן, אתה מבקש קצת מדי(תבקש 18K-20K).אם לא, אתה מבקש הרבה מדי(תבקש 12K-13K אבל לא כולל רכב, אלא אם כן נסיעות זה חלק מהתפקיד שלך).
פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים מחבר 4 שמהם 3 בצבא ושנה וחצי באזרחות.ת'אמת זה לא רחוק ממה שאני מקבל היום..
פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים ROMA אשמח לדעת איפה אתה עובד, ואיפה היית בצבא בהודעה פרטית(אני גם במודיעין באותו תפקיד כניראה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.