עבור לתוכן

שדרוג זכרונות DDR3 1600MHz

Featured Replies

פורסם

לוח :Gigabyte GA-p55-UD3R

יש לי 4GB רם של patriot Viper II Series 2x2GB DDR3 1600MHz PC3-12800 Kit PV234G1600LLK

שיש להם Low Latency (7-7-7-20)

http://milo.com/ddr3-4gb-pc1600mhz-dual

ואני רוצה להוסיף את אלה :2x2GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24

ksp.co.il/hmain.php?uin=13539

או אלה 1x4GB G.Skill RipJaw Edition CL9-9-9-24

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11261

מה מתאים? ומה אדיף 2X2 4GB או כרטיס 1 של 4GB?

מפרט: http://img703.imageshack.us/img703/1438/ffffl.jpg

תודה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני רוצה לדעת אם אני יכול לקנות זכרונות אם תזמון אחר?

אלו שיש לי הם 7-7-7-20

הם יעבדו ביחד אם 9-9-9-24 ?

מה יותר איתי 7-7-7-20 או 9-9-9-24 ?

עוד שאלה :hat: כפי שכתוב פה img703.imageshack.us/img703/1438/ffffl.jpg הם עובדים על 1066 ו 1.5V

יש אפשרות בBIOS לשנות ל XMP פרופיל וזה יהיה 1600 ו1.9V

זה בטוח לעשות את זה?

פורסם

ככל שערך התזמון יותר נמוך כך הוא יותר "מהיר", אבל זה לא ממש משנה מכיוון שלתדר ולתזמונים יש השפעה זניחה עד לא קיימת בפועל.

כפי שקראת בסטיקי, אין בעיה לשלב זכרונות עם נתונים שונים, פשוט צריך למצוא את המכנה המשותף שבו הם יכולים לעבוד ביחד. בדרך כלל מדובר במכנה המשותף הנמוך ביותר (כלומר לפי הרכיב ה"איטי" ביותר או זה בעל דרישת המתח הגבוהה ביותר). הנתון היחידי שחשוב להקפיד עליו הוא מתח העבודה. רצוי ומומלץ לקנות זכרונות שעובדים במתח זהה (או במקרה הכי גרוע קרוב ככל האפשר) כי בדרך כלל זה המכשול העיקרי למציאת הגדרות שבהן יכול לעבוד המערך ביציבות.

לא בטוח ש-XMP נתמך על-ידי הלוח שלך, וגם אם כן, כאשר משלבים זכרונות מומלץ להגדיר את ההגדרות באופן ידני. הקישור שפרסמת לא עובד אז אני לא יודע לאיזה זכרון קישרת, אבל קנה פשוט זכרון DDR3 1600 הכי זול שאתה מוצא מיצרן מוכר (הייתי אפילו אומר בתדר של 1333 אם הוא זול יותר) מכיוון שכאמור לתדר ולתזמונים אין משמעות בפועל (אלא אם כן אתה קונה למטרות OC או שעוסק המון בעבודה גרפית תובענית וגם שם ההשפעה שלהם זניחה).

פורסם
  • מחבר

img703.imageshack.us/img703/1438/ffffl.jpg

הלוח תומך Gigabyte GA-p55-UD3R

אם אני ישאיר את מה שיש לי 4GB של פטריות מה יתן לי השינוי לפרופיל1 XPM (זה משנה מ1.5V ל1.9V )?

פורסם

הפעלת פרופיך ה-XMP תגדיר את הזכרון בהתאם לנתוני הפרופיל. כפי שציינתי כשמשלבים זכרונות בעלי נתונים שונים זה לא מומלץ ויש להגדיר את המערך באופן ידני.

בפלטפורמה שלך מגבלת המתח לפי מפרט היצרן היא 1.65V, מומלץ שלא לחרוג מכך.

פורסם
  • מחבר

הז להשאיר כמו שיש ופשוט להוסיף זכרונות

פורסם

כן. תקפיד לקנות זכרון שעובד במתח זהה (או לכל הפחות קרוב ככל האפשר) לזכרון הקיים שלך וייתכן שלאחר הוספתו תצטרך להגדיר את המערך באופן ידני לפי המכנההמשותף הנמוך ביותר כפי שהסברתי וכפי שמוסבר בסעיף 6.3.

פורסם
  • מחבר

מה יש להגדיר?

תזמון?

פורסם

תדר, תזמונים ומתח.

פורסם
  • מחבר

הז אם אני מוסיף את אלו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8671

צריך להגדיר את שנים שיעבדו לפי תזמון

8-8-8-24

כי הם יותר איטים?

פורסם

כן, בדיוק.

פורסם
  • מחבר

כפי שהבנתי המחשב לא יהיה יותר איתי כי זה הבדל מזארי בין 7-7-7-20 ל 8-8-7-24 ואני לא ירגיש אותו בכלל?

אם 8GB זיכרון יהיה יותר טוב ונפח יותר חשוב :D

תודה לעוזרים.

פורסם

כפי שציינתי לתדר ולתזמונים אין שום משמעות בפועל והמחשב שלך לא יהיה איטי.

לגבי נפח הזכרון, אין כזה נפח זכרון שהוא חד-משמעית יותר טוב. הכל תלוי בתוכנות ובהרגלי השימוש. אם בשימושים שלך המערכת צורכת 3GB של זכרון לדוגמה, אז לקניית 8GB או יותר אין שום תועלת.

פורסם
  • מחבר

יש לי וינדוס 7 אולטימת

אני עוסק באריכת וידאו ,אפקטים HD וידאו וכל מיני מישחקים כבדים כמו CRYSIS .

יש תעם להוסיך עןד 4GB זכרונות שיהיה 8 לצרכים שלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים