עבור לתוכן

OC לכרטיס מסך 9600xt. (שאלה)

Featured Replies

פורסם

איך צורבים BIOS ל- SAPPHIRE R9600 XT?

שיהיה עם מהירויות קצת יותר גבוהות.

תודה מראש.

פורסם

בשביל מה לך לצרוב ביוס?!

פשוט תעשה אוברקלוק עם התוכנה Riva Tuner, היא מאוד קלה והיא לא תסבך אותך.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה, אבל כמה לעלות תמהירויות של הליבה, והזכרונות?

פורסם

תעלה לאט לאט, בהתחלה אתה יכול לקפוץ ב 10 מגה הרץ ואז אחרי זה כל פעם בעוד 5 ולעשות בדיקות יציבות בבאנצ'מארקים ובמשחקים.

תעשה הרצת באנצ'מארק בלי אוברקלוק, תראה את הציון שלך ואז תראה את השיפור אחרי האוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה לך.

פורסם

מה יעזור לי אוברקלוק ל- 9600XT??

אם גם ככה אני משחקים במשחקים על האייכות הטובה ביותר- גם ללא האובר, לא?

(ד.א.- אני באמת שוקל לקנות את הכרטיס- 256 מגה- בגלל זה חשוב לי לדעת...)

פורסם

תראה, לכל כרטיס יש את המגבלות שלו, אני באמת חושב שזה מיותר לעשות אוברקלוק לכרטיס חזק כזה, אני משחק הכל על המקסמום איכות ועם פילטרים על הג'יפורס 4 TI 4200 שלי בלי אוברקלוק, וזה רץ חלק.

אבל זה כיף לראות לכמה הכרטיס מגיע וסתם לדעת שבעתיד יש לך מה לעשות אם דברים לא ירוצו טוב...

חבל לך על הכסף אל תקנה את ה 256 מגה, זה לא ייתן לך הבדלים, אפילו את ההבדל הקטן ביותר, אולי רק בעוד שנתיים זה ייתן לך הבדל אבל הוא יהיה כל-כך אפסי שזה בזבוז של כסף...

פורסם

טוב מאד שאתה אומר לי, תודה רבה...

פורסם

לא ידע מה איתכם אבל קניתי אתהכרטיס הנ"ל והתאכזבתי קשות!!!

בNFSU בלי פילטרים, על הרזולוציה הכי גבוהה עם כל האפקטים מקרטע כמו לא יודע מה... פשוט כרטיס אכזבה, ציפיתי להרבה יותר..

ואובקלוקינג לא נותן שיפור. :-\

פורסם

לכל כרטיס יש מגבלות.

אתה רוצה את כל האפקטים וכל הפילטרים על הרזולוציה הכי גבוהה - תשקיע בכרטיס כמו ראדון 9800.

אין לך מה להיות מאוכזב, קיבלת את מה ששילמת עליו.

פורסם

עם איזה מחשב?

אני הבאתי RADEON 9000 PRO 2 ושמתי הכל גרפיקה הכי גבוהה וכל האפקטים ושמתי 1024X768 ופעל חלק!

בלי OC

עם OC פעל קצת יותר טוב!

אז אני לא מבין למה לא זז טוב אצלך!

פורסם

מעניין...

אצלי אתה יכול לראות במפרט. מפרט הרבה יותר חזק (מבחינת כרטיס מסך) ועוד יש לי אוברקלוק למעבד ל3200+ וכאלה ביצועים... ועם כל האפקטים אפילו ב 1024*768 לפעמים מקרטע במהירות גבוהה.

משהו מאוד מוזר פה. אפילו הורדתי את הדיטייל ברזולוציה הזאתי ועדיין מדי פעם מקרטע.

פורסם

אני משחק 1024X768 על הגדרות הכי גבוהות וזה לא מקרטע בכלל ופועל חלק... אולי אתה מגדיר לא טוב את המילה "מקרטע"... מקרטע זה 10-30FPS....

פורסם

מקרטע: נתקע לכמה שניות ומתחיל לעבוד לאט ואז חוזר לעצמו.

פורסם

אולי זה בגלל המחשב?

נראה לי שהכרטיס נחשב למאד חזק, ואין סיבה שלא יחזיק משחק כמו NFSU...

לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים