עבור לתוכן

איזה גלקסי: MINI, ACE, GIO ?

Featured Replies

פורסם

החלטתי ללכת על טלפון אנדרואיד. הגלקסי למיניהם מוצאים חן בעיני. עכשיו נותר לבחור:

• גלקסי MINI ב-770 ש"ח, עם מעבד 600 מה"צ, ומשקל 105 גרם. מצלמה לא משהו.
  • גלקסי ACE ב-1200 ש"ח, עם מעבד 800 מה"צ, ומשקל 113 גרם. מצלמה סבירה.
  • גלקסי GIO ב-1200 ש"ח, עם מעבד 800 מה"צ ומשקל 102 גרם. מצלמה לא משהו.

ה-GIO הכי קורץ לי.

יש לכם המלצות, וחשוב מכך -- השגות -- לגבי הדגמים האלה ?

האם מוצדק להוציא 1200 ש"ח על מכשיר עם מעבד חד-ליבתי 800 מה"צ ?

תודה.

פורסם

נראה לי עדיף לך ACE - מסך 3.5 לעומת 3.2 בGIO.

MINI לא מכיר... אבל נראה לא מומלץ חח

פורסם
  • מחבר

אם אקנה בארה"ב Galaxy Gio עם Android 2.2 (Froyo), האם אוכל בקלות לגרום לו לתמוך בעברית וכן לשדרג אותו לאנדרויד 2.3 ?

כמו כן, האם הוא יתמוך במתח החשמל הישראלי ? (אני מודע לכך שאצטרך מתאם לתקע האמריקאי)

פורסם

תוכל להוסיף עברית בקלות.

קח בחבון שהמחיר ללא משלוח לארץ (אני בספק אם הוא בחינם) הוא כ-750 ש"ח. מיסים באם יתפס יהיו עוד כ-250 ש". זה כבר 1000.

אם אכן המשלוח לא חינם, תעשה את החישוב שלך אם כדאי לך לוותר על אחריות (לא שווה הרבה, אבל עדיף מכלום), אופציה לתשלומים וכו'

פורסם

ה ACE המכשיר הכי "נורמלי" פה. לכל השאר יש חסרונות משמעותיים בדמות מסך קטן, מצלמה גרועה וכן הלאה.

לא הבנתי מה ההתלבטות בכלל, בטח אם אין הבדל במחיר. :nixweiss:

ה ACE עולה גם בארץ 1200 שקל לפי מיטב ידיעתי, אין טעם לייבא אותו אישית.

מוצדק?

למה לא בעצם? סה"כ זה מכשיר טוב. מכשירי HIGH END לשעבר עולים כ 1800 שקל. מכשירים חדשים עולים מעל ל 2000.

פורסם
  • מחבר

ה ACE המכשיר הכי "נורמלי" פה. לכל השאר יש חסרונות משמעותיים בדמות מסך קטן, מצלמה גרועה וכן הלאה.

לא הבנתי מה ההתלבטות בכלל, בטח אם אין הבדל במחיר. :nixweiss:

ה ACE עולה גם בארץ 1200 שקל לפי מיטב ידיעתי, אין טעם לייבא אותו אישית.

מוצדק?

למה לא בעצם? סה"כ זה מכשיר טוב. מכשירי HIGH END לשעבר עולים כ 1800 שקל. מכשירים חדשים עולים מעל ל 2000.

אני כבר לא יודע מה לקנות ...

• ללכת על זול עם Samsung Monte בלי אנדרויד ב-560 ש"ח עם החזר של אורנג'.
  • להפציץ ב-2000 ש"ח על אנדרויד, למשל Sony Ericsson Xperia Ray.

חשבתי ש-Galaxy Gio במשקל 100 גרם הוא אפשרות ביניים טובה אבל אני כבר לא בטוח.

מכיוון שאני בכלל לא משתמש הרבה בטלפון, אולי בכל זאת Monte ולחכות שנה לחידושים בתחום הסלולרי ?

פורסם

אני אישית לא הייתי לוקח מכשיר שאיננו סמארטפון היום (אולי את ה C3, שהוא מסנג'ר מעולה, כי מזה איכפת לי. אבל זה לא קשור).

מה יש לך לחכות שנה? איזה חידושים כבר יהיו?

ה ACE הוא מכשיר טוב לפי מה שאני מבין (אין לי נסיון אישי). נכון, הוא לא "TOP OF THE LINE". אבל הוא מריץ כל יישום שתרצה וזמין באנדרואיד ויש לו מצלמה טובה ומסך טוב. אם תחכה שנה, לא יקרה קסם כלשהו.

אין ה ACE אתה לא יכול לקבל/לקנות ולקבל החזרים מאורנג'?

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא הייתי לוקח מכשיר שאיננו סמארטפון היום (אולי את ה C3, שהוא מסנג'ר מעולה, כי מזה איכפת לי. אבל זה לא קשור).

מה יש לך לחכות שנה? איזה חידושים כבר יהיו?

ה ACE הוא מכשיר טוב לפי מה שאני מבין (אין לי נסיון אישי). נכון, הוא לא "TOP OF THE LINE". אבל הוא מריץ כל יישום שתרצה וזמין באנדרואיד ויש לו מצלמה טובה ומסך טוב. אם תחכה שנה, לא יקרה קסם כלשהו.

אין ה ACE אתה לא יכול לקבל/לקנות ולקבל החזרים מאורנג'?

למשל בסוף החודש כבר מתחילים להיכנס טלפונים עם הגירסה החדשה של ווינדוז, אולי הם ימצאו חן בעיני יותר ממבוססי אנדרויד ?

בכל מקרה, אני הולך וננעל על ה-Galaxy Gio ולא על ה-Ace. אמנם ל-Ace יש מסך קצת יותר גדול, מצלמה יותר טובה ומבזק, אבל זה פחות חשוב לי מאשר משקל נמוך, ואני מרגיש את הבדל הכובד בין 102 גרם ל-113 גרם.

קראתי אונליין טיעונים סותרים לגבי חיי הסוללה של ה-Gio, אבל אני מניח שזה נושא שעולה לגבי כל סמארטפון.

פורסם

מה לגבי המוטורולה Defy?

המסך שלו יותר גדול משל שלושתם 3.7"

המעבד שלו הרבה יותר חזק משל שלושתם (800mhz אבל Cortex-A8)

המעבד הגרפי שלו, גם , חזק משל שלושתם (PowerVR SGX530) ואני יכול להעיד שהצלחתי להריץ עליו כל משחק שרק רציתי.

המשקל שלו כמעט זהה

המחיר שלו כיום בחנויות פרטיות, קצת פחות מ-1300 ש"ח

תוסיף לכל זה את יתרונות העמידות שלו, שזה בעצם הדגל שלו,

ותוסיף את מה שאני גיליתי והופתעתי -המגע שלו לא פחות ממצויין, ואני מדבר בתור בעלים של סמסונג גלקסי s לשעבר.

כל היתרונות שלו מתעצמים בעת החלפת רום, אבל בעצם יש גם חנויות שמשווקות אותו כבר עם רום מעודכן של אנדרואיד 2.3.5.

נשמע לי כמו עסקה מצויינת.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי המוטורולה Defy?

אלמלא המשקל שלו היה מפריע לי, הוא אכן נשמע מצוין. אני מרגיש הבדל רציני בין 100 גרם ל-118 גרם.

פורסם

בחייך. לא שווה לך "לסבול" עוד 15 גרם בישביל לקבל טלפון טוב משמעותית?

היתי מבין אם הינו ממליצים על המיילסטון ששוקל 150-160 גרם והיית אומר שכבד לך, אבל מדובר פה ב-15 גרם...אל תגזים

פורסם

בחייך. לא שווה לך "לסבול" עוד 15 גרם בישביל לקבל טלפון טוב משמעותית? מדובר פה ב-15 גרם...אל תגזים

מה לגבי המוטורולה Defy?

+1

:xyxthumbs:

מניסיון, ה-DEFY מהנוחים שיש לשימוש מבחינת מימדים ומשקל.

defy1.png

Uploaded with ImageShack.us

תוסיף לזה מסך גדול ברזולוציה גבוהה, חומרה יותר מסבירה, עמידות למים/אבק/נפילות ומחיר סביר בהחלט ויש לך דיל מעולה.

אם אתה רוצה משהו ממש קטן וקל - לך על ה-RAY במחיר גבוה משמעותית, לא עמיד ומסך קטן בהרבה.

אם לא אכפת לך גודל קנה SGS מיד שניה - הוא קל מאוד, חזק מאוד ועם מסך ענק ואיכותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים