עבור לתוכן

שירות גרוע מהפורומים של מיקרוסופט

Featured Replies

פורסם

כאשר אני שאלתי שאלה בפורומים של Microsoft Answers (שזאת קהילה נפרדת לגמרי מקהילת מיקרוסופט הרגילה, אשר כרגע נגישה רק למשתמשים עסקיים) לגבי הבעיות שיש לי ב-Windows Live Messenger שברשותי (הכוללות סירוב התוכנה להתחבר אוטומטית עם הפעלת המחשב, ניתוקים מהשרת ללא סיבה בזמן צ'יטוט, ושינוי ללא בקשתי של כיוון הטקסט בעת מעבר מאנגלית לעברית), מנחה דיון אשר ברשותו הופיע תג "כוכב הקהילה" (בדרך כלל משמעות תג שכזה הוא חבר או מודר קהילה מצטיין) אמר לי שבנושא זה יש לפנות לתמיכת Live: קהילה נפרדת לחלוטין שאיננה קשורה לתוכנות מיקרוסופט וכן חלונות ואף אין אפשרות להתחבר אליה עם החשבון של מיקרוסופט Answers, ויש לפתוח חשבון נפרד!!!

בנוסף, הוא אמר שהוא נועל את הדיון!!!

איזה מין שירות גרוע זה???

מאלצים את המשתמשים לפתוח מליון חשבונות באתר של מיקרוסופט שאינם ניתנים למחיקה בגלל בעייה כלשהי בתוכנה???

איפה אפשר להתלונן על שירות גרוע בקהילות של מיקרוסופט (לא היה מזיק שהם היו מוסיפים פורום לייב בקהילת ה-Microsoft Answers הקיימת שלהם)?

פוסטסקריפט: צירפתי תמונה של הת'רד המדובר בפורום שלהם:

[attachment deleted by admin]

פורסם

הלוואי שאלו יהיו הבעיות שלנו

פורסם

גם "לא" זאת תשובה של נציג שירות לקוחות.

וזה השירות שהוא נותן לך.

הוא התבטא בצורה מעולה והפנה אותך לגורם הנכון.

במידה ואתה לא מרוצה מזה הוא לא הכתובת, תפנה אל גורמים גבוהים יותר בשירות הלקוחות ולא לנציג עצמו.

פורסם

אז תפנה לגורם שהוא הפנה אותך אליו.

:bash:

פורסם

Windows Live Messenger היא לא תוכנה שמשתמשים עסקיים משתמשים בה.

אם זה אכן פורום תמיכה ללקוחות עסקיים של מיקרוסופט אין סיבה שהם ידעו איך לטפל בבעיות בתוכנה שמיועדת למשתמשים ביתיים.

פורסם
  • מחבר

isildur: אבל Microsoft Answers זה כן פורום תמיכה ללקוחות ביתיים, כך שאין כל סיבה שיהיה גורם חיצוני שייטפל בבעיה.

אין כל סיבה שלא יכניסו את תמיכת לייב לתוך Microsoft Answers, במקום שיהיו יותר מדי קהילות נפרדות למשתמשים בייתיים במקרוסופט.

פורסם

ולמה שלקוחות עסקיים לא יקבלו שירות עדיף? תזכיר לי שוב מי משלם יותר.

גם בבנק שלי יש תור נפרד (שבדרך כלל קצר יותר) ללקוחות עסקיים. יש היגיון בלתת שירות טוב ללקוחות שכן משלמים לך.

ובמחשבה שניה, האם משתמשים בשירות חינמי בכלל ראויים להיקרא "לקוחות"?

כך שאין כל סיבה שיהיה גורם חיצוני שייטפל בבעיה.

ומה גורם לך לחשוב שהאתר שאליו הופנית הוא "גורם חיצוני"? זוהי התמיכה הרשמית של windows live, האתר שייך למייקרוסופט, ואתה נכנס אליו עם חשבון הlive שלך (שאיתו אתה נכנס למסנג'ר).
פורסם

זה לא בגלל הכסף, זה בגלל שזה שירות שונה.

ולגבי המחשבה שניה - קודם תגדיר מה זה לקוח.

פורסם

windows live messenger הוא בחינם כך שכולם משלמים עליו אותו הדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים