עבור לתוכן

תדהמה- סטיב ג'ובס נפטר

Featured Replies

פורסם

^^ ידעתי שיפול לך האסימון בסוף

• תגובות 85
  • צפיות 10.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבנתי את זה כבר... אתה גם לא יודע שהאייפד זה לא הדבר היחיד שהוא אחראי לו. אז למה אתה נכנס לדברים שאתה לא מבין בהם?

לא, כי אייפון ואיימאק הם בהחלט בבסדר הגודל של פס הייצור.

FFS תפסיקו עם העיוורות והקנאות הזאת, אתם אשכרה שייכים לדת האפל. נכון, ג'ובס עשה כמה דברים מאוד מהפכניים - בעיקר בכל מה שקשור לעיצוב (הן של המכשיר והן של הממשק), אבל טכנולוגית הוא לא היה פורץ דרך. מה שהוא עשה, ומבלי לזלזל, זה לקחת את הטכנולוגיה הקיימת ולהפוך אותה לנחשקת, סקסית.

אני חושב שיש לו חלק משמעותי בהיסטוריה המודרנית של הטכנולוגיה, אבל להשוות אותו לאדיסון או פורד?

אל תשכח שבסופו של דבר הוא לא המציא כלום, הוא לקח דברים קיימים והפך אותם לנחשקים. זה גאונות בהחלט, אבל רחוה מסדר הגודל של המצאת פס הייצור למשל.

מכיוון שכמה משתתפים לא מבינים מה הגדולה של סטיב, אביא את הפטנטים שלו.

הכמות הרבה של הפטנטים החתומים על ידו מראה לאורך השנים עד כמה עמוקה הייתה ידו בעיצוב המכשירים השגורים אצל כל אחד מאיתנו בכיס.

http://www.nytimes.com/interactive/2011/08/24/technology/steve-jobs-patents.html?smid=fb-nytimes

נ.ב- שימו לב תחת Miscellaneous, הזיזו את החץ פעם אחת ימינה ותגלו שהוא עיצב לפרטי פרטים אפילו את המדרגות (והחיבורים שלהן) בחנויות אפל.

שים לב שהפטנטים רשומים בין היתר על שמו, לא על שמו באופן בלעדי. אני בטוח שזה יהיה נכון גם לגבי ביל גייטס ושאר מנכל"י חברות דומות, כיוון שהפטנטים רשומים על שם החברה ומנהליה.

פורסם

מה ההתלהבות, אני רשמתי פטנט על כל הדברים האלה מזמן.

TeamOmarComputerDrawingByAva.gif

פורסם

Art Tatum, אתה צריך לרשום פטנט על עצמך. כי אם לא היית - היו חייבים להמציא אותך.

פורסם

האיש ששם את הטכנולוגיה בכיס שלנו,

הצליח להרים את מעמד החברה שלו למעמד של דת.

פורסם

הייה רשום איפו שהוא(אני חושב שדווח בחדשות פוקס) שג'ובס הכין תוכניות לאפל ל-4 שנים.כולל תוכניות לאיי-פון,איי-פד חדשים.ועוד כל מיני מוצרים

פורסם

תכלס הכל שטויות, בן אדם נפטר, עצוב? כן (מלשפחה שלו בעיקר, אני לא מכיר אותו ולא פגשתי אותו מעולם, גם אתם לא אז צאו מהסרט.), מפה ללעשות לו אידיאליזציה זה רחוק מאוד...

בסך הכל הוא בן אדם מוכשר בשיווק, של עצמו בעיקר... נראה לי שאתם מאבדים את הצפון,

אולי לצאת קצת מהבית יעזור...

פורסם

אפילו שוקלים את האפשרות שהוא הוא המאבוס מכתביו של נוסטרדמוס.

בואו של רואה העתידות נחזה מראש ע"י רואה עתידות.

http://www.mabus.biz/wordpress/wordpress/?p=385

פורסם

חחחחח, נו? ו? אז יש לו תוכניות לעוד מוצרים. גם לאלף ואחת חברות אחרות יש, זה לא מיוחד ולא חדש...

מה אתם כאלה צרכנים מאולפים שכל מה שאתם רואים זה "מוצרים"? בחיאיית רבק... :lol:

פורסם
a>

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים