עבור לתוכן

השוטר הכי דפקט בעולם ? :X

Featured Replies

פורסם

כן. ואתה לא צריך לרחם עלי. אני חי מספיק טוב. הסיבה היחידה שאתה מרשה לעצמך "תגובה קיצונית" זה בגלל השוטרים הרחמנים בישראל. נראה אותך עושה תגובה קיצונית לשוטר בארצות הברית. במקרה הטוב תחטוף כיסוח עם אלות ותיכנס לכלא באשמת תקיפת שוטר.

חרטא ברטא, אתה יכול לקלל את השוטר ואימו והוא לא יכול לעשות כלום. כל עוד לא תקפת אותו או ביצעת תנועה מאיימת הוא ימשיך לקרוא לך אדוני.

• תגובות 40
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה בדיוק מה שכתבתי. :s07:

פורסם

זה בדיוק מה שכתבתי. :s07:

התכוונתי לשוטרים בארה"ב.

פורסם

הגישה של השוטרים ( רובם !! יש כאלה שפחות ) ..הגישה והיחס שלהם מאוד מגעילה בזה שהם נגישים אליך בטון מסויים או בפוזה מסויימת , כאילו מי ישמע מה עשיתי עכשיו מי הרגתי עכשיו על הכביש .. או למה גרמתי ..

במקום שיבואו בגישה נחמדה יותר , יסבירו את המצב מה עשיתי לא נכון ומה כל השאר .. לא , הם באים בקטע שלהם ובטח שיקבלו יחס חוזר יוצא דופן .. שוטרים שמתנהגים מגעיל כבר באופן רגיל לכל נהג ונהג , זה כבר מעצבן !!!

דבר ראשון, יש לך בעייה של יחס שנפלטת מבין השורות לכלל הגוף הזה שנקרא משטרה. מילה לכתוב רובם, אבל לא להשאיר פתח גם לצדיק אחד ?

אתה יודע על מה אני מדבר, תשנה טיפה את הגישה, זה רק ייטב לך :)

דבר שני, שוטרי תנועה שעוצרים על עבירה ורושמים כתב אישום (דו"ח תנועה של שוטר תנועה, הוא כתב אישום משפטי, לא סתם דו"ח של פקח עירוני שאינו שוטר) עוצרים לרוב פגיעה או מוות. בין אם מדובר במישהו שלא חגר חגורת בטיחות וכמעט חגר עצמו, בין אם מדובר במישהו שלא שמר שאחרים יחגרו חגורות וכמעט הרג אותם או בין אם מדובר במישהו שעבר עבירה בכביש וכמעט הרג את עצמו ואותם כשנהג בשיכרות, דיבר בפלאפון, עקף בפס לבן רצוף/בפנייה/נכנס לנתיב ציבורי שלא על מנת לפנות לכיוון זה או אחר וכדומה.

דבר שלישי, בלכ מקום יש תפוח רקוב . לספר לך גילוי? המפגש הראשון שלי בחיים עם שוטר היה מגעיל. עבדתי בעבודה שחורה, חילקתי את העיתון "ישראלי" אחרי הצבא בצומת בתל אביב מדי פעם ירדתי לכביש כדי לחלק עיתונים לנהגים שעברו שם תוך כדי ציפייה לרמזור ירוק. לכאורה שום עבירה. השוטר שהגיע אליי דרש בתוקף "לעוף משם לפני שאני עוצר אותך כי יש לנו ככה תיק על החצופים שיורדים פה לכביש נגד החוק ומחלקים עיתונים וקיבלנו על כך תלונות". אז היחס היה מגעיל, לא מבזה או משפיל אבל בהחלט לא שירותי ולא עניין אותו בכלל שזה מקור הפרנסה שלי והמכוניות גם ככה עומדות. הוא בא והעיף אותי משם ואני מן הסתם פחדתי הדרתי את רגליי מהמקום. אז נכון, שלא כמו בהיי-טק, לא עוברים פה קורסים במתן שירות לקוחות, אין גישה נעימה וחביבה אל "הלקוח", קרי-האזרח וכשעובדים עם פושעים ששמים עלייך קצוץ רוב היום וןמתנהגים כמו הבחור בסרטון, אז אתה כולך דרוך לקראת המפגש הבא עם האזרח ומצפה לפגיעה. יש תפוחים רקובים בכל עבודה. גם כך בין השוטרים והמתנדבים, אך להשליך כך על הכלל - טעות ביסודה. הרוב במשטרה חבר'ה טובים שיודעים יחס לאזרח מהו ולא מנצלים את סמכותם.

תן להם את הכבוד המגיע להם.

מה שאני שונא במשטרה זה מתנדבים !!!

לא רק שהם לא מבינים מה לעזאזל הם עושים שם , הם כאלה שחושבים שהם יודעים הכל כי הרגע הם "סיימו את הקורס בציון 94 והם מתלהבים מעצמם " מי ישמע הם תורמים משהו בזה שאין להם מושג מה זה משטרה בעצם והם חושבים שהם "עוזרים" כביכול לשוטר שבעצם גורמים לכל הבלאגן ומחממים את האירוע ובכך מתחילות שאר הבעיות ..

1. אני מתנדב מזה שנה וחצי ומכיר את השטח כמו את כף ידי, בדיוק כמו כל שוטר עם הפז"מ שלי. כמובן ששוטר עם 10 שנות ותק מקצועי יותר.

2. התלהבתי מהציון בלבד כי אחרי שאתה עובר הכשרה כל כך יסודית ומבחן עם כ-50 שאלות קשות, כן, מותר ליהנות מזה קצת.

3. מתנדבים מתגברים את כוחה של משטרת ישראל במגוון פעילויות ויחידות, הם ה-נכס שיש למדינה הזאת לשמור עליה כאשר השוטרים עסוקים בפעילות אחרת ואת כל זה הם עושים בזמנם החופשיף כדי לשמור על הסדר ולעזור וכדי להרגיש טוב שהם תורמים משהו לאנשים ולא יושבים ובוכים כמה רע כמו אנשים מסויימים בלי לנקוף אצבע. מפריע להם שיש אי סדר ואנשים במצוקה שם בחות והם עוזבים את הבית והמשפחה ובמקום לבלות עם החברה/אשה/ילדים, יוצאים בלילות ובימים על מדים לעזור לתושבי עירם. גם כאן יש תפוחים רקובים (כמו המקרה של שני מתנדבים שחנו בחניית נכים ועוד שניים שנכנסו לעצור שלא בפעילות מבצעית והועפו מיחידות התנועה ומהמשטרה לאלתר (התמונה של הניידות האלה פורסמה בפייסבוק ועקב הראייה הזאת הם הועפו לאחר תחקיר פנימי של המשטרה). כמו שאמרתיט מקודם, יש שמזלזלים ויש שמועלים בתפקידם בכל מקום אבל רוב רובם של שהמתנדבים (ואני עובד מדי חודש עם עשרות מהם) הם אנשים מצויינים, מלח הארץ שכמו שהתנדבו בצבא ליחידות ומתנדבים בעוד מקומות, הם אנשים שחשוב להם לעזור ועושים זאת בלב טהור ללא בכי על כמה קש, שלא להזכיר שאני קונים חלק מהציוד איתו אנו עושים סיורים כי למשטרה אין כסף אז גם אנחנו משקיעים כסף בהתנדבות והכל למען האזרחים ואתה ביניהם.

הנה לדוגמה הדו"ח שלי מהסיור ערב כיפור שהתנדבתי לעשות אתמול בלילה:

"ערב יום כיפור 7.10.2011. שני מתנדבים של היחידה סיירו, שמרו על הביטחון וסייעו לאזרחי העיר. שלושה ארועים ראויים לציון. 1: קצין ביטחון שהיה צריך להגיע דחוף לטפל בארוע אש במרפאה בכורזין קיבל ליווי של היחידה ופינוי נתיב ברחובות העיר. 2: ילד בן 8 נפל ו"פתח" את השפתיים כשרכב על אופניו וקיבל טיפול רפואי בסיסי. ההורים התארגנו על רכב ופתחנו להם את הנתיב מחוץ לעיר עד ביה"ח תל השומר, שם תפרו הרופאים את שפתו של הילד. בארוע השלישי, אבד ילד בן 10 שלאחר שעה של סריקות חזר לביתו. בנוסף נסרק בית ספר בו דיווחו ילדים שפגשו בצוות הסיור על הימצאות חשודים במקום, החשודים לא נכחו במקום בעת הגעת הכח"

- מה רע? יצאתי מלא סיפוק מהמשמרת.

באשר ליחידות התנועה - מצאתי סריקה של חוברת חנ"א - חוברת נוסחי אישום שע"פיה נרשמים דו"חות של משטרת התנועה וכמו שתראו יש סעיפים לכל דבר ואף שוטור לא מנפיץ שום דבר ולרוב לספר סוד? אנו יכולים לרשום דו"ח על כל דבר שבעולם (סעיף "רכב שמוציא רעש חריג", או "נהיגה בקלות ראש" וכדומה) אבל לא עושים זאת כי אף אחד לא בא להציק לאזרח (שוב, אם יש תפוחים רקובים, יש לקחת את שמם שמופיע על גבי המדים/לבקש להציג תעודת שוטר אם מדובר בבילוש שאינם על מדים ולהתלונן במחלקת חקירות שוטרים). להלן החוברת, אתם מוזמנים לעבור ולראות שהכל מפורט עם קנסות והוראות ברורות והכל פתוח לציבור

http://www.news1.co.il/ShowCurrentFile.aspx?FileID=2042

נ.ב - הידעתם שלא הייתה כמעט הכשרה למתנדבים עד 2011 וזה התבסס על הגעה ליחידה, צפייה במצגת על מחשב ותו לא? אין להאשים בכך שום מתנדב, כי אף אחד לא עשה להם בית ספר לשוטרים ואשמה בכך רק המשטרה. יחס רע לאזרח, הינו תכלית אישיותו של מתנדב רקוב זה או אחר בלבד.

החל מ-2011 השתנו לחלוטין נהלי הגיוס למתנדבים. על המתנדב להביא:

1. תעודת שחרור מהצבא (רצוי עם ציון התנהגות "טובה מאוד").

2. קורות חיים (בוחנים מי המועמד והאם עשה משהו עם עצמו או שהוא איזה FAIL שלא עשה כלום עם עצמו עד היום).

3. ראיון אישי עם המפקד של היחידה אליה מעוניין להתנדב

4. בדיקת ר"פ -רישום פלילי (בעלי עבר פלילי אינם יכולים להתקבל כמתנדבים).

5. בדיקה פסיכיאטרית של הרופא המחוזי (אינם יכולים להתקבל)

6. בדיקת כושר גופני ליחידה מבצעית (לדוגמה ליחידת האופניים עד גיל 40 מחוייבים להביא אק"ג ומגיל 40, בדיקת ארגומטריה מלאה עם ציון כושר "לכל תפקיד", דרגת הכושר הגבוהה ביותר במשטרה.

7. הכי חשוב - מעבר קורס יח"מ(יחידות מיוחדות) כאשר לפני הקבלה לקורס ישנה ועדת קבלה של לפחות 3 קצינים במשטרה שבוחנת לעומק את הנ"ל.

8. רק לאחר מעבר קורס יח"מ של 16 מפגשים של בערך 4 שעות, השוות ערך לכ-60 שעות הכשרה, המתנדב מאושר להתגייס למשטרה

כל זה החל מ-2011. החל מ-2012, "אגף קהילה ומתנדבים" מבוטל והמתנדבים מועברים ל"אגף המבצעים" של המשטרה. זה צעד ענק ונקווה שנקבל בזכותו ציוד ויחס חם יותר.

פורסם

חלק מהמתנדבים יכולים להביא תעודת שיחרור מהפלמ"ח, זה קביל?

פורסם

:lol: :lol: :lol:

הרגת אותי.

זה בסדר. גם אנחנו נגיע לגיל הזה מתישהו.

אז צריך להפסיק לחיות ולהאזין לרדיו כל היום? הם עושים משהו טוב עם עצמם.

פורסם

לגבי הקטע של לעצור או לקנוס על העלבת עובד ציבור

לפי חוק, מה זה בדיוק הגדרה של העלבה??? האם זה חייב לכלול מילה שהיא נחשבת לקללה בלקסיקון ומילון אבן שושן? ??? מעניין לדעת...

אם שוטר עוצר בחורה והיא אומרת לו שהוא נראה טוב והיא רוצה להיפגש אחרי זה ...זה נחשב להעלבה? הרי זה חריגה מהעניינים :-\

שוטר מסכן, מה הוא צריך לבחור?

פורסם
"עובד ציבור" - כאמור בסעיף 34 כד לחוק העונשין המגדיר מיהו "עובד ציבור". ככלל, לצורך

עבירה זו, "עובד ציבור" יתפרש כעובד ציבור מסוים שאליו מכוונים דברי העלבה, ולא מגזר או

ציבור בלתי מסוים של עובדי ציבור.

קיצר אם בא לכם לקלל שוטר תקללו את העדה שלו או המגזר שלו ובצורה כוללת ולא פרטנית.

פורסם

אם בא לכם לקלל שוטר תקללו את העדה/מגזר שלו

הו כן עשו זאת בבקשה! יהיה מרתק בבית המשפט, כשיתברר שהשופט הוא מאותה העדה/מגזר :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים