עבור לתוכן

השוטר הכי דפקט בעולם ? :X

Featured Replies

פורסם

אז לי זה לא מתאים... שוטר לא מעליי... שומעים על שוטרים שמרימים ידיים... אתה בסדר גם עם זה ? נשאיר את הידיים בכיסים ? לא נראה לי...

ואני חוצפן ? צודק... אפילו הרבה יותר מיזה... אני מבין את העבודה של השוטרים וכמה היא חשובה, אבל עם כל זה, אני לא יסכים לא להם, ולא לאף אחד אחר לדבר איתי בזילזול.

עם כל הכבוד אם יש חוק והחוק אומר שאתה צריך לחגור חגורת בטיחות והיא צריכה להיות תפוסה בתפסן, אז לשוטר יש כל זכות לאכוף את החוק הזה.

בנוגע לאזרח : במקום לדבר בזלזול, לדחוף את האף שלו לעניינים שלא שלו, ולהגיד "אני יודע יותר טוב ממך מה אתה צריך לעשות", "אתה משווה את האינטליגנציה שלך לאינטליגנציה של עורך דין?!", "למה יש לך תואר ראשון?", "סוגר אחד וסוגר שני שניהם במאונך.." וכו'.. הוא יכל להיות ענייני ולהגיד לו שהוא היה חגור בזמן שהוא ראה אותו ואולי לא שם לב.

חבל שיש מנהל מדור , שאמור להיות הגיוני, מכיוון שהוא מנהל אנשים, שלא מבין זאת..

• תגובות 40
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
פורסם

אז לי זה לא מתאים... שוטר לא מעליי... שומעים על שוטרים שמרימים ידיים... אתה בסדר גם עם זה ? נשאיר את הידיים בכיסים ? לא נראה לי...

ואני חוצפן ? צודק... אפילו הרבה יותר מיזה... אני מבין את העבודה של השוטרים וכמה היא חשובה, אבל עם כל זה, אני לא יסכים לא להם, ולא לאף אחד אחר לדבר איתי בזילזול.

חוצפן לא היה במקום... צודק. אבל בכל זאת שוטר לא צריך לחבק אותך או אף אחד. מדובר באנשים שמתמודדים כל יום עם המיץ של הזבל של החברה הישראלית אז הם רגילים לאגרסיביות (בעיקר מצד "קהל הלקוחות" שלהם) ומגיבים בהתאם מתוך הרגל.

בישראל אין כבוד לחוק ואין כבוד לאנשים שתפקידם לאכוף את החוק. כל התלונות על "אגרסיביות", דרישות שהשוטרים "ידברו בכבוד", לדחוף מצלמה לפרצוף של השוטר בזמן מילוי תפקידו, דיבור מזלזל פשוט מראה כמה אנחנו מדינה של בבונים.

פורסם
  • מחבר

בחיים לא דחפתי מצלמה לפנים של שוטר... אבל כן הרמתי יד יותר מפעם אחת על שוטרים שהרימו עליי יד קודם...

ואני מבין מה אתה אומר, כמובן שבסרטון שכאן השוטר צודק והנהג לא... אבל הסרטון הזה רק הגיע בהומור על זה שהשוטר באמת לא נשמע חכם ( במיקרה שלא הבנתם, אני לא אף אחד מהמשתתפים בסרטון )

אתה יודע כמה שוטרים יש שעוברים על החוק ? עושים דברים שעליהם אתה היית משלם ביוקר ? אתה מודע לזה או רוצה ערמה של סרטונים שמוחכיחים את זה ??

keewlngcאני לא מנהל אנשים, רק את מדור TRADEZONE... וגם אם הייתי מנהל בפורום הדעות האישיות שלי לגבי שוויון לא קשורות

פורסם

שמע, זה זיון שכל.

שוטר לא סתם מתהלך ברחוב ומחליט להרביץ לאנשים. זה זיון שכל טהור. אם כן - אין פה אדם אחד שלא יגיד שמגיע לו להענש על זה. :nixweiss: אך מגיע לו להענש בצורה מסודרת, דרך תלונה למח"ש. זה לא התפקיד שלך להעניש אותו.

גם השוטר פועל במסגרת החוק. אין שום ספק ואין ויכוח. אנחנו מדברים על הזלזול והגועל שכן מתקיימים כאשר השוטר כן פועל במסגרת מה שמותר לו.

"נחמדות" ו"כבוד" זה סתם שטויות. השוטר לא צריך להתחיל לדבר אליך כאילו אתה חבר שלו. נכון, גם לקלל הוא לא צריך. אבל שוב - נתקלתי בעברי בשוטרים ולא זכור לי שהם סתם התחילו לקלל אותי. אז דיברו בצורה לא הכי נחמדה... בסדר. מתמודדים. דיי עם הילדותיות הזאת.

אני לא מבין מה הקשר לדיון הזה שיש שוטרים שלא פועלים במסגרת החוק. זה לא תירוץ להתנהגות של האדם הזה. אם אתה רוצה להציג שוטר מסויים שפעל באופן שגוי, כדי שנראה את זה ושה"צדק" יצא לאור, תפתח על זה דיון שבו זה יהיה הנושא. הדיון הזה הוא על הסרטון המסויים שהוצג בתחילתו ועליו הפרשנות. יכול להיות שיש מקרים אחרים. מה הקשר?

**נ"ב

א) השוטר לא נשמע חכם? אני רוצה לראות אותך באותו מצב. כנראה שהמכנסיים שלך היו רטובים בסיום.

ב) נגיד שהוא לא חכם. אז? למה, מי אתה בדיוק?

ג) בתור "בעל תפקיד" בפורום פה הייתי מצפה שתשמור על דרך ארץ בסיסית ותקפיד על כיבוד של רשות אכיפת החוק של מדינת ישראל. מה שאתה עושה פה זה מוציא דיבה על השוטר הזה.

פורסם

לידיעתכם, גדי סבן(האזרח החצוף בוידאו) הורשע על ידי שופט לתביעות קטנות מבית משפט השלום בתל אביב בגין לשון הרע, הוצאת דיבה וקיבל קנס מקורי של 5600 ש"ח ולאחר פתיחת תיק בהוצל"פ הסכום עבר ל5928 ש"ח ובסופו של דבר הגיע ל7000 ש"ח לצורך תשלום שכ"ט של עורך דין בגין טיפול בתיק הוצל"פ. לשומת לב של כל אזרחים שמצלמים ועושים צחוק משוטרים שממלאים תפקידם כחוק

פורסם

זאת אחת התגובות הראשונות מה- Youtube. אני מקווה מאוד שלא מדובר בטעות.

פורסם

יש עוד תגובות בסגנון. לצערי לא מצאתי על זה כתבה ברשת, אבל הם ככל הנראה יודעים על מה הם מדברים כי הפירוט נכבד.

* בשבוע שעבר סיימתי חודשיים של קורס יחידות מיוחדות למתנדבים וכחלק ממנו עברתי קורס תנועה ית"מ(יחידת תנועה מיוחדת) שלב א' במשטרה(אגב בציון 94 שאני מאוד גאה בו כי חרשתי יותר מדיי בשבילו אבל זה סתם גאווה). מפסקי דין והופעות של שוטרי תנועה בבתי המשפט לתעבורה אני יודע שכששוטר רושם מילה במילה את "משפטי המפתח/מרגליות" (כמו הבחור ההוא לדוגמה), זה נקרא מילה במילה ע"י השופט במשפט ורק זה מספיק כדי להכפיל את הקנס ושאר פינוקים וזה תואם למה שקרה לבחור.

הדבר הכי חשוב במפגש עם שוטר זה לא לקלל, לא להפעיל אלימות ולהתנהג אליו כבן אדם.

אני ברגע שאני בסיור (אני לא בתנועה, אני ביחידת האופניים) ומישהו שעצרתי לבדיקה כי היה לי יס"ל (יסוד סביר להניח שהתנהגותו חשודה/ראיתי עוון/פשע מבוצע מול עיני) והוא מתחיל לקלל או להפעיל אלימות, ישר אני יכול לעכב אותו (עד 3 שעות ע"פ החוק) וזה כולל הזעקת ניידת והשוטרים בדר"כ לא נחמדים אליו אחרי זה כי גם עליהם הוא פותח ג'ורה. שוטרים הם אנשים בדיוק כמונו, רק בחרו במקצוע המאתגר הזה כל אחד עקב סיבותיו והדבר האחרון שמגיע להם זה היחס כמו בסרטון, כי אותו אחד קיבל קנס, אבל בזכות השוטר לא הרג את עצמו לו היה מתנגש ועף דרך השמשה.

פורסם
  • מחבר

שמע, זה זיון שכל.

שוטר לא סתם מתהלך ברחוב ומחליט להרביץ לאנשים. זה זיון שכל טהור. אם כן - אין פה אדם אחד שלא יגיד שמגיע לו להענש על זה. :nixweiss: אך מגיע לו להענש בצורה מסודרת, דרך תלונה למח"ש. זה לא התפקיד שלך להעניש אותו.

גם השוטר פועל במסגרת החוק. אין שום ספק ואין ויכוח. אנחנו מדברים על הזלזול והגועל שכן מתקיימים כאשר השוטר כן פועל במסגרת מה שמותר לו.

"נחמדות" ו"כבוד" זה סתם שטויות. השוטר לא צריך להתחיל לדבר אליך כאילו אתה חבר שלו. נכון, גם לקלל הוא לא צריך. אבל שוב - נתקלתי בעברי בשוטרים ולא זכור לי שהם סתם התחילו לקלל אותי. אז דיברו בצורה לא הכי נחמדה... בסדר. מתמודדים. דיי עם הילדותיות הזאת.

אני לא מבין מה הקשר לדיון הזה שיש שוטרים שלא פועלים במסגרת החוק. זה לא תירוץ להתנהגות של האדם הזה. אם אתה רוצה להציג שוטר מסויים שפעל באופן שגוי, כדי שנראה את זה ושה"צדק" יצא לאור, תפתח על זה דיון שבו זה יהיה הנושא. הדיון הזה הוא על הסרטון המסויים שהוצג בתחילתו ועליו הפרשנות. יכול להיות שיש מקרים אחרים. מה הקשר?

**נ"ב

א) השוטר לא נשמע חכם? אני רוצה לראות אותך באותו מצב. כנראה שהמכנסיים שלך היו רטובים בסיום.

ב) נגיד שהוא לא חכם. אז? למה, מי אתה בדיוק?

ג) בתור "בעל תפקיד" בפורום פה הייתי מצפה שתשמור על דרך ארץ בסיסית ותקפיד על כיבוד של רשות אכיפת החוק של מדינת ישראל. מה שאתה עושה פה זה מוציא דיבה על השוטר הזה.

יש לי סיבה לשקר ? ברור שלא לכל אחד זה יקרה... אם שוטר יבוא אליך וידבר איתך כאילו אתה הכלב שלו ותשתוק סביר שתצא מיזה חלק... אני לא כמוך... אני כן עונה ולא מעניין אותי במה הוא עובד... יחס גורר יחס... אתה חי בבועה ? או שרק הולך עם עיניים עצומות ? שוטרים לא צדיקים, יש ערמות על ערמות של סיפורים של שוטרים שמרימים ידיים ומתנהגים כמו הברברים שחלק מתפקידם לעצור...

אתה אומר לא מתפקידי להתעסק עם השוטרים, להגיש תלונות...? זה עיניין של אופי, אין לי בעיה שהשוטר יעשה את העבודה שלו, מגיע לי דו"ח אני יסתום ויקבל אותו... אבל מפה ללהגיד לי שב בשקט לפני שם לך עלה בראש ( כי שאלתי בנימוס למה מעכבים אותי ) המרחק גדול, ואני לא אשב בשקט ויאכל קללות מאף אחד...

"בתור תפקיד" ? אתה יכול לצפות למה שאתה רוצה... זאת דעתי האישית, אתה יכול לא להסכים איתי.

פורסם

"השוטר הכי דפקט בעולם" - זו לא דעה.

זה "שזה האופי שלך" זה לא אומר דבר וזה לא תירוץ לדבר. יש אנשים שיתכן שיש להם נטיה גנטית לאלימות (או התנהגות פושעת אחרת). או נטיה שנוצרה על ידי הסביבה. אז בגלל "שזה האופי שלהם", צריך בעצם לא להעניש אותם לפי החוק, אם הוכח שביצעו פשע? נו באמת.

גם זה ש"זה לא מעניין אותך", זה לא תירוץ. יופי, אז "זה לא מעניין" פושעים שיש חוק נגד משהו. "זה לא מעניין" מישהו שאסור לרצוח אותך. "זה לא מעניין" מישהו שאסור לשדוד אותך. נו באמת. דיי עם הילדותיות הזו.

אם שאלת שאלה אינפורמטיבית ("למה מעכבים אותי?"), בצורה רגועה ולא-חצופה שוטר והוא הגיב בצורה אלימה (כולל קללות), אני מסכים שיש פה משהו שהוא לא בסדר. במקרה כזה צריך להתלונן עליו.

פורסם

לכל אוהבים השוטרים, רואים עליכם שעדיין לא עברתם חוויה מתקנת עם אדוני הארץ בעייני עצמם.

אחרי שעצרו אותי על מהירות צילמתי את המיקום של הניידת בהשוואה לכביש ואיך שהשוטר מתפעל את הממלז. כשהוא יושב בבאגז עם התא מטען פתוח על מנת להסתיר את האורות של המשטרה כמובן. הוא קלט שצילמתי אותו, קם ודרש ממני למחוק את התמונה, לאחר שסירבתי הוא איים עלי במעצר (חסר עילה כמובן). כשביקשתי מהשוטרים האחרים להתערב (היו 4 סה"כ) הם פשוט הסתובבו והלכו. בשלב הזה הסכמתי למחוק את התמונה, אבל הוא התעקש לראות את כל התמונות בטלפון, כשסירבתי הוא חתף לי את הטלפון מהיד בכוח ועבר על כל התמונות בטלפון.

אז אל תגידו לי שהשוטרים הם מגיני החוק בארץ כי זה חרטא שאתם יכולים למכור לילדים קטנים, אולי. בהכללה גסה, שוטרים הם עם נחות שלולא היו שוטרים כנראה היו הערסים האלו שכנגדם אתם מזמינים משטרה שאף פעם לא מגיעה כי אין לה כוח אדם. או שאם היא כן מגיעה, סוגרת כל תיק מ"חוסר עניין לציבור", אלא אם מישהו מת.

פורסם
  • מחבר

"השוטר הכי דפקט בעולם" - זו לא דעה.

זה "שזה האופי שלך" זה לא אומר דבר וזה לא תירוץ לדבר. יש אנשים שיתכן שיש להם נטיה גנטית לאלימות (או התנהגות פושעת אחרת). או נטיה שנוצרה על ידי הסביבה. אז בגלל "שזה האופי שלהם", צריך בעצם לא להעניש אותם לפי החוק, אם הוכח שביצעו פשע? נו באמת.

גם זה ש"זה לא מעניין אותך", זה לא תירוץ. יופי, אז "זה לא מעניין" פושעים שיש חוק נגד משהו. "זה לא מעניין" מישהו שאסור לרצוח אותך. "זה לא מעניין" מישהו שאסור לשדוד אותך. נו באמת. דיי עם הילדותיות הזו.

אם שאלת שאלה אינפורמטיבית ("למה מעכבים אותי?"), בצורה רגועה ולא-חצופה שוטר והוא הגיב בצורה אלימה (כולל קללות), אני מסכים שיש פה משהו שהוא לא בסדר. במקרה כזה צריך להתלונן עליו.

אבל למה אתה מתייחס רק למה שנוח לך ? אמרתי שאם שוטר מרים עליי יד, או חוטף לי רכוש שלי מהיד כמו שקרה למגיב מעליי, התגובה שלי תהיה קיצונית לא פחות... לדעתך כי הוא שוטר אז אני צריך לשתוק ? אם זאת דעתך אני מרחם עליך...

שורה תחתונה, אני לא ישב בשקט ויתן לאף בן אדם, כולל שוטר לדבר אליי לא יפה ובטח לא להרים עליי יד מבלי תגובה זהה ממני... אז אתה אומר שבגלל אנשים כמוני המדינה נראית כמו שהיא נראית...? אז איפה החלק שלהם בסיפור ?

ו"השוטר הכי דפקט בעולם" עם סימן שאלה זה כן דעה... ואני עדיין חושב ככה... :)

פורסם

מה שאני שונא במשטרה זה מתנדבים !!!

לא רק שהם לא מבינים מה לעזא..הם עושים שם , הם כאלה שחושבים שהם יודעים הכל כי הרגע הם "סיימו את הקורס בציון 94 והם מתלהבים מעצמם " מי ישמע הם תורמים משהו בזה שאין להם מושג מה זה משטרה בעצם והם חושבים שהם "עוזרים" כביכול לשוטר שבעצם גורמים לכל הבלאגן ומחממים את האירוע ובכך מתחילות שאר הבעיות ..

בכל אופן הגישה של השוטרים ( רובם !! יש כאלה שפחות ) ..הגישה והיחס שלהם מאוד מגעילה בזה שהם נגישים אליך בטון מסויים או בפוזה מסויימת , כאילו מי ישמע מה עשיתי עכשיו מי הרגתי עכשיו על הכביש .. או למה גרמתי ..

במקום שיבואו בגישה נחמדה יותר , יסבירו את המצב מה עשיתי לא נכון ומה כל השאר .. לא , הם באים בקטע שלהם ובטח שיקבלו יחס חוזר יוצא דופן ..

אני מסכים שיש אנשים שישר רואים שוטר מתחילים לחפש איפה לריב איתו למרות שהשוטר היה בסדר .

השיטה והגישה הזאתי ידועה לא פחות..

אבל שוטרים שמתנהגים מגעיל כבר באופן רגיל לכל נהג ונהג , זה כבר מעצבן !!!

פורסם

אבל למה אתה מתייחס רק למה שנוח לך ? אמרתי שאם שוטר מרים עליי יד, או חוטף לי רכוש שלי מהיד כמו שקרה למגיב מעליי, התגובה שלי תהיה קיצונית לא פחות... לדעתך כי הוא שוטר אז אני צריך לשתוק ? אם זאת דעתך אני מרחם עליך...

כן. ואתה לא צריך לרחם עלי. אני חי מספיק טוב. הסיבה היחידה שאתה מרשה לעצמך "תגובה קיצונית" זה בגלל השוטרים הרחמנים בישראל. נראה אותך עושה תגובה קיצונית לשוטר בארצות הברית. במקרה הטוב תחטוף כיסוח עם אלות ותיכנס לכלא באשמת תקיפת שוטר.

פורסם

שורה תחתונה, אני לא ישב בשקט ויתן לאף בן אדם, כולל שוטר לדבר אליי לא יפה ובטח לא להרים עליי יד מבלי תגובה זהה ממני... אז אתה אומר שבגלל אנשים כמוני המדינה נראית כמו שהיא נראית...? אז איפה החלק שלהם בסיפור ?

מעולם לא אמרתי שצריך לשתוק. אתה זה שמתייחס למה שנוח לך. קודם כל, אני טענתי שלא צריך לתקוף (מילולית, במקרה הזה) שוטר שכן פעל בצורה הוגנת. :nixweiss: אתה קורא לשוטר המסויים הזה "דפקט" למרות שהוא לא הרים יד על אף אחד, חטף רכוש, קילל וכן הלאה. שנית, יש הבדל בין "לא לשתוק" לבין לקלל ולהכות. אפשר לדבר אל השוטר בתקיפות, אבל עדיין לשמור על דרך ארץ. ההתנשאות הזו של "כל השוטרים הם טיפשים" היא המגעילה. מי החליט שאתם טובים יותר?

בעקרון לא אמרתי את זה, אז לא תוציא לי מילים מהפה. כן, שוטרים שמתנהגים באלימות וחורגים מסמכותם החוקית הם בהחלט בעיה רצינית. לא אמרתי לשניה אחת שלא. הבעיה שאתה קורצת בדיוק מאותו חומר כמוהם (ערס מצוי), רק שאתה לא בתפקיד שלהם.

BDB:

האם עניין הבגאז' הפתוח הוא לא חוקי? שמעתי את הטענה הזו מחבר שלי, אך לא מצאתי ביסוס כלשהו לה.

LEV:

לא הבנתי מה הקשר. לא כל דבר שיש בארה"ב הוא טוב. שוטר גם צריך לפעול במסגרת החוק וצריך להגביל את יכולת הפעולה של שוטרים. זכויות יתר לשוטרים מובילה להטרדת אזרחים חפים מפשע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים