עבור לתוכן

איכות רופאי השיניים\מחיר טיפולים

Featured Replies

פורסם

מאחורה כסופות שאכן חזקות יותר ומקדימה לבנות כמובן.

• תגובות 35
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מאחורה כסופות שאכן חזקות יותר ומקדימה לבנות כמובן.

ניראה לי זה מה שאני יעשה..

עוד משהו שמפריע לי בעיניין.

השן שיעשו בא טיפול שורש יש בא כבר סתימה כסופה.

יש מה לעשות בשביל לא לקבל הרעלת כספית? S:

פורסם

הרופא יוציא את הסתימה. בשביל מה יש לו סקשיין?

פורסם
  • מחבר

הרופא יוציא את הסתימה. בשביל מה יש לו סקשיין?

אני סתם בחרדה...אז... :-\ :s07:

פורסם

מעקב

מישהו פה יכול להמליץ על רופאי שיניים (גם פרטיים, לא משנה המחיר) מהטובים בארץ?

בעיקר באיזור המרכז והדרום :xyxthumbs: תודה

פורסם

הערות שלי:

המחיר - לא נשמע מופרז ובכל מקרה אתה יכול לבקש מחיר מיוחד לטיפול כולו. תזכור לבצע צילום רנטגן שגם מוסיף לעלות.

ענין הכספית - בולשיט טהור. מדובר בסגסוגת, כלומר ערבוב חומרים שיוצרים חומר עם תכונות אחרות.

סתימות לבנות או כסופות - בשיניים הטוחנות עדיף כסופות וככל שמגיעים למרכז הפה ישנה עדיפות ללבנות. שיקול נוסף הוא עומק החור-אם מדובר בחור קטן וחשובה לך אסתטיקה אפשר להטות את הכף לסתימה לבנה.

שייננית - פעם בשנה זה מעט מדי. אני הולך 3 פעמים בשנה. הסכום ממש מינימלי ומקבלים פעם בשנה בחינם, כך שאני משלם רק עבור שני טיפולים. הרווח לטווח ארוך גדול מאוד כי מוציאים לך שאריות אוכל ומנקים עם מכשירים שאין סיכוי שתצליח בצחצוח לבד. צריך לזכור שהעששת מתפתחת לאורך זמן ולא מהיום למחר כך שטיפול שיננית יכול למנוע עששת, כאבים ולבסוך הוצאות על סתימות.

בנוסף לשיננית אני גם הולך כל 3 רבעונים לבדיקת רופא. 6 שנים אני נוהג כך ולא עשיתי שום סתימה

פורסם

הערות שלי:

המחיר - לא נשמע מופרז ובכל מקרה אתה יכול לבקש מחיר מיוחד לטיפול כולו. תזכור לבצע צילום רנטגן שגם מוסיף לעלות.

ענין הכספית - בולשיט טהור. מדובר בסגסוגת, כלומר ערבוב חומרים שיוצרים חומר עם תכונות אחרות.

סתימות לבנות או כסופות - בשיניים הטוחנות עדיף כסופות וככל שמגיעים למרכז הפה ישנה עדיפות ללבנות. שיקול נוסף הוא עומק החור-אם מדובר בחור קטן וחשובה לך אסתטיקה אפשר להטות את הכף לסתימה לבנה.

שייננית - פעם בשנה זה מעט מדי. אני הולך 3 פעמים בשנה. הסכום ממש מינימלי ומקבלים פעם בשנה בחינם, כך שאני משלם רק עבור שני טיפולים. הרווח לטווח ארוך גדול מאוד כי מוציאים לך שאריות אוכל ומנקים עם מכשירים שאין סיכוי שתצליח בצחצוח לבד. צריך לזכור שהעששת מתפתחת לאורך זמן ולא מהיום למחר כך שטיפול שיננית יכול למנוע עששת, כאבים ולבסוך הוצאות על סתימות.

בנוסף לשיננית אני גם הולך כל 3 רבעונים לבדיקת רופא. 6 שנים אני נוהג כך ולא עשיתי שום סתימה

פעם הלכתי לשיננית שעשתה לי ניקוי בשיניים, אחרי הטיפול שמתי לב לרווח בין השיניים שלא היה שם מעולם, אני שואל את עצמי - השיננית גרמה לזה או אבנית שהסתירה את זה?

יש שינניות שיכולות לפצוע את החניכיים והשיניים, לא לוקחים סיכון בזה גם

פורסם

כן, השיננית הזיזה לך את השיניים וגרמה לרווח :screwy:

פורסם

כסטודנט רפואת שיניים בחול 4 אגיד ככה

סתימה כסופה שמים רק בשיניים האחוריות.\

מה שאתם אומרים לבנה יש מלא סוגים של לבנה... בחול כסופה מה שנקרא אמלגמה לא עושים כבר

לגבי הלבנה אם החור בשן עמוק תבקשו מהרופא לשים צמנט שמוציא F הם יודעים מה זה למניעת עששת ועל זה לשים פוטופולימר....

לגבי הכסופה רצוי לא לשים אותה...

סליחה על העברית שלי ....

אשמח לענות על שאלות...

פורסם
  • מחבר

כסטודנט רפואת שיניים בחול 4 אגיד ככה

סתימה כסופה שמים רק בשיניים האחוריות.\

מה שאתם אומרים לבנה יש מלא סוגים של לבנה... בחול כסופה מה שנקרא אמלגמה לא עושים כבר

לגבי הלבנה אם החור בשן עמוק תבקשו מהרופא לשים צמנט שמוציא F הם יודעים מה זה למניעת עששת ועל זה לשים פוטופולימר....

לגבי הכסופה רצוי לא לשים אותה...

סליחה על העברית שלי ....

אשמח לענות על שאלות...

בדקתי באיזה שיניים אני צריך סתימה וזה בשיניים טוחנות למעלה ולמטה 16,26,27,37.

והשורש ב46.

כניראה שאני יעדיף למרות הכל לעשות סתימה שהיא לא כסופה.

אלך לייעוץ לרופא אחר ושמע מה יש לו להגיד.

DAVIDKI19: טיפול שורש זה טיפול שהוא בגדר חובה? יש אפשרות להמנע ממנו?

פורסם

אם הרופא אומר שצריך אז חובה...

מפה אני לא יכול להגיד לך אם אתה צריך או לא. טיפול שורש צריך כשהשן כאבה בעבר בלילה מבלי שאתה עושה משהו(PULPIT או PERIODONTIT)

אם השן כואבת כשאתה סוגר את הלסת אם היא שבורה יותר מ 60 אחוז....

פורסם

מעקב

מישהו פה יכול להמליץ על רופאי שיניים (גם פרטיים, לא משנה המחיר) מהטובים בארץ?

בעיקר באיזור המרכז והדרום :xyxthumbs: תודה

http://www.dr-levin.co.il/

ישראל לווין, רופא פרטי מומחה ואמין.

אם אתה רוצה עבודה טובה ולא יודע על מי לסמוך, לך אליו.

המליץ לי עליו חבר שכל המשפחה שלו (שלושה דורות) מטופלים אצלו.

וכולם מרוצים.

וכך גם אני.

זה מסוג הרופאים שלא יחפף לך טיפול שורש כשהוא יגלה 6 שורשים מעוקלים שקשה מאוד לחפור בהם, שלא נתגלו כולם בצילום הראשון.

גם אם צריך שלושה תורים בשביל זה.

ויש לו ידיי זהב.

פורסם
  • מחבר

http://www.dr-levin.co.il/

ישראל לווין, רופא פרטי מומחה ואמין.

אם אתה רוצה עבודה טובה ולא יודע על מי לסמוך, לך אליו.

המליץ לי עליו חבר שכל המשפחה שלו (שלושה דורות) מטופלים אצלו.

וכולם מרוצים.

וכך גם אני.

זה מסוג הרופאים שלא יחפף לך טיפול שורש כשהוא יגלה 6 שורשים מעוקלים שקשה מאוד לחפור בהם, שלא נתגלו כולם בצילום הראשון.

גם אם צריך שלושה תורים בשביל זה.

ויש לו ידיי זהב.

הזמנתי אליו תור למחר.

הבדיקה בחינם אז נשמע מה יש לו להגיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים