פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים 1) איך אני מונע מהאוטלוק לסגור את החיבור לרשת בכל פעם שאני מפעיל אותו?2) איך אני מגדיר את המדיה פלייר כתוכנת הצפייה בברירת המחדל יש לי את גירסת ה9 אבל הקבצים לא מזוהים ע"י התוכנה ואני צריך לפתוח אותם תחת open with מה שקרה התקנתי את ה bsplyer והוא הגדיר את עצמו כברירת מחדל הבעייה גם לאחר שהסרתי אותו המדייה לא מכירה את הקבצים
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים 1) Tools > Opitonsעבור ללשונית Connections ותוריד את הסימון מ Hang up after sending ...2) Tools > Optionsעבור ללשונית File Types ותסמן את הפורמטים בהם אתה מעוניין שמדיה פלייר יהיה הנגן.
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים 1) Tools > Options > Connection > Hang up after ... פשוט תוריד את ה V מהצ'קבוקס .2) Tools > Options > File Types וסמן מה שבא לך ..
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים נראה לי שיש לי כבר ווינדוס מדיה פלייר 9 אבל אין לי את הלשונית של ה-connections מה עוד אפשר לעשות?דוגמא: יש לי סרטון והסמל שיש לו הוא של הווימאמפ ואין לי את האפשרות לפתוח באמצעות משהו אחר אז הוא פותח בווינאמפ ואז הקובץ לא עובד. ???
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים 1) איך אני מונע מהאוטלוק לסגור את החיבור לרשת בכל פעם שאני מפעיל אותו? 2) איך אני מגדיר את המדיה פלייר כתוכנת הצפייה בברירת המחדל יש לי את גירסת ה9 אבל הקבצים לא מזוהים ע"י התוכנה ואני צריך לפתוח אותם תחת open with מה שקרה התקנתי את ה bsplyer והוא הגדיר את עצמו כברירת מחדל הבעייה גם לאחר שהסרתי אותו המדייה לא מכירה את הקבצים 1) Tools > Opitons עבור ללשונית Connections ותוריד את הסימון מ Hang up after sending ... 2) Tools > Options עבור ללשונית File Types ותסמן את הפורמטים בהם אתה מעוניין שמדיה פלייר יהיה הנגן. הלשונית Connections קשורה לשאלה הראשונה שמדברת על ה-Outlook בכלל! לפחות תקראו את הת'רד לפני שמגיבים סתם... :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.