פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים לאחר הרבה זמן שלא שיחקתי, הפעלתי את Need For Speed , אבל באמצע המשחק פתאום ריצודים, כאלו מופיעים עוד עצים ונעלמים...בטעינה בין השלבים יש ריצוד של פסים לבנים קטנים הולכים ובאים...חשבתי שאולי הכרטיס מתאמץ או שחם לו אבל כאשר יצאתי מהמשחק ראיתי שהטמפ' הגיע ל מקס' של 62 מעלות במאמץ במשחק, דבר שמוזר לי..הטמפ' מראה שהכרטיס עובד טוב והקירור נשאר טוב...איפה הבעיה?
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים תנסה למחוק ולעדכן את הדריוור,תנקה גם את הכרטיס מאבק.אם לא עוזר תנסה להחליף באחריות.
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים מחבר אני לא יודע מה הבעיה...הרצתי את התוכנה של MSI וזה נראה תקין בהחלט...גם ב OC מקסימלי שהצלחתי להגיע הוא מתחמם יותר מ 70מעלות...[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים NFS-HP זאת לא דוגמה טובה כל כל, המשחק סובל מי באגים כאלו ואחרים גם אחרי כל העדכונים שהוא עבר, גם לי יש את המשחק הזה וגם אצלי הוא לפעמים מרצד ובונה מיליון עצים על הכביש שממש מעצבן, אבל זה לא נובע מי בעיה אצלך אלה מי בעיה במנוע של המשחק הוא בנוי טוב אבל בעל הרבה באגים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.