עבור לתוכן

עוד שבוע לפסיכומטרי!!

Featured Replies

פורסם

לא ריאלסטיים המספרים האלה, מילולוי ב-11 דקות?! נשמע לי לא אפשרי. אתה בטוח שאתה לא מתבלבל?

אני מאוד מהיר במבחנים כאלה.

היית צריך לראות את הפרצוף של הדודות ב-GMAT כשסיימתי :)

• תגובות 64
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

רק קטע הקריאה עם השאלות לוקח כ-5 דקות ושאלות הגיון בדרך כלל מצריכות עוד דקה כול אחת מה שכבר גומר לך את הזמן שציינת. לי לוקח בסביבות ה-20 דקות עבור מטמטיקה ועברית (10 דקות באנגלית זה אפשרי). תרשה לי להיות סקפטי המהירות שציינת היא חצי מהזמן שלי לוקח.

אם אתה באמת פותר כול כך מהר אולי תיתן קצת טיפים לאיך הגעת לקצב שכזה כי זה מהיר מאוד ודיי מרשים ואני עוד חשבתי שאני פותר מהר יחסית. אני מקווה שהזמן שאתה אומר זה כולל סימון תשובות + סיום סופי של השאלון (בלי צורך לעבור עליו פעם נוספת להשלמות או משהו בדומה).

פורסם

אתם ממש מגזימים אפשר בקלות לעשות את קטע הקריאה ב3-4 דקות ואם אתה יודע את המילים ה4 שאלות הראשונות לוקחות גג דקה הדבר היחיד שיכול לתקוע זה פטל שלא עולה מהר או שאלה מסובכת במיוחד בהיגיון.

פורסם

^ אני מבין שגם אתה עושה את זה בזמן שכזה.

פ.ט.ל זה דווקא קל יחסית, ממלא הרבה תשחצים ;) . בשבילי, השאלות הקשות יותר הם באנלוגיות (למורות שמעיקרים הם שאלות קצרות), ניסוח מחדש, והגיון.

פורסם

אני מניח שזה מתחיל מזה שאני קורא מהר מאוד. ספרי קריאה בעברית בקצב של ~ 100 עמודים בשעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים