פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים אני צריך עזרה...במהלך החודש האחרון התחילו להופיע לי תקלות עם המחשב במהלך משחק ב battlefield bad company2 (מקורי)באתחלה הופיעו לי במהלך המשחק במצב multiplayer ו singalplayer הבהובים באים וחוזרים (לפעמים לחלק ולפעמים לכל המסך)שבגללם היה כמעת בלתי אפשרי לשחק (במיוחד ברשת).במהלך השבועות האחרונים המחשב התחיל גם להתקע זמנית או לגמרי במהלך אותו המשחק.לפעמים (נדיר אבל קורה) זה מגיע לקריסה של המחשב (מסך כחול של EROR).המשחק לא חדש אצלי, אני משחק בו כבר כמעת שנה.מפרט המחשב:מעבד I5-750 TRAY עם קירור COOLER MASTER HYPER TX3כרטיס מסך 250 1G GAINWARD GTSזכרון OCZ 4G דיסק קשיח SEAGATE 500Gספק כח לא זכור הדגם והחברה אבל הוא 400WWINDOWS 7.המחשב משרת אותי טוב כבר הרבה זמן (למרות שאני מתכוון לקנות מחשב נייד)ואני לא מבין איך מחשב שהריץ את המשחק בגרפיקה FHD עושה בעיות כאלה.אני ניסיתי לשנות רזולוציה אבל זה היה לחינם (כולל הסינונים).אני לא יודע מה לעשות ...נ.ב.: הדרייבר החדש (280.26) ביטל לי את אופציית MULIPLE DISPLAY ב HDMI לכן החזרתי לישן יותר (275.33), אבל גם הוא עבד עם המשחק מקודם.
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים נסה להוריד את SIW (חינמית) ובדוק את הטמפרטורה של הכונן הקשיח . וגם של כרטיס המסך. אם הספק של המחשב ישןבדוק את ההספק הנדרש מכטיס המסך שלך 400 W בספקים לא ידועים יתכן שהוא הבעייה עופר
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים מחבר איך אני יכול לבדוק את ההספק של הספק (למרות שקניתי אותו עם כל המחשב לפני שנה וקצת, ועם אני זוכר אז הוא מחברה ידוע, פשוט לא זוכר מאיזה).איך אני בודק מה גרם לקריסת מערכת (מסך כחול)? יכול להיות שזה הגורם לתקלה/ לתקיע.
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים יכול להיות שיש בעיית קירור לא רק בכ.מסך.תבדוק גם טמפ' של המעבד!! יכול להיות שיש בעיה אם המאוורר או גוף הקירור! הכי טוב לבדוק בביוסכאשר המחשב עולה מחדש אחרי קריסה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.