עבור לתוכן

האם משתלם לקנות מחשב חדש היום?

Featured Replies

פורסם

או שעדיף לחכות 4-5 חודשים? ויש לי סבלות.

אבל האם באמת יהיה משתלם לחכות? כלומר ירדו מחירים? יצאו כרטיסי מסך חדשים? או שלא יהיה שינוי משמעותי ועדיף לקנות עכשיו?

בכל מקרה, תודה למי יגיב.

פורסם

זה תלוי מה המחשב הנוכחי שלך.

בכל מקרה, הכרטיסי מסך החדשים צפויים לצאת עד סוף השנה או תחילת 2012, אין עדיין מבחני ביצועים, אך ההדלפות מדברות על שיפור ביצועים מכובד למדי מהנוכחים.

פורסם

שאלה מאד נחמדה יש לך שם...

בעיקרון תמיד משתלם לקנות מחשב חדש (בהנחה ואין לך/הוא כבר ממש לא מגיב).

לפעמים ובמקרים מאד ספציפיים, עדיין משתלם לקנות מחשב חדש - אבל פחות.

מתי זה? כאשר אתה יודע בוודאות תאריך השקה והגעה לחנויות של 'מעבד' 'כרטיס מסך' חדשים וכו'...

אם אתה לא יודע בוודאות על אירוע שכזה, כנראה שישתלם לך לקנות..

הדבר היחידי שיכול להעיב על ה"השתלמות" הזו - אם אחרי חודשיים שלושה תקרא שיצאו מעבדים חדשים ותתבאס..

המסקנה שלי - לחכות 4 5 חודשים בשביל חומרה חדשה יותר - נשמע לי מוגזם.. כי בפרק זמן של 4 - 5 חודשים לאחר מכן, תצא עוד חומרה חדשה...

לחכות שבועיים שלושה? חודש גג.. יש מצב.. ורק אם אתה יודע בוודאות תאריכים. מה גם שצריך לזכור שהחומרה הזו תהה יקרה בהרבה יותר מדורותיה הקודמים => מה שהופך את הקניה לאולי לא כל כך משתלמת..

בסופו של דבר - חפרתי.

תהיה שלם עם עצמך וזהו. מחשב כמעט תמיד משתלם כאשר בונים מפרט מושכל.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

המחשב שיש לי כרגע הוא בן 5 שנים בקושי מריץ משהו, אין טעם לפרט אפילו מה המערכת שלו.

ואני וחושב שיהיה עדיף לחכות לכרטיסים החדשים אם הם יוצאים כבר בתחילת השנה הבא. אין ממש טעם לקנות עכשיו מחשב חדש, אם תוך 3-2 חודשים הכרטיס מסך שלו כבר ייחשב מיושן. קיצור נראה לי יהיה עדיף לחכות לפחות עד יציאת הכרטיסים החדשים.

פורסם
  • מחבר

מה הדרישות שלך בפועל?

מחשב בעיקר למשחקים כבדים וקצת שימוש בתוכנות מסוימות.

אגב התקציב כרגע, הוא 4300 שח לקניה מחשב כולל מסך חדש ומקלדת ועכבר, אם אני החכה חודשיים עד ליצאת הכרטיסים החדשים אני מתכוון לעלות את התקציב ל5300 שח. בגלל זה שאלתי אם עדיף לחכות, כי אני לא סתם הולך לחכות ולהשאר אם אותו תקציב.

פורסם

בהחלט עדיף לחכות עם יש לך סבלנות, עוד מעט יוצאים:

1- מעבדי ה"בולדוזר" מעבדים טובים בעלי מחירים מעולים.

2- כרטיסי מסך של AMD דור הHD7000 לא ידועים המחירים אבל הם יושקו בסוף השנה הנוכחית.

3- מעבדי הSB-E יוצאים בהתחלת השנה הבאה.

כעיקרון יש למה לחכות, הקטע הוא האם יש לך סבלנות ?

פורסם
  • מחבר

אכן יש לי סבלנות :)

פורסם

בכל כמה שנים יש "תקפות זהב" כזאת של רכיבים חדשים במחירים משתלמים.

אני קניתי את המחשב שלי בתקופה כזאת, לפני 3 שנים.

באותה תקופה יצא מעבדי ה45NM של אינטל בעלי 4 ליבות, רכשתי את הQ9300 ב1500 ש"ח.

בנוסף צרפתי לעסק SLI של 9600GT ששווה בכוחו לHD5850 אחד כיום (קצת פחות) ב1550 ש"ח. הם נחשבו לדור שני בתחום הDX10.

אני מרגיש כי תקופה כזאת מתקרבת אלינו שוב. במיוחד עם יציאת המעבדים החדשים וכרטיסי המסך.

המלצתי היא לחכות אם אפשר.

מחשבים כאלו יכולים להחזיק זמן רב ללא שידרוג :)

פורסם

1- מעבדי ה"בולדוזר" מעבדים טובים בעלי מחירים מעולים.

מה מחירי הבולדוזר? אה נכון, עוד לא תמחרו אותם.

פורסם

מה מחירי הבולדוזר? אה נכון, עוד לא תמחרו אותם.

אפשר לבקש מהנהלת הפורום שיעשו כפתור LIKE? הרבה יותר פשוט מלהוסיף עוד הודעה.. :silly:

פורסם

בנוסף צרפתי לעסק SLI של 9600GT ששווה בכוחו לHD5850 אחד כיום (קצת פחות) ב1550 ש"ח. הם נחשבו לדור שני בתחום הDX10.

יותר קרוב ל5770/6770

פורסם

יותר קרוב ל5770/6770

צודק :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים