עבור לתוכן

KVM עבור זוג מחשבים וזוג מקלדת+עכבר

Featured Replies

פורסם

שלום, אני חדש פה ואם ההודעה לא בפורום המתאים עמכם הסליחה.

יש לי שני חדרים צמודים בבית, בכל אחד מהם עמדת מחשב הכוללת מחשב,מסך,מקלדת ועכבר לצורך העניין.

ברצוני להגיע למצב בו אוכל לעבוד על כל אחד מן המחשבים בכל אחת מן העמדות, כלומר, אם אני נמצא בחדר מס' 1 אני אוכל לעבוד עם המקלדת+עכבר+מסך שבחדר על המחשב שבחדר מס' 2, ולהיפך(גם מחדר מס' 2 על מחשב בחדר מס' 1).

כמובן שאצטרך KVM לצורך העניין, אך העניין מסתבך עבורי כאשר מדובר על יותר מזוג אחד של מקלדת ועכבר.

הסתבכתי קצת היות ואני לא כ"כ מתמצא בסוגי הKVM-ים שנמצאים בשוק כיום ויכולתם, וכאן אצטרך את עזרתכם בנושא - איזה KVM עליי לקנות שיעמוד בתנאים אלו וכיוצא בזה מהי הכבילה הדרושה בין כל המרכיבים?

ניתן לציין ש: 1) החדרים כרגע בשלב בנייה, כלומר שאלה שמתווספת היא אילו כבלים עלי להכין מראש בתעלות שמובילות בין מחשב א' למחשב ב'? 2) אולי כדאי לציין שאני מעוניין ביכולת העברת ווידאו בפורמט DVI, ובמקלדת ועכבר בעלי חיבור USB.

תודה מראש לעונים.

פורסם

יש רשת בין המחשבים? אם כן לא אז לא צריך שום KVM.

פורסם
  • מחבר

שני המחשבים צריכים להמצא ברשת ביתית שונה.

אם זאת, מראש חשבנו על לחבר את שניהם ככה שעדיין יהיו ב-LAN. על מנת לעשות את זה נדרשים בכל אחד מן המחשבים שני כרטיסי רשת, מדויק?

ונוגע לשימוש בREMOTE בין המחשבים, ניתן (או מומלץ) לדוגמא לשחק במשחק שדורש ניצול גבוה של משאבים דרך RDP? מהן ההגבלות של RDP?

פורסם

כל remote desktop session יהיה עם מגבלות מסויימות (בעיקר תלויות ברוחב פס).

מה הכוונה "ברשת ביתית שונה"?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים