פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים שלום לכולם,היום הנפקתי כרטיס ויזה נטען (לא ה-$, החד"פ) וצירפתי אותו לחשבון ה- PP שלי..זה מה שרשום:בדוק בעוד יומיים-שלושה את דף החשבון המקוון של הכרטיס שלך, וחפש חיוב מ-PayPal עם קוד בן ארבע ספרות לצדו. אם אינך יכול לבדוק את דף חשבון כרטיס האשראי שלך באופן מקוון, בדוק את דף החשבון המודפס כאשר יגיע בדואר (עשוי לארוך עד 30 יום).זה כרטיס ויזה נטען ואני לא מקבל כל חודש דף עם חיובים ..איך אני מאמת את הכרטיס ?
פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים מרים לויזה טלפון עוד כמה ימים ומבקש מהם את הקוד ל PAYPAL. הם כבר מתורגלים ויתנו לך אותו בלי בעיות לאחר תהליך הזדהות ואימות קצר.תבלה.
פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים מחבר מזאת אומרת הזדהות ? אני בן 16 בערך .. ואין לי תעודת זהות כך שאם הם מבקשים אין לי מה לתת להם.עריכה:בהעדפות זיהוי - סימנתי את "מספר כרטיס אשראי" .. ויצרתי גם קוד אימות לשירות לקוחות.
פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים קודם כל, יש לך מספר תעודת זהות מהיום שבו נולדת.דבר שניבהעדפות זיהוי - סימנתי את "מספר כרטיס אשראי" .. ויצרתי גם קוד אימות לשירות לקוחות.אז אתה יודע איך הם יכולים לזהות אותך...
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים נתת להם תעודת זהות? אם כן אז מאוד יכול להיות שכן, אם לא אז הם לא יודעים מה התעודת זהות שלך..
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים זה כרטיס אנונימי, אין לו מה להזדהות ואיך להזדהות. מצידם שגם איציק מהמכולת למטה יתקשר
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים יש להם באתר של ויזה אפשרות להיכנס ולראות את כל החיובים שיורדים מהכרטיס, מנסיון.כנס לשם זה הכי פשוט.
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים הרבה זמן לא התעסקתי עם פאיפאל . האם יש אפשרות היום לצרף פשוט מספר חשבון בנק ?
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים כן אודי אבל זה רק בשביל להעביר סכום מה Balance לחשבון בבנק, וכולל עמלה (נדמה לי 12 שקל).
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים למה אתה בכלל רוצה לצרף את הכרטיס לPAYPAL ולהכנס לענין הזה עם הקוד?פשוט כשאתה קונה משהו ובמקום יש אפשרות לשלם עם PAYPAL אז אתה בוחר לקנות ישירות מהכרטיס,אמנם דרך PAYPAL. ואתה לא צריך לעשות את כל העניין עם הקוד הזה בכלל.ככה אני תמיד עושה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.