פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים שלום לכולםיש לי מחשב עם לוח אם של intel dg41rq ומעבד Quad 8300 והוא פשוט יום אחד לא נדלק יותרישר חשבתי שנשרף לי הספקאבל חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד כמו שצריך ואפילו הבאתי ספק אחר לגמרי ועדיין לא נדלקגם הנורית הירוקה שבלוח אם נדלקת שאני מחבר מתח אבל המחשב לא נדלק בכללמה אני יכול לעשות ומה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים
פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים מחבר בדקתי הכל נראה בסדר גמור אין קבלים מפוצצים אפילו בדקתי את כפתור ההדלקה וגם הוא תקין
פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים בעייה יכולה להיות ב:1. כפתור הפעלה או ריסט לא תקינים - תנסה לנתק אותם ולהפעיל מחשב בעזרת מברג קטן2. אחד מיציאות USB עושה קצר - תבדוק שאין יציאות שבורות3.אם יש לך כרטיס מסך - תוציא ותנסה להפעיל מחשב
פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים תנסה להדליק אותו רק עם מעבד זכרון וכ. מסך(וגם פעם אחת בלי הכ.מסך)אם הוא לא נדלק גם ככה, תנסה להדליק אותו מחוץ למארז.
פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים מחבר ניתקתי את הUSB שהיו מחוברים הגעתי למצב שאפילו את המאוורר של המעבד אפילו ניתקתי ועדיין הוא לא נדלק חוץ מנורית ירוקה בלוח אם אני כבר לא יודע מה לעשותתת אני מיואש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.