פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים אהלן, קניתי היום מחשב חדש עם המעבד I5 2500Kדבר ראשון יש לציין שבSYSTEM INFROMATION רשום 3.30 GHZ ולאחריו רשום 3.60 GHZ...כאילו עשיתי OC למרות שלאקיצר, הכול עובד מעולה, אבל שבדקתי טמפרטורות זה לא היה נראה מבטיחבIDLE הוא על 40 מעלות, ובמאמץ מגיע לאיזה 65הקירור הוא של ZALMAN משו זול (30 שקל כזה) אבל הבנתי שהוא עושה את העבודה..בדקתי טוב שחיברתי איתו ושמתי מישכה לפי הכמות שצריך לשיםהאם הטמפטורות האלה טובות?
פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים אין שום בעיה עם טמפרטורות כאלה, הן בתחום התקין למעבד.תתחדש!עריכה: שינוי המהירות הוא אוטומטי של המעבד (turbo), זה לא משהו שאתה עושה ואין לך מה לדאוג לגביו.
פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים מחבר במקום לפתוח נושא אני ימשיך פה:לאחר יום של שימוש במחשב, זה ניהיה מוגזם ובמאמץ הוא הגיע ל85 מעלות.פתחתי את המארז, הוא הגיע ל70הצמדתי למארז מאוורר ריצפה הוא הגיע ל55 מקסימום.איפה הבעיה פה? הזרימת אוויר הוא הקירור של המעבד?אגב יש לי רק את המאוורר של המעבד, אחד של המארז ואחד של הספק. איך אני יכול לשפר אתזה? תודה.
פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים מחבר INTEL I5 2500K 3.3 GHZ CORSAIR 4GB RAM 1333 MHZGEFORCE 450GTS 1024 GDDR5GIGABYTE H67M D2 B3מארז Ippon A5 120mm Blue Led + 450 PFCצריך עוד משו?
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים אתה חייב לייצור זרימת אוויר במארז - מאורר שמכניס אויר קר מבחוץ ומאורר שמוציא אויר חם החוצה.איפה מותקן המאורר היחידי שלך ?
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים מחבר הוא מותקן מקדימה - מכניס אוויר מבחוץ... אתה אומר שכדאי לקנות עוד 120? ואיפה לשים אותו?
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים פותח התרד השקעת במערכת אבל חסכת במארז\ספק וקירור, וזה חבל, אתה רואה את התוצאות.בכל מקרה כמו שציינו כבר איפה יש לך מקום להתקין מאווררים במארז ? לרוב זה קדימה למטה ואחורה למעלה.אם כן תבדוק אם מותקנים מאווררים אם לא תתקין..כמו כן לגבי הקירור איזה קירור זה בדיוק ? בדקת שהוא על הRPM המקסימלי במאמץ?
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים מחבר טוב אז ככה, בגלל שאין לי הרבה ניסיון בתחום הבאתי איש מקצוע, החליף לי את המאוורר של המעבד ושם לי עוד מאוורר מאחורה של המארז. הטמפרטורה לא עולה מ60 מעלות... אז אני משער שעכשיו הכול בסדר.. תודה על העזרה בכל אופן =] ובאמת הייתי קצר על הכסף בקניה הזאת
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים מקום פנויי להתקין בו מאווררלפי מה שאני יודע יש לך מקום לעוד אחד מאחור אני לא יודע אם זה 80 או 120 אבל בדוק יש מקום תכניס אחד וזהו ^^
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.