עבור לתוכן

בעיית איטיות ותקיעות במחשב.

Featured Replies

פורסם

מפרט:

Q6600 2.4GHZ 4GB

בימים האחרונים חלה בעיית איטיות ותקיעות, כלומר אחרי ניסיון כניסה לפיירפוקס או אקספלורר הוא עולה בכבדות ונתקע.

גם סיור במחשב, לתיקיות וקבצים זה סרט.

אי אפשר לעבוד על המחשב, זה מעיק.

היום החלטתי לפתוח את המארז, ונדהמתי כמה כמות של אבק הצטברה לה שם.

מישהו שמבין בדק לי את החום והטמפ', ויש סבירות שהארדיסק גוסס או משהו כזה.

בנוסף, כנראה הלך שם מאוורר ואני לא הצלחצל לעלות על הבעיה אבל אני עדיין מנסה להבין מה לעשות כדי לפתור אותה.

אני אשמח לעצות בנושא.

פורסם

כתבת כבר התשובות בעצמך.

ל צריך להיות "מבין" כדי לראות מה הטמפרטורה של הרכיבים והאם יש גופי קירור שלא מתפקדים וכד'.

פורסם

לדעתי, התקיעות אצלך קשורות יותר לתוכנה מאשר לחומרה.

זאת אומרת שיש לך מלא תוכנות שרצות ברקע ו\או משתמשות בהארד דיסק או שיש לך מלא קבצי זבל שגורמים לעומס

הייתי ממליץ לך לעשות ניקיון כללי למחשב מאבק (יש ברשת מלא מדריכים איך לעשות את זה בדרך הטובה ביותר), להחליף את המאוורר התקול..

וגם לסגור או למחוק תוכנות מיותרות, למחוק קבצי זבל באמצעות Ccleaner ולסרוק עם אנטיוירוס לראות אם יש אולי מזיקים שתוקעים לך את המחשב.

תחזור עם תוצאות אחרי זה.

אה.. ותשים תמונה של הטמפ' מהתוכנה HWmonitor

פורסם
  • מחבר

הנה, לשיפוטכם.

[attachment deleted by admin]

פורסם

ואו.. 9%

אני בחיים לא ראיתי מספרים כאלה...

גם בהארד דיסק בן ה6 שלי זה לא ככה..

יש לך 2 אפשרויות

1. להשתמש באחרוית (אם יש) ולהחליף כונן.

2. לקנות אחד חדש, להתקין עליו מע' הפעלה ולגבות עליו את כל המידע החיוני שלך.. ולעזוב לנפשו את הכונן הגוסס

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא זוכר אם האחריות עדיין בתוקף, אז ככה שאופצייה 2 הכי רלוונטית כרגע.

אני גם בתכנונים לקנות נייד בקרוב מאוד, אבל אני רוצה שהמחשב הנוכחי יהיה מגובה וישאר עליו חומר והוא יהיה פעיל ותקין.

בהנחה שצריך להחליף הארד דיסק, ואולי גם מאוורר בנוסף, על מה אתה ממליץ? לא רוצה לצאת בנזק , כי אני מתכנן לקנות נייד לא לשכוח.

פורסם

תעשה בדיקה מלאה לדיסק הקשיח עם התוכנה של היצרן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים