עבור לתוכן

נרגילה - הפוכה או רגילה?

Featured Replies

פורסם

שלום,

מחפש נרגילה מתנה לדודה שלי, חשבתי על משהו יפה והבנתי שיש גם נרגילות הפוכות כדוגמא

http://www.nargila.co.il/Products/19/The-24-Turkish-Bracket-Hookah.asp

הבנתי שעדיף על רגילה גם מבחינת מראה ושימוש, נכון?

פורסם

לא התלהבתי.

נרגילה יצוקה, סורית, (שתבדוק שהכל בנוי טוב ולא רופף) תעשה את העבודה

פורסם
  • מחבר

זה לאישה אז זה נראה לי יותר יפה ומדליק..אם זה עושה את אותה העבודה אז אין לי בעיה להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות משהו יפה ויחודי.

לא יצא לך להשתמש בכזו?

פורסם

בתור חובב נרגילות עם וותק בתחום אשמח לענות.

נרגילה הפוכה היא בעצם נרגילה סינית,שתהפוך לחלודה אחרי כחצי קצת וקצת יותר,לא נח לשטוף אותה מכל הג'יפה שנצברת שמה אחרי חודש אחד של נרגול(תלוי כמה בכלל היא תעשן בה),עדיף נרגילה רגילה למרות שההפוכה זה בעיקר ליופי ובשביל להתלהב ממנה.

תקנה נרגילה סורית בינונית,אני לא מאמין שיש לה מה לעשות עם נרגילה גדולה(גובה של מטר).

יצא לך משהו כמו 120 ש'ח בערך,בנוסף לזה חבילה של טבק של 200 גרם ב20 שקל ופקט גחלים על הדרך שיספיק לה להמון זמן.

רק שלא תתבלבל ותקנה איזה סינית בטעות,רק סורית או מצרית.

ותחסוך לך ללכת לפיצוצייה ולבקש שמה סורית או מיצרית,יביאו לך בנגילה ויכולים להגיד שהיא סורית ולדפוק לך מחיר,תזהר.

פורסם

נראה לי שנרגילה הפוכה היא לא פתרון טוב, אם אני מבין נכון את הבנייה תצטרך לשאוף הרבה יותר חזק..

ישנן נרגילות "רגילות" יפיפיות

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם ממליצים? משהו כזה שיהיה ממש יפה זה יושב הרבה בחוץ בגינה שיהיה מתאים כזה... :P

פורסם

Symbore-זה לא קשור,עישנתי מנרגילה הפוכה המון פעמים ויש לחבר שלי אחת כזאת.קודם כל מדובר בנרגילה סינית לכל דבר,שכל שכטה שאתה לוקח יוצאת לך הנשמה ממנה לעומת מצרית או סורית.

דבר שני נרגילה סורית או מצרית היא אל חלד,משמע תשטוף אותה במים כמה שאתה רוצה תשאר איתך תמיד,גם מבחינת איכות העישון הוא הרבה יותר טובה,הסחיבה שמה הרבה יותר קלילה וסוחבת,הטעם הרבה יותר מורגש גם(כמבן שאל תתפלא אם אתה קונה טבק של נחלה שישב בקיוסק מלא זמן שיוצא חרא של ראש).

בקיצור נרגילה סורית או מצרית,אין פה כל כך הרבה במה להתלבט.

אם אתה רוצה חנות טובה במרכז יש לך את נרגילה לנד שברמת גן,או ד'ר נרגילה שביפו אא'לט.

פורסם
  • מחבר

אם כבר בענייני טבק עסקינן :P

גחלים וטעמים טובים, של איזה חברות מומלץ?

וטוב שכנעתם אותי על הנרגילה אני יקנה לה משהו יפה וורוד :P חח

פורסם

אלא אם כן אתה יכול להשיג טבק ממצריים או מסוריה אז הייתי הולך על טבק מעכו. בטח שלא את החרא שקונים בפיצוציות

פורסם
  • מחבר

אם לא היתה לי תעודה ישראלית היתי שוקל את זה :)

אתה מכיר חברות טובות מומלצות שאפשר לקנות? דודה שלי קונה תפשוטים שיש בכל פיצוציה או חנות נרגילה

פורסם

טעם במשקל. הוא הכי טרי שיש ולא משהו שלך תדע אם הוא ישב למוכר על המדף משהו כמו חצי שנה והוא מקולקל כבר,יש גם הרבה זיופים של נחלה שמוכרים אותם בפיצוציות,ובלי קשר,נחלה זה דרעק עדיף לא להתקרב לקופסאות הקטנות האלה של ה40 גרם ב7 שקל זה שחיטה.

פורסם

גם גחלים יש לך את הזולים שמתפוררים, נדלקים אחרי הרבה זמן ואנרגיה, ולא מחזיקים הרבה

ממליץ ללכת על גחלים מעץ לימון. בדרך כלל כמו שכבר אמרו בקיוסקים האיכות פחות טובה לך לחנות טבק/נרגילות המבחר שם יותר גדול והאיכות יותר טובה. בקשר לטעמים- כל אחד בטעם שלו. תשאל אותה מה היא אוהבת. אם אתה מחפש טעם חזק ודומיננטי אז תפוח, אבטיח, אפרסק- אלו מהטעמים החזקים שמרגישים אותם טוב טוב בפה (כמובן טרי)

פורסם
  • מחבר

מזל שאני לא מעשן :Pתודה רבה על העצות :)

פורסם

לך לאום כולתום ביפו

תבקש סורית יצוקה וטבק - יש מבחר טוב של נרגילות מעולות וטבק טוב

• 1 שנה מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים