פורסם 2011 באוקטובר 214 שנים אני מתכונן ליקנות את הכרטיס מסך GTX560 TI הוא נימצא במסגרת תקציב שלי (1000 שקל כולל משלוח) והוא ניראה לי הכי טוב למשחקים (כרגע יש לי 9800GT) עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם יעבוד לי את הלוח אם יש לי MSI - P45 PLSTINUM יש שם חיבורים של PCI EXPRESS אבל אני רוצה להיות בטוח שיעבוד ליפני שאני יוציא 1000 שקל כסף לא בה לי בקלות( 18 שקל לשעה...) תודע לעוזרים PS אני מקווה שאני בפורום הנכון
פורסם 2011 באוקטובר 214 שנים זה יעבוד על הלוח שלך אין סיבה שלא. יש לך אופציה לקנות במקום HD6950 ולפתוח או ל6970 שיתנו לך יותר ביצועים מה 560. תסתכל בסטיקי פה בפורום שמסביר איך לעשות את זה ותראה שזה לא קשה בכלל ושווה את ההשקעה ותחליט . אפשר לדעת מה המפרט המלא?
פורסם 2011 באוקטובר 214 שנים מחבר הספק יתאים ליש לו 2 יציאות 6PINהמפרט זה 2T כונן קשיח בנתיים 9800GT כרטיס מסךספק אני לא זוכר את השם 600Wלוח אם MSI P45 PLATINUM4GB RAMקורא כרטיסי זיכרון כונן DVD מארז של DIGITAL STYLIST PC (הקירות זה רשת)4 מאווררים 2 מאחורה אחד מקדימה ואחד גדול על הקיר (כמובן יש את האחד על המעבד והאחד על הכרטיס מסך...)עכבר לוג'יטק G500מיקלדת Microsoft Sidewinder X4מסך של LG 24" FHD ומערכת קלונוע ביתית 5.1אני יבדוק את הכרטיס מסך של AMD ותודה רבה על העזרה
פורסם 2011 באוקטובר 214 שנים כל עוד יש לך PCI-E X16 ומקום במארז, אתה יכול לחבר כל כרטיס גראפי ללוח.רק תבדוק אם הספק שלך מספיק חזק כדי להחזיק אותו יחד עם שאר המערכת, ושיש לך חיבורים מתאימים פנויים כי הכרטיסים בדרך כלל צריכים תוספות מהספק.חלק מהכרטיסים מגיעים עם מתאמי חשמל למקרה שאין לך חיבורים פנויים מאותו הסוג, וכך אפשר לקחת מחיבורים אחרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.