פורסם 2011 באוקטובר 214 שנים שלום רב,קיים אצלי גוף קירור MUGEN (גרסא ראשונה) על מעבד Q9550 + לוח אם GA-EP45UD3LR.בתצורה הנוכחית, הגוף חוסם לי סלוט אחד מתוך 4 של זכרונות, בגלל הרוחב.אבקש המלצה לגוף קירור בעל פרופיל צר יותר, המיועד לOC בינוני (פחות או יותר באותה הרמה).תודה מראש.
פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים הגוף קירור חוסם או המאוורר עצמו ? אם זה המאוורר יש לך אפשרות להרים אותו מעט קצת..כמו כן אתה משתמש ב4 הסלוטים של הזיכרון ?לדעתי באמת חבל להשקיע בקירור אחר..זה בזבוז כסף..
פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים לא כדאי להחליף קירור שכזה, ממליץ מאוד לעלות את המאוורר בס"מ כדי שלא יחסום אצ הסלוט
פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים האם גוף הקירור חוסם את הסלוט לגמרי? לפי מה שאני יודע המוגן מסתיים בדיוק איפה שהזיכרון נגמר. כלומר, אם התקנת קודם את הזיכרוןואז את גוף הקירור, זה אמור להיות בסדר חוץ מזה שלא תוכל להוציא את הסטיק.אם לא, אז ה-TRUE לתושבת 775 נמכר בזול ב-RSM והוא צר יותר.
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים מחבר חוסם את הסלוט כך שלא ניתן להתקין סטיק הכולל גוף קירור.הלכתי על זה לבנתיים - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13196
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים טעות. מה שגיל הציע גם זול יותר (110 שקל ועוד קצת על מאורר 120) וגם מקרר יותר טוב.
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים אתה תמיד יכול ללכת על המוגן 3http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13388הוא צר יותר מקודמיו וכך לא יחסום לך את סלוט הזכרון.
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים פשוט קנה סטיק זיכרון בלי צלעות קירור - גם אם כבר רכשת את הזיכרון, סטיק 4GB עולה פחות מגוף קירור.
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים המוגן 2 - קירור מטורף ! אני לא יודע איך הוא מורכב אצלך אבל יש 2 שיטות : 1. 2. תלוי גם איפה שמת את המאורר , כי בטח זה מעל הזכרונות וזה נוגע אז אפשר פשוט לסובב את הקירור עצמו , ואת המאורר לשים איפה שאתה רוצה ... לפי דעתי לעבור לקירור אחר לא שווה בכלל , אם כבר שלב הבא זה רק קירור מים .. הקירור הזה מוגן 2 זה רמה מתחת לקירור מים לפי דעתי ..
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים הקונפיגורציה השנייה לא מומלצת כלל, במיוחד עם מערך כרטיסי מסך. המאוורר זורק אוויר חם (מאוד) מכרטיס המסך אל עבר גוף הקירור במקוםאוויר קר מקדים המארז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.