עבור לתוכן

איפה כדאי למקם מאוורר נוסף בשביל הכ.מסך?

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני חושב לקנות עוד מאוורר 120מ"מ נוסף למארז שיעזור קצת לקירור הכרטיס מסך (gtx 570).

רק אני מתלבט אם בכלל כדאי (יוריד לפחות ב-5 מעלות?) \ אם כן איפה למקם, על כונן הקשיחים או על הדלת צד?

צרפתי תמונה של הסרולקציה במארז , בצהוב זה איפה שאפשר להתקין מאווררים נוספים לכ.מסך.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אז ככה , קודם כל הוספת מאוורר בתוך המארז או בדלת המארז בשביל הכרטיס מסך ספציפית לא יתן שיפור של ממש במעלות הכרטיס מסך.

ואם כבר מדברים על זה אז תפרט בבקשה קודם כל למה אתה צריך\רוצה להוסיף מאוורר , בגלל התחממות יתר של הכרטיס או מה , אם כן , תרשום מה הטמפ' של הכרטיס במאמץ ובמנוחה , האם גם המאוורר של הכרטיס ניתן לשליטה ידנית , אם כן אז באיזה מצב הוא אצלך והאם ניסית לשחק עם הסל''ד של מאוורר הכרטיס מסך בכדי לראות האם זה משפר את המעלות של הכרטיס , בקיצור תפרט יותר פרטים בבקשה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי כבר קניתי. פשוט הייתי צריך גם ככה לקנות כבל למחשב אז על הדרך לקחתי s-flex 1600 (שאגב לא שקט בכלל!)

הכרטיס במשחקים שאני משחק (bf3 למשל) עומד על ממוצע של 65-68 בזמן המשחק.

אפשר בעזרת מאוורר של מארז להוריד אותו לאזור ה-60?

בכל אופן, כבר יש לי אחד. איפה כדאי להתקין אותו? בצד הדלת \ כונן דיסקים \ אחר ?

פורסם

על הדרך לקחתי s-flex 1600 (שאגב לא שקט בכלל!)

ולמה ש1600 יהיה שקט? שקט יכול להיות במהירויות של מתחת ל1000, אבל לא 1200 ומעלה.

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי שהוא יהיה כ"כ רועש... בכל אופן לקחתי בחשבון שאני גם ככה מחבר אותו ללוח כך שאני יכול להוריד את ה-RPM מתי שארצה.

פורסם

70+- במאמץ זה מצויין..לגבי מיקום או בדלת המארז או בתחתי המארז..אבל קח בחשבון את האבק...

פורסם
  • מחבר

זה מצויין , וזה עוד במצב שהסירולקציה לא במיטבה. אני חושב שעוד מאוורר שיעזור לכ.מסך יכול אפילו לעזור בעוד 5 מעלות

בתחתית המארז לא בא בחשבון.

דווקא לפי מה שאני הבנתי , שלושת המאווררי של הכ.מסך דוחפים פנימה אוויר אל גופי הקירור, והאוויר החם יוצא מהצדדים ועולה למעלה.

אם אני אשים את המאוורר על הדלת צד, הוא לא כביכול יפריע לאוויר החם לעלות , ואף יותר גרוע- ידחוף אותו חזרה לכיוון הכרטיס מסך?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה תמיד יכול להפוך את המאורר כדי שהוא יוצא אוויר, וגם יש לך אפשרות למקם מאורר למטה, אך זה מומלץ רק אם יש לך פילטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים