פורסם 2011 באוקטובר 114 שנים שלום, שמתי לב שיציאות הDB9 (RS232) מתחילות להעלם מלוחות האם. תהיתי לכמה אנשים נשארה היציאה המיושנת יחסית. למי שלא מכיר את היציאה היא נראת כך (מתחת לUSB, בבצבע תכלת) :
פורסם 2011 באוקטובר 114 שנים היא לא נעלמת, פשוט יש הרבה פחות שימוש בRS232 היום מאשר לפני 15 שנה (נגיד) מבחינת ציוד של משתמש ביתי ממוצא.אתה יכול למצוא גם היום לוחות אם של Gygabyte מהדהגמים האחרונים שמגיעים עם הפורט הזה.היום רק ציוד שדורש חיבור console (בקרים/ציוד תקשורת/ציוד POS) דורש את זה.
פורסם 2011 באוקטובר 114 שנים עד לפני שנכנסתי לא עלה לי כלום לראש שקשור לDB9 מלבד דגם סקסי במיוחד של אסטון מרטין.
פורסם 2011 באוקטובר 214 שנים בצבא הייתה תקופה שהיו מזמינים כאלו.אבל בימינו ניתן לקנות USB ל RS232. http://www.amazon.com/RS232-Serial-Cable-Adapter-Converter/dp/B000S5FAF2/ref=pd_sim_misc6
פורסם 2011 באוקטובר 214 שנים עד לפני שנכנסתי לא עלה לי כלום לראש שקשור לDB9 מלבד דגם סקסי במיוחד של אסטון מרטין. גם לי בהתחלה עלה בראש האסטון מרטין יש יציאה כזאת רק במחשבים הענתיקים
פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים ויש לוחות רק עם Header על הלוח עצמו בדיוק מה שיש לי, אני משתמש בזה ללוח האחורי עם שקעים שקניתי ב4 דולר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.