עבור לתוכן

שרות שלרכב פרטי בדומה לליסינג

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם יש מקום (ליסינג פרטי \ ביטוח \ שירות מוסכים) כזה שדואג לרכב פרטי בדומה לליסינג מחברה, כלומר אם יש תקלה/טיפול/טסט אז לוקחים בבוקר את הרכב למוסך ומחזירים בצהריים.

אני מתכוון לשירות כזה בו משלמים עליו כל חודש סכום קבוע ולא עבור כל שירות בנפרד.

פורסם

כן, שמעתי על שירות כזה, אבל למיטב ידעתי אפשר לקבל אותו רק במעמד רכישה של רכב חדש. אתה מתעניין ברכב חדש או הנוכחי עושה המון בעיות ואין לך כוח להתעסק איתו? בכל מקרה לדעתי מדובר בשירות לא משתלם בעליל. אני לא הייתי משלם כסף כדי לקבל "טיפול" של רכב ליסינג.

פורסם

משתלם זה דבר שניתן לכמת ולא דעה, אם השעה של האדם שווה יותר כסף מעלות השירות זה יותר ממשתלם..

פורסם

רכב חדש לא אמור להיכנס למוסך למעט טיפולים שוטפים וצריך לעבור טסט בפעם הראשונה רק אחרי שנתיים על הכביש. הוא ישלם כסף על אוויר. אם רכב ישן מתקלקל כל כך הרבה אין טעם להמשיך להחזיק בו.

פורסם

אם יש לך רכב חדש שאתה נוסע בו הרבה

מגיע למצב שהוא צריך טיפול כבר אחרי חצי שנה.

במקרה כזה, ובמידה וזה המצב ובאמת לא משתלם לך

לאבד זמן עבודה בשביל ללכת ולטפל ברכב,

עדיף לך שירות כזה.

פורסם

לרוב יבואני הרכב יש שירות כזה.

פורסם

רכב חדש לא אמור להיכנס למוסך למעט טיפולים שוטפים וצריך לעבור טסט בפעם הראשונה רק אחרי שנתיים על הכביש. הוא ישלם כסף על אוויר. אם רכב ישן מתקלקל כל כך הרבה אין טעם להמשיך להחזיק בו.

אתה מתכוון שלכולם כדאי לקנות רכב חדש ולא ישן ומועד לתקלות?

זה כולם יודעים לבד, לצערם הרב של הרוב המוחלט לא כולם יכולים להרשות לעצמם רכב חדש.

פורסם

שמעתי אל שרות כזה גם לפרטיים... זה נקרא השכרה חודשית... אם הגבלה של 4000ק"מ בחודש.... מחיר בשמיים...

בקיצור.... ממש לא שווה

פורסם

לא השכרה ולא נעליים:

http://www.umi.co.il/29-he/UMI.aspx

מהלינק שלך... "מימון בתנאים מיוחדים, הנחות ליסינג ואשראי המתאימות בדיוק לגודל העסק והתקציב של כל חברה "

פורסם

תעבור על כל האתר, יש מן חבילת אחריות VIP שאתה יכול לקנות במעמד הרכישה.

הדבר מקנה לך יחס "ליסינג" אם אני לא טועה.

אם אני כן...קורה לטובים ביותר.

פורסם

בזמנו חיפשתי שרות כזה... ולא מצאתי כלום משתלם.

ואני אחד שעובר אם רכב 40000+ק"מ בשנה.

כל ההצעות שמצאתי, היו אם הפרשים כלכליים גדולים. מי לקנות רכב לסחוט אותו ולאחר 4-5 שנים לעשות אליו טרייד. או לקבל את הצעות שלהם... לאחזקה חודשית...

פורסם

תראה, אין פה באמת עניין של נכון או לא נכון, כל אחד והצרכים שלו והשיקולים שלו. בכל אופן ניראה לי שזה משהו שהכי טוב לבדוק אותו ביריד הענק הזה בחו"מ סוכות בגני התערוכה. לפי מה שנאמר הולכים להיות בו גם חברות ליסינג. שמעתם עליו? יש לכם עוד פרטים? אני עכשיו מחפש ביטוח לרכב, מישהו יודע אם זה ייתן מענה גם על זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים