עבור לתוכן

בקשה המצלמה לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

<blockquote>כרגע אני עם ati 4850

רוצה ששדרג לnvidia (עדיפות שלי) לא חובה אלה עם יש משהו שזול יותר וטוב יותר מדגם nvidia!

זק יותר 4850 שיש לי כיום !

תקציב גג 800שח

ספק שלי 400W a30 12v

enermax libert נ.ב שיריץ לי battlefield 3 כמו שצריץ!(לא מרוצה מ4850 במישחק הזה) תודה רבה לעוזרים מקווה תתנו לי תטוב יותר לתקציב שלי :D </blockquote>

פורסם
  • מחבר

אממ אפשר לקבל 3 סוגים בפחות כסף?

ושל nvidia שהיו אפילו פחות בקצת טובים מ 6870

פורסם

בטווח המחירים שנתת יש 460GTX או 550GTX Ti .

פורסם

GTX 460 ו 550 TI חלשים יותר מ HD 6870.

BARAK הציע לך כרטיס הכי חזק בתקציב שלך במחיר מאוד תחרותי לביצועים שתקבל.

זה גם שדרוג הכי נכון מ4850 כי GTX 460 ו 550 TI לא מספיק חזקים על מנת להצדיק את השדרוג.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי אותכם..

זה טוב לקנות?

http://www.1pc.co.il/sapphireatiradeon68701gbgddr5pciedvihdmidualminidpretail-p-10856.html

נ.ב מזה בא לי על nvidia הם יותר אממ אין לי איך להסביר,מבין יבין[=.. גם ה4850 שלי מזה חםם וגם בזמנו היה עושה רעש של מאמץ כאילו מה קרה ומזה לא בא לי על ati שוב.ומצד שלי אין שדרוג טוב מימה שיש לי כיום בתקציב שלי גם בעיה :lol:

פורסם

הכרטיס הזה הרבה פחות חם והרבה פחות צורך חשמל מ4850 ויתן לך את הביצועים הכי טובים בתקציב שלך.

רשום לך את האופציות של נוידיה,מה לקנות בתכלס זה כבר בחירה שלך :)

שים לב שבקישור שנתת רשום שהכרטיס הוא רק בקניית מחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה.אני אחפש מחיר טוב עבור הכרטיס מסך הזה.לא משנה איזה חבר'ה אני לוקח העיקר שיהיה הדגם 6870?

ובטוח שהוא לא יגיע לי כמו 4850 ל80 מעלות מבלי הפעלת מישחק?

והכי חשוב ספק שלי יחזיק אותו נכון?

פורסם

הוא יגיע לך ל-80 מקסימום בזמן מאמץ (מאמץ שיא מה ששום משחק לא יאמץ). במנוחה הטמפרטורה הממוצעת היא 40.

אם הספק שלך החזיק 4850 הוא ודאי יחזיק 6870.

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה בקשה gtx560 חזק יותר מ 6870 נכון ?בכמה חזק יותר? והאם הוא עדיף? יש עליו מחיר טוב 830שח

http://www.vipsales.co.il/pl_product~GGTX561GD5H~58~96.htm זה

או שאני מתבלבל 560 ti רק יותר חזק מ6870?

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לא מבין כלום אחי.

רק תענה לי מה יותר חזק ונסגור עיסקה [=

560gtx vs 6870?

פורסם

נכנסתי לא מבין כלום אחי.

אתה צוחק, נכון ? קשה לפתוח 2 טאבים, במקביל, ולעבור על המספרים ? לא צריך לדעת הרבה אנגלית, רק לעבור על הטבלאות ולראות איזה כרטיס עם איזו תוצאה יותר גבוהה. (רמז : זה עם המספר הגבוה יותר, יותר טוב מהשני עם המספר הנמוך יותר).

560gtx vs 6870?

6870

פורסם
  • מחבר

חחח עשיתי את זה במישחק אחד ה gtx עבר ת 6870 ! ושמים שמה משחקים לא משהו להשווה

DX10: Far Cry 2 (DX10) gtx560=75

6870=69

פורסם

אם מבחינתך,ניצחון אחד, לעומת 10 הפסדים אומרים ש-GTX560 עדיף על 6870 אז אשריך...

איזה משחקים אתה רצה שישימו להשוואה ? כאלה שעוד לא יצאו ?

המשחקים שנבדקים, חלקם חדשים יותר וחלקם חדשים פחות, כמו סוגי הכרטיסים שנבדקים - חדשים יותר וחדשים פחות.

הדבר הזה נותן לך אפשרות להשוואה טובה ומדויקת יותר, לא רק בין כרטיסים חדשים בני חודש אלא גם לכאלה בני שנתיים פלוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים