עבור לתוכן

עזרה בהשלמת מפרט אני תקוע

Featured Replies

פורסם

תקציב - 2.5 גג 3 לא מעוניין להשתגע בתקציב

שימושים - גיימינג קל , אם משחקים חדשים אז על ממוצע לא רוצה להשתגע על ביצועים מטורפים(אבל אני כן אוהב לשחק) , ובנוסף לימודים מכללה.

כרגע הגודל מסך שלי הוא 1024 X 1280 ובעתיד אני אחבר לטלוויזיה

חסר לי כרטיס מסך ולוח אם , אני שובר תראש בקיר אני לא רוצה זבל אני בראש של להשקיע פעם אחת כמו שצריך ושיהיה לי ראש שקט,

אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך טוב ובלוח אם איכותי אבל כל פעם אפשר להוסיף עוד כמה עשרות שקלים ולצאת עם משהו יותר טוב,

ובסוף יוצא שהוספתה 500 600 שקל ולא 30 שקל.

דרך אגב אני משלם על המחשב לבד ובנוסף כיום יש לי הוצאות על מכללה כל חודש , ככה שאני מקווה שתתחשבו ולא סתם תנסו בכוח לדחוף דברים סתמיים.

בכל מקרה על זה אני נעול(חוץ מהקירורים לא בטוח אם הכרחי או שזה טוב כלל) :

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪874

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪37

מארז:

SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪480

קירור למארז:

Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

כמות: 1 - מחיר: ₪23

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 1 - מחיר: ₪128

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪275

כונן אופטי:

SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK

כמות: 1 - מחיר: ₪101

סה"כ: ₪1918

חבר'ה תודה רבה ראיתי שיש פה אחלה אנשים שמבינים בנושא , תודה רבה.

פורסם

כרגע אתה עומד על 2000 שקל, עם כ - 500 שקל שנותרו עבור כ.מ ולוח אם. לא נראה כל כך אפשרי. אם אתה מרגיש סגור לחלוטין עם המפרט שלך עד כה, תאלץ לפרוץ את מסגרת התקציב לדעתי...

לעומת זאת, אני חושב שבתקציב שבין 2500 - ל - 2700 אפשר לבנות מערכת חזקה וטובה ברמת גיימינג שלא תבייש מערכות יקרות בהרבה ממנה..

מפרט לדוגמה:

Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש , יחידות 1

₪648

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3098

Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1

₪536

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522

Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1

₪59

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288

Gigabyte GA-H61M-D2-B3 H61 CHIPSET, יחידות 1

₪308

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2655

Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1

₪124

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466

Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1

₪285

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257

צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1

₪114

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96

Cooler Master Elite 370 + Antec VP450 450Watt, יחידות 1

₪379

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2912

הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1

₪99

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=55

סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2552

המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/

המעבד יותר זול וביחס לשימושים שרשמת אין שום סיבה שתרגיש הבדל ביצועים כלשהו.. כרטיס מסך MID END נושק לכיוון ה - HIGH END, יריץ משחקים ברזולוציות HD ברמות בינוניות + (אפילו גבוהות).

מארז נוח ושקט (דפנות מעובות קצת יותר מרב הפחים), ספק של ANTEC.

הלוח אם הוא סוג של קאטץ', כי הוא מתאים למערכת אבל לא מכיל "צ'יכלולים" עתידיים כמו SATA 3, או USB 3 ולכן הוא יחסית זול (300 שקל). בעקרון בתקציב הזה יש עוד מקום לפי מה שרשמת אז אם תרצה תשדרג ללוח אם עם הדברים האלה.. אך הלוח יעלה לסדר גודל מחיר של 450 פלוס..

בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה שהתחשבת וקראת את כל מה שכתבתי , תודה רבה אחי.

דבר שני אני מוכרח להגיד את האמת שאת המפרט הנ"ל לא אני הרכבתי אלא יותר ליקטתי ממפרטים של אנשים אחרים בפורום אחר.

ככה שגם יש מצב שהאנשים שבנו להם את המפרטים אין להם מושג בשיט , לכן הייתי חייב לחפש פורום יותר מקצועי בתחום .

אבל דווקא נורא אהבתי את הi5 וכל השדרוגים שהוא מביא לעולם הגיימינג.

אני מעוניין שהמחשב יחזיק קצת יותר משנתיים שלוש, ועדיין יריץ משחקים חדשים בלי שום OC ובלי שום דאבל כרטיסי מסך

כמובן שאני לא אצפה שיריץ לי הכול על HIGH.

ושמתי לב שהחלטת ללכת על RSM, ראיתי דווקא שהחנות שהכי הולכת עכשיו זה TMS,

נורא מעניין אותי מה דעתך על זה , ואם עוד מישהו מוכן להוסיף ולהגיד איזה חנות כדאית כיום לקנות בה אני אשמח נורא בכל זאת 4 שנים לא קניתי מחשב.

עריכה : הייתי חייב להגיד שאם לא תהיה ברירה ואצטרך להגיע לאזור ה3000 בשביל לקבל איכות , אני אהיה מוכן להיפרד מעוד כמה מאות שקלים בשביל להיות עם ראש שקט שקניתי מחשב כמו שצריך.

איך זה : כולם מרוצים מהכרטיס מסך הזה , המעבד מצוין יחזיק לי זמן, רק הלוח אם וכל השטויות של הקירורים והמארז אני לא יודע מה עדיף מה לא אני לא מבין בזה

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪874

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪37

לוח אם:

Gigabyte GA-H61M-S2V-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪316

מארז:

SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד

קירור למארז:

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

קשיח למחשב שולחני:

כרטיס מסך:

SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪789

כונן אופטי:

סה"כ: ₪3023

פורסם

טוב אז ככה.. אני מרכיב את המפרט באתר של RSM כי זה פשוט נוח לי מבחינת הממשק שלהם.. למיטב ידיעתי TMS הם בסדר גמור ויש להם מחירים לא רעים בכלל בחלק מהרכיבים.. KSP למשל גם לעיתים מציגים מחירים מאד תחרותיים.. בסופו של דבר אני יודע להגיד שרכשתי שני מחשבים מ - RSM, הייתי מרוצה מהשירות.. המחיר הוא פחות או יותר דומה לשאר, חלק יקר, חלק זול.. בסוף מתקזז.. ב - KSP אני קונה את הציוד ההיקפי שלי תמיד, ולדעתי לא משתלם לקנות שם כרטיס מסך של ATI, רק NVIDIA. ב - RSM כרטיסים של ATI הם מאד זולים.. ב - TMS לפי מה שאני רואה יש מבחר מארזים מטורף, אבל כולם נורא יקרים, הם בקושי מציעים משהו בפחות מ - 200 שקל למארז..

בסופו של דבר - על פי הדרישות והרצונות שלך.. הייתי הולך על מעבד ה - I5 רק בשביל השקט הנפשי שלך.. (הביצועים של I3 ו - G840/50 לא כאלה רעים בכלל).. הייתי מנסה להכניס גם כרטיס מסך ששווה ביכולתיו ל - 6850 של ATI ומנסה לבנות את השאר מסביב שיהיה איכותי (ספק) כמה שיותר.

הכרטיס שבחרת (6870) מעולה וגם יחסית זול בהשוואה לחנויות אחרות, אבל קח בחשבון שהוא יותר יקר מ - 6850 שיעשה כרגע ובעתיד את העבודה (כל עוד לא תטפס לרזולוציות משוגעות וריבוי מסכים) :) . המפרט שלך בסך הכל בסדר.. רק סתם בנימה אישית מבאס אותי שהתחילו לשחוט במחירי הכוננים הקשיחים של סמסונג - בכל החנוית.. אבל היום משלמים -285-275 שקל למשהו שלפני 4 חודשים דרשו 235 בערך.. אהה כן ואל תתפוס אותי במילה ותבדוק את זה אישית - אבל נראה לי שהלוח אם D2 - B3 עדיף על זה שבחרת (לא זוכר בדיוק מה ההבדל) אז תבדוק אם שווה לך התוספת 20 שקל פער בניהם.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אני ממש מצטער שאני מציק ככה , אבל בשבילי עכשיו הקניית מחשב מרגיש כמו לקנות איזה דירה

בקיצור דיברתי עם מישהו הסתכלתי עוד קצת והגעתי למסקנה שזה מה שהכי טוב לי

-הסבירו לי שבשביל מעבד כזה צריך קירור חזק אז הורדתי ל2400 והעלתי את הקירור

-הלוח אם הקודם היה נורא חלש ולכן הגדלנו את הלוח אם

-הכ.מסך כמו שאתה הצעתה עדיף את ה6850

השאלה שלי האם הקירור סבבה ? וזה נכון שצריך קירור טוב , והאם יש מספיק מאווררים ?

והלוח אם שמתי לב שמגיע עם כ.מסך מובנה , אבל אני קונה כרטיס מסך לא עדיף לקחת לוח אם שלא כולל כרטיס מסך מובנה ויעלה פחות ?

מעבד:

Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪802

קירור למעבד:

ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪112

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68M-D2H

כמות: 1 - מחיר: ₪500

מארז:

קירור למארז:

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

קשיח למחשב שולחני:

כרטיס מסך:

Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪640

כונן אופטי:

סה"כ: ₪3061

תודה רבה

פורסם

אם אתה לא מתכוון לעשות OC, גם הקירור שמגיע עם המעבד יהיה מספיק טוב.

מה זה לוח אם חלש? במה הוא לא ענה לצרכים שלך? האדם איתו דיברת צריך להגיד לך מה לא מספק בלוח האם. סתם להגיד "הוא חלש" (לא שיש דבר כזה), זה חסר משמעות.

פורסם
  • מחבר

שמע אחי אני תופס מהפורום הזה הרבה מאוד , והנה רואים כל פעם אנשים שמבינים יותר ויותר .

אתה אולי לא יודע אבל זה נורא קשה לאחד שלא מבין כל כך במפרטים והמחשב האחרון שהוא קנה היה לפני 5 שנים,

כל פעם באים לי אנשים ונותנים חוות דעת שיכולות לשגע אותי , אני לא אחד שיזרוק סתם כסף אבל אני חייב לדעת שמה שקניתי הוא איכותי

תכלס כמו שכתבתי אני משחק משחקים אבל לא מהמשוגעים על ULTRA ו HIGH, ואמרו לי שi5 2400 יספיק ,

הכרטיס מסך יספיק , כל שאר החרטה ברטה , ומה שנשאר זה הלוח אם , אני לא יודע לשלב לוח אם שיספיק לצרכים שלי כי אני לא מבין והביוסטר הזה לא נראה משהו איכותי לכן אני בא לקבל כאן חוות דעת

ולא אני לא הולך לעשות OC בשום מצב

פורסם

אני בטח אצטט מהמומחים פה בפורום כשאומר: "אין דבר כזה לוח אם חלש / חזק..." יש לוח אם איכותי או לא.. ויש לוח אם שמתאים לצרכים או לא.. השאיפה שלך צריכה להיות במינימום מחיר להשיג מקסימום איכות בהתאם לצרכים שלך. לא רואה שום סיבה להוציא 500 שקל על לוח שלא משרת את הצרכים שלך.. כדי להסביר יותר טוב -

קודם כל תסתכל על שני אלה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=500941.0

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=505696.0

61 - סולידי בלי כל מיני חיבורי SATA3, ו - USB3. זה אם אתה מעוניין במערכת תקציבית..

אם אתה חושש לעתיד גם (שזה לא בהכרח שיקול נכון אבל לעיתים כן) אז 67 מכיל את ה"צ'כלולים" האלה של USB3 וכו'..

בתוך 67 יש H, P,Z. בהתאם לשרשור ששמתי לך למעלה תבין מה כל אחד מהם אומר ותבחר.

אני אישית חושב שאם אין לך כוונה כמו שרשמו שם להפוך את המחשב שלך למשהו אחר (HTPC), אז p67 יהיו סבבה לגמרי..

אני חייב לציין שהמארז וספק שאתה בוחר מרגיזים אותי מאד.. זה לכאורה מבצע "480" שקל.. אבל הם דוחפים לך מאוורר נוסף כך שבסוף זה בעצם עולה 500 שקל.. סתם מציגים דברים בצורה עקומה וזה מרגיז אותי :)

יש סיבה מיוחדת שאתה בוחר במארז והספק האלה?...

בניתי אצלהם באתר מפרט שאני לא שלם איתו לגמרי, אבל הוא אותו מחיר כמו שאתה רשמת רק לטעמי הרבה יותר טוב.. המעבד הוא ה - 2500.. הקירור למעבד יעשה את העבודה. הלוח אם איכותי ומכיל USB3 וכו' (יתאים לטכנולוגיות העתידות הקרבות עלינו).. לא מכיל גרפיקת אונבורד, יותר זול מה - Z בקצת.. מה לעשות בחנות הזאת אין מבחר בנוגע ללוחות אם.. המארז - של ANTEC, נחשב אחד היותר טובים מבחינת רמות שקט, הספק בסדר גמור ויחזיק את המערכת בצורה טובה, בסופו של דבר - לטעמי האישי זה מפרט יותר טוב.. אבל אשמח גם לחוות דעת של המומחים יותר בתחום פה.. (אני שמח לעזור אבל קח בחשבון שאני עד לא מזמן הייתי במצב שלך בדיוק).. [table][tr][td]מעבד: [/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1

מחיר: ₪874 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only

מחיר: ₪116 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td]Gigabyte GA-P67A-D3-B3

מחיר: ₪486 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td]Antec Sonata 2 + FSP 500-60GHN PSU - בקניית מחשב חדש

מחיר: ₪471 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333

מחיר: ₪128 [/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני: [/td][td]Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

מחיר: ₪275 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך: [/td][td]Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח

מחיר: ₪640 [/td][/tr][tr][td]כונן אופטי: [/td][td]SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK

מחיר: ₪101 [/td][/tr][tr][td]הרכבה: [/td][td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

מחיר: ₪0 [/td][/tr][tr][td][/td][td]

סה"כ: ₪3091

[/td][/tr][/table]

עריכה - רק עכשיו ראיתי את 2 ההודעות מעלי אחרי שרשמתי.. בסדר גמור - אתה שואל שאלות לגיטימיות.. אז אל תקח ללב :)

פורסם
  • מחבר

אני רק רוצה עוד איזה דעה של מישהו אחד , ואני מזמין מחר את המפרט שהצעתה לי !

תודה רבה לך אתה אחלה גבר.

אין לי מה יותר להוסיף פה, עניתם לי על שאלות גם כשחפרתי וגם ששאלתי לעניין תודה רבה .

דרך אגב בתור איש IT לעתיד אני לפעמים מתבייש שלא התחלתי מוקדם יותר להתעסק בחומרה

(למרות שבכל הנוגע לפרק ולהרכיב אני תמיד לומד לבד ורק אתמול פירקתי את המחשב הישן שלי וחיברתי לאח שלי חלקים חיים ועשיתי לו אחלה מחשב)

נ.ב

בשביל הפרוטוקול אני די בטוח שזה אסור אבל אני פשוט חייב כדי שלא תחשבו שאני מבקש המלצות מהומלסים,

אני גם בודק קצת המלצות בפורום FXP, משם אני משתגע שכל פעם מחזיקים אותי לפה.

פורסם

בואו נעשה קצת סדר בבלאגן.

בראש ובראשונה, הבעיה העיקרית היא התקציב שלך- הוא מאוד שולי.

בתקציבך, ניתן לרכוש מעבד חזק ביחד עם כרטיס מסך טוב (i3-2500 ביחד עם H6850 לדוגמא) או מעבד יותר חלש עם כרטיס מסך חזק יותר לגיימינג (i3-2100 ביחד עם HD6870) או אופציה שלישית- לשים גם כרטיס וגם מעבד טובים על חשבון חומרה אחרת. היות ואתה רוצה את המחשב לתקופה כמה שיותר ארוכה, שני האופציות לא טובות- מצד אחד המעבד לא יגביל אך הכרטיס כן, מצד שני להפך. לכן, לדעתי צריך ללכת על אופציה שלישית. זה הכל תלוי בעדיפויותיך.

הנה לדוגמא מפרט שמתאר את האופציה השלישית שציינתי, הכולל גם מעבד וגם כרטיס-מסך חזקים, אך על חשבון נפח כונן הקשיח (ירידה לכחצי טרה שאומנם הוא פחות משתלם אך עדיין חוסך) ולוח-אם שאומנם כולל 2 חריצי זיכרון, אך חריץ אחד פנוי להוספה של 4GB זיכרון בעתיד אם תרצה ותומך ב-USB3 שלדעתי כיום זה דבר שמומלץ מאוד שיהיה למחשב שכזה.

מעבד:

Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪802

קירור למעבד:

Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only

כמות: 1 - מחיר: ₪116

לוח אם:

Gigabyte GA-H61M-USB3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪387

מארז:

קירור למארז:

Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA

כמות: 1 - מחיר: ₪40

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪194

כרטיס מסך:

SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪789

כונן אופטי:

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3037

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2977 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/bg2ym5tj

לגבי חנות, כנס לפורום צרכנות ובחר באופן סופי חנות ממנה תרצה לרכוש (יש שם את כל המידע שאתה צריך). לאחר מכן חזור לפה ונבצע ליטושים אחרונים במידת הצורך.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק כמו שהתלמיד בא למאסטר שלו ואומר לו שהוא פתח לו את עיניו,

בכלל לא היה לי מושג שזה מה שהולך עם TMS עכשיו , נכון יש מקרים בהם אנשים יוצאים סבבה ויש מקרים שאנשים בזבל.

אבל אני לא מוכן לקחת את הסיכון.

מה שנשאר עכשיו זה כנראה RSM ו IQPC לפי מה שהבנתי ,

בתור אחד עם ניסיון שלך בתחום , אם תוכל לתת את המילה האחרונה והדעה שלך ולבנות לי איזה מפרט מהחנות שאתה מעדיף יותר.

ובנוסף יאיר אני לא מבין למה לא אהבתה את הכ.מסך 6850, אם אני אקח את הכ.מסך הזה, לא אהיה צריך לוותר על מקום ועל לוח אם קצת יותר טוב.

באמת שאתה לא מבין כמה ביצועים טובים לא מעניינים אותי , בכל הנוגע למשחקים , בשבילי לשחק הוא העיקר החוויה , לא מעניינים אותי הגרפיקה המטורפת והזיעה שנוטפת מהפרצוף של השחקן, יותר בגדר החוויה(כמובן לא חווית פיקסלים אבל ממוצע מספיק לי)

פורסם

בקשר לחנות- לצערי לא אוכל לעזור לך עם זה. מדובר פה על שתי חנויות מצויינות וכל אחד יעדיף חנות אחרת.

ההחלטה היא לחלוטין שלך- בפורום צרכנות יש לך לך המון חוות דעת, כולל שלי (בסטיקי), תעיין שם.

בנוגע לאיזון החומרה- כמו שרשמתי, כל אחד ועדיפויותיו.

במפרט האחרון יש לך לוח-אם מצויין, שעיקר השינויי הוא פחות חריצי זיכרון (2 לעומת 4). נכון לעכשיו, רק חריץ אחד תפוס מה שאומר שנותר לך עוד אחד להוספה של 4GB נוספים בעתיד אם תרצה/תצטרך. כך או כך, לא ממש רואה סיבה ללוח-אם 4 חריצים היום לשימושיך. הלוח גם כולל USB3 לכן פרט לזה, יש משהו שאתה עוד צריך כשאתה רושם לוח-אם טוב יותר?

גם HD6850 וגם HD6870 הם שני כרטיסים חזקים במחיר מצויין- זה לשיקולך מי מהם לקחת.

כיום HD6850 מריץ כמעט כל משחק על הגדרות גרפיות גבוהות על FPS טוב. מה שכן, חלק מההנאה במשחקים זאת הגרפיקה- אם אתה מעוניין במשחקיות אז אתה תראה שבסופו של דבר כל משחק חוזר על עצמו בבסיסו, רק עם עלילה אחרת, אך הגרפיקה משתפרת מה שתורם באופן משמעותי, בעיני כמובן, להנאה.

אם אינך יכול לחרוג מפרט כללי מאוזן יותר יותר, בהחלט ניתן לקחת את ה-HD6850. אמליץ לך לראות סקירות ובנצ'מרקים ברשת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחי נראלי לי אני אלך על IQPC (עכשיו החלטתי גם שאני אסע אליהים כדי לקחת את המחשב)

אני מקווה שיצא לי בערך אותו מפרט.

בנוסף לכל ההחלטות שלי החלטתי ללכת באותו ראש שלך

6870

i5 2400

רק בעניין הלוח אם שמתי לב שהוא עם כרטיס מסך מובנה , זה משנה את המחיר ? אולי עדיף לקחת אחד בלי כ.מובנה וככה גם יהיה קצת יותר טוב.

ובעניין הקירורים הכול סבבה ? מספיק מאווררים ?

מחר אני אבצע את ההזמנה רק אם בבקשה תוכל לעשות לי את המפרט מIQPC אשמח מאוד יאיר תודה.

פורסם

כרטיס המסך המובנה לא נמצא בלוח אלא במעבד. פשוט יש לוחות שכוללים יציאות DVI\DSUB\HDMI וכך מאפשרות שימוש בו.

שמתי קירור מעולה למעבד ושקט, רק בגלל שההפרש בינו לבין קירורים פשוטים קטן מאוד. מפרט משם יראה כך:

מעבד:

[..] INTEL CORE i5 S1155 2400 3.1Ghz - TRAY ₪823

לוח אם:

[..] ASROCK H61M/U3S3 ₪365

זיכרון:

[..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪112

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪815

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111

מארז:

[..] ANTEC TWO HUNDRED + ENERMAX NAXN 450W - באנדל מושלם לרוכשי מחשב חדש ! ₪417

קרור למעבד:

[..] SCYTHE KATANA III - זמין במלאי ₪97

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪275

הרכבת מחשב:

[..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪81

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪3096

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פורסם
  • מחבר

הלוח אם בסדר כמו GIGABYTE

ומספיק ואט הספק ?

ולא צריך עוד מאורר

כי זהו אני סגור אני מתקשר מחר ומזמין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים