עבור לתוכן

gtx 560 ti SLI, מספר שאלות לפני קנייה

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון, המפרט שלי הוא

מעבד:

Intel I7 920

לוח אם:

gigabyte ex58-ud3r

כרטיס מסך נוכחי:

ati 4890

ספק:

ספק כוח:SEASONIC 550W : SS-550HT

מסך:

BENQ T2200HD(1920X1080)

---------------------------------------------------------

אז אני רוצה לקנות 2 כרטיסי 560 Ti ולעשות SLI, אני יודע שהספק לא יחזיק אז אני גם יקנה ספק חדש.

-רציתי לדעת כמה זמן דבר כזה יחזיק משחקים על 60 FPS וההגדרות הכי גבוהות (אני מדבר על באטלפילד 3 עכשיו ועל המשחקים הבאים ל4 שנים הקרובות)?

-הכרטיס הזה בסדר? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12135

-שמעתי שיש לוחות אמ שלא מתאימים לSLI, שלי מתאים?

-בכללי זו הוצאה של 3300+- שקל, אחרי הכל... זה משתלם?

,תודה

אבי :)

פורסם

1. אי אפשר לדעת בדיוק איך מנועי המשחקים יתפתחו וכן אי אפשר לדעת כמה זמן הSLI יחזיק על המקסימום. הערכה גסה זה בד''כ שנתיים.

2. אתה מתכנן לקנות שני כרטיסים שעולים 1200+ שקל ובשביל זה אתה גם צריך ספק חדש. אז לא עדיף פשוט לקנות כרטיס בודד שגם יפעיל לך את רוב המשחקים על מקסימום וגם לחסוך המון כסף?

כרטיס כמו HD6950 שיכול להיפתח ל6970 או GTX 570 יהיו אופציה מעולה ולא תצטרך להחליף ספק בשביל זה. תוכל בעתיד להביא עוד כרטיס כזה שיהיה יותר זול והקנייה של עוד כרטיס + ספק תהיה הרבה יותר זולה.

ואם נחזור לשילובים שילוב של HD6870 יהיה הרבה יותר זול וגם תקבל ביצועים כמעט דומים ל560TI

תסתכל בבאנצמארק הזה ותראה שלמרות שהSLI הזה הוא הרבה יותר חזק מכל כרטיס בודד, הכרטיסים הבודדים נותנים כמעט תמיד FPS שקרוב או מעל ל60 וגם ככה לא תראה הבדל בין 60 ל80 (תמיד אפשר לעשות גם אוברקלוק קטן).

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-560-ti-sli-review/11

אתה צריך לדעת ששילוב של כרטיסי מסך הוא אומנם חזק מאוד אבל גם רועש,חם הרבה יותר,יקר (כמו שאתה כבר רואה) ולא תמיד השיפור יהיה שווה את הכסף. מצד שני התמיכה בשילובים תמיד רק עולה ומשתפרת והשילוב עם הזמן ועדכוני הדריוורים הופך להיות יותר ויותר משתלם.

בשורה התחתונה CF של 6870 וSLI 560 יתנו לך כמעט אותם ביצועים רק שכרטיס אחד של 6870 יכול לעלות 200-300 שקל פחות (ההפרשים בין המשחקים משתנים וזה תלוי גם בדריוורים והתמיכה של המשחק בשילוב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים