עבור לתוכן

הצעות לשיפור/שינוי המפרט הבא למשחקים עד כ6000 שח ללא ציוד ומסך

Featured Replies

פורסם

פותח הדיון, זה הקטע שמבחינת עלות\תועלת SLI של GTX570 ממש לא שווה, באותה מידה גם CF של HD6870 לא כל כך שווה, עם ללכת על העלות\תועלת המערך המשתלם ביותר תחת ההגדרה הזאת יהיה CF של HD6850, וברמת הביצועים מערך שכזה יהיה שווה כוח למערך SLI של GTX570 כמובן במשחקים שלא תומכים בפיזיקה, בכאלו שכן היתרון יהיה לצד הSLI.

פורסם

מערך כזה אינו חזק מ-570SLI, הוא חלש ממנו בהרבה.

הייתי לוקח את המפרט של solaric עם שינויים קטנים - לוקח צורב של LG\Samsung וקונה מאוורר טוב לקדימה של המארז. האורורה בא עם

מאווררים חלשים יחסית (ועל כן מאוד שקטים). את המאורר ספייר שנשאר אתה תוכל להרכיב על המעבד בתצורת push\pull.

פורסם

אתה שוכח שלפי הסקאלה הHD6850 בCF מציג ביצועים ממש גבוהים וממש לא מבויש על ידי מערך של GTX570, כמובן שיש יתרון עם לוקחים משחקים בעלי תמיכה בפיזיקה, אבל עוד פעם אני מדבר על עלות\תועלת והHD6850 בCF נכנס תחת ההגדרה הזאת, SLI של GTX570 עולה בערך 3000 שקל ובאותו מחיר אפשר כבר לקחת מערך של HD6950 שיהיו הרבה יותר חזקים מי מערך SLI של GTX580, אפשר גם לבזבז פחות ולעשות מערך TRIPLE של HD6870 או אפילו מערך QUAD של הHD6870 מה שיבייש אפילו SLI של GTX590.

פורסם

6870 לא תומך ביותר ממערך כפול, יש לו רק חיבור אחד על הלוח. השיטה היחידה לעשות מערך משולש או מרובע איתו זה לקחת את ה 6870X2 שיצרו כמה חברות בשוק ולשלב איתן עוד כרטיס או לקחת שניים כאלו. זה עסק לא זול בכלל.

לגבי ההשוואה בין ה CF 6950 ל GTX580, גם CF של 6970 לא מגיע ל SLI של GTX580 חוץ ממיקרים מאוד ספציפים, בממוצע ה GTX580 חזקים יותר.

סקאלינג זה לא הדבר הכי חשוב במערך, אתה רוצה יציבות ומערכים של SLI בכרטיסים החזקים הם יציבים יותר, גם אם יהיה לך פריים רייט נמוך יותר אתה תקבל חווית משחק חלקה יותר וזה יתרון עצום.

לגבי מה שסולריק אמר על מיקרו סטטרינג, זה לא גורם ל FPS נמוך\גבוה, זה גליץ' על חלק מהמסך, כמו קטע גרפיקה קרוע\מהבהב שלא מסונכרן כמו שצריך עם שאר התמונה. החיסרון הענק של מערך CF הוא שצריך כל הזמן לחכות לפרופילים חדשים ו ב SLI אפשר לשחק עם ההגדרות של הדרייבר לכל כותר.

אישית אני חושב שכרטיס בודד חזק הוא האפשרות היציבה והעדיפה ביותר מהרבה בחינות אבל אם כבר מערך אז בליגות הגבוהות, 6950 ומעלה או GTX560Ti ומעלה ואם יש אופציה לשלושה כרטיסים זה מעולה, הפריים רייט לא משולש אבל כמות המיקרו סטטרינג צונחת מטה עד לרמה שהיא בקושי מורגשת ובמקרים מועטים מאוד.

פורסם

ובגלל זה אני מביא את הנקודה הבאה, GTX570 מספיק לכל משחק היום ואין צורך במערך CF\SLI, חבל לשלם כל כך הרבה כשעוד מעט יוצא דור כרטיסים חדש הHD7000 ואחריו כמובן יצא דור חדש לNVIDIA, כרטיס יחיד יספיק ולא צריך יותר מי זה.

פורסם

זה נכון אבל אל תגיד ששני 6850 חזקים משני 570 או אפילו שני 560TI, זה פשוט לא נכון (אפילו מבחינת ממוצע FPS)

פורסם

גיל זה הרי לא חדש לך ש theone89 הוא קשקשן, אין לו דעה אחת או קו מחשבה ברור, כל דיון זה משהו חדש

פעם צמד 6950 זה ה-דבר ל1280X1024, פעם מערך 6850 זה המערך הכי חזק על הפלנטה אפילו יותר

מ 6990GTX\GTI\AMG, פעם CF IS THE WAY TO GO ופעם שווה לשלם יותר על SLI לקבל פחות FPS

אך יותר יציבות, פעם עדיף כרטיס בודד למשל 570 אלא אם לוקחים 560SOK שניתן לפתוח לו ליבות ל 580GTX

בקיצור כל התדיינות עם הטרול לא תוביל לשום מקום כי אין לו באמת דעה או ידע או הבנה או אפילו רצון להבין

הדבר היחיד שמניע אותו זה הקפצת מונה ההודעות

פורסם
  • מחבר

רציתי רק לומר תודה לכולם,

אחרי שקראתי קצת החלטתי ללכת על המפרט של solaric בשינוי אחד שבמקום 2 כטיסי CF אני אקנה אחד של 570GTX.

רק דבר אחד אם אפשר:

לגבי המארז, אני לא מתכנן לעשות איזה מודינג בעצמי, אני רוצה לקנות מארז מאוורר מספיק בשביל 2 כרטיסים (אחד עתידי), שקט (לא הכי קריטי) ושל חברה נורמלית..

אשמח לכמה הצעות.

פורסם

מערך עושים במכה אחת ולא אחרי שנה

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. אני יכול להבין, אבל נראה לי שכרגע לא תהיה לי תועלת רבה בעיקר במשחקים במערך כפול כלשהו.

לכן ייתכן ובעתיד אני אקנה עוד כרטיס ואולי בכלל 2 חדשים אחרים במקום ה 570GTX.

אם אפשר בבקשה הצעות למארז אודה לכם. מארז מאוורר מספיק עבור מערך כפול + שקט יחסית (לא קריטי) + קל לניקוי אם אפשר + שיהיה עם סידור חוטים נורמלי + רצוי שיראה יחסית יפה.

פורסם

לא הבנת אותי, אני לא בעד מערך 570 כרגע או בכלל ולכן אין צורך בספק כזה עוצמתי ויקר כמו כן יהיה עדיף לקחת לוח Z68 בעל יציאות וידאו על כל צרה שלא תהיה או מחשב HTPC עתידי

פורסם

לגבי מארז, K59 של Lancool

מגיע עם 2 מאווררים קידמיים + אחורי ויש לך מקום להתקין 2 מאווררים מהצד, אחד מול הכרטיסים. יש גם מקום למאווררים עליונים אבל זה לא קשור למערך.

http://tms.co.il/product/10486

לגבי ה SLI, SLI לא תמיד הולך עם 2 כרטיסים שונים, זה לא כמו ב CF שאתה יכול לקחת 2 כרטיסים עם אותה ליבה אבל גרסאות שונות לגמרי והם יעבדו, ב SLI לפעמים אפילו גרסת הקושחה עלולה להשפיע לרעה לכן רצוי לעשות עם 2 כרטיסים זהים ובמקרה הזה זה או לקנות 2 במכה (כי אתה לא יודע אם תשיג את הכרטיס הזה עוד שנה) או להחליף בהמשך ל 2 אחרים.

לעומת זאת ל 2 כרטיסי רפרנס גם אם מחברות שונות יש סיכוי טוב לעבוד ביחד בהרמוניה, אני יוצא מנק' הנחה שעם הזמן יותר קשה להשיג גרסאות רפרנס.

פורסם
  • מחבר

נראה אחלה מארז שעונה על הדרישות,

תודה רבה! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים