עבור לתוכן

הסרטון החדש של "צדק חברתי" מפחיד

Featured Replies

פורסם

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000686342

לא מצאתי קישור ישיר לסרטון אז תאלצו לצפות דרך גלובס.

מעבר להצבת אולטימטום לראש הממשלה (!) משהו שאפילו ארדואן לא מעז לעשות, שמעתם מה הם אומרים? הם יעברו שר שר ויבדקו מי תומך "בצדק חברתי" ומי מנותק מהעם. איפה שמעתי את זה פעם? נדמה לי בטיהורים הפוליטיים של סטאלין. פשוט מפחיד. הגיע הזמן להפעיל מעצר מנהלי. דמוקרטיה צריכה להגן על עצמה.

פורסם

כל ה"מאבק" הזה, הוא לא יותר מניסיון להפיל את ממשלת ביבי ולהחליף במפלגת העבודה,

שכרגע נראית האלטרנטיבה המבטיחה ביותר לממשלה הנוכחית.

אנשים שהם באמת קשי יום ומאבק הביניים השחוק, מובלים מהאף כדי שוב ליפול למלכודת

נוספת שהשמאל טומן להם. בפעם האחרונה שזה קרה, חתמנו על הסכם אוסלו.

מעניין מה יהיה הפעם.

פורסם

לא הגיוני שיהיו ילדים שהם דור שני או שלישי לעוני.

נכון. לאסור בחוק על להיות עניים.

הם מפחידים אותי. לא בגלל שאני מפחד על הכורסא הנוחה והשמנה שלי או משהו כזה - אלא כי הם עוד עלולים לדרדר את כל המדינה לפי-תהום ואז כולנו נהייה עניים ושווים. לא יהיו פערים בחברה. כיף-כיופאק.

פורסם

מעבר להצבת אולטימטום לראש הממשלה (!) משהו שאפילו ארדואן לא מעז לעשות, שמעתם מה הם אומרים? הם יעברו שר שר ויבדקו מי תומך "בצדק חברתי" ומי מנותק מהעם. איפה שמעתי את זה פעם? נדמה לי בטיהורים הפוליטיים של סטאלין. פשוט מפחיד. הגיע הזמן להפעיל מעצר מנהלי. דמוקרטיה צריכה להגן על עצמה.

אם משהו מאיים על ראש הממשלה בדרכים לא חוקיות שילך למשטרה להתלונן.

פורסם

כל ה"מאבק" הזה, הוא לא יותר מניסיון להפיל את ממשלת ביבי ולהחליף במפלגת העבודה,

שכרגע נראית האלטרנטיבה המבטיחה ביותר לממשלה הנוכחית.

אנשים שהם באמת קשי יום ומאבק הביניים השחוק, מובלים מהאף כדי שוב ליפול למלכודת

נוספת שהשמאל טומן להם. בפעם האחרונה שזה קרה, חתמנו על הסכם אוסלו.

מעניין מה יהיה הפעם.

את הדברים הנכונים שאתה אומר אף אחד בממשלה לא אומר עכשיו, והם בטח יזכרו מאוחר מדי (בבחירות הקרובות). אבל אז זה כבר יהיה מאוחר מדי.

פורסם

חחחח איך אתם באמת נופלים לזה?

כל המטרה של האולטימטום הוא ליצור באז והד תקשורתי

אתה לא יכול לאיים על משיהו כשאין לך עם מה. אין פה באמת אולטימטום כמו שלא ציפו שיבואו מיליון להפגנת המיליון.

למארגני המחאה הצטרפו (כידוע) יועצי תקשורת שמייעצים להם ללכת על כל מיני דברים שיביאו כותרות, ככה המאבק עדיין בתקשורת ולא נעלם לגמרי.

מטרת המאבק אף פעם לא היתה להפיל את הממשלה וגם היה ברור שהם לא יביאו פתרונות קסם.

כל המטרה היא שינוי הלך הרוח הישראלי- כמשהו מפריע אפשר למחות ויתיחסו אליך והעלת הנושא החברתי לסדר היום- בזה המאבק הצליח.

בבחירות הבאות , אני מקווה, כבר נראה אג'נדות חברתיות מימין ומשמאל ככה שכולנו הרווחנו והמאבק ניצח.

השאלה רק מה אותם יועצי תקשורת יעשו עם מה שנשאר מהמחאה- אני מאוד מקווה שהם לא ירוצו כמפלגה עצמאית שבעצם תיקח את האחריות החברתית מהמפלגות הגדולות. ככה או ככה הם הרבה אחרי השיא שלהם ואין להם באמת שום כח להציב אולטימטום לראש הממשלה, יפה אבל שהם לא נכנעים לחצי פשרות שמציעים להם.

פורסם

לא ימין ולא שמאל.

המחאה הזו היא שלנו, ואל תתנו לתקשורת לבלבל אתכם, זה לא נועד לפגוע בביבי, וזה לא נועד לעזור לציפי או לחלי.

שטפו לנו את המח שהמדינה דואגת לנו ובפועל העלו מיסים, קח שאנחנו דואגים למדינה ולא להיפך.

אני לא אכנס לכל המיסים, מה נכון ומה לא.

רק צריך לזכור שהיום גם עם חוסר סימטיה לדפני ליף היא עשתה יות ממני ומכם.

לאן זה יגיע כל גל המחאה הזו תלויי רק באחדות שלנו.

כולנו רוצים רק לחיות באושר, ועושר, כל השאר לא משנה.

ימין ושמאל הן שאלות שגויות במחאה הזו.

שנים ידענו והצבענו כעם על סמך ימין ושמאל.

לא עוד.

אחדות חברתית.

זה תלויי בכולנו.

פורסם

מעצר מנהלי :lol:

אתה חי בסרט רציני. ה'אולטימטום' בסה"כ אומר שאם לא יהיה שינוי אז ימשיכו עם מחאה חוקית ורגועה כמו כל ההפגנות עד עכשיו. הדמוקרטיה ממש משקשקת מפחד על זה שאנשים רוצים (בצורה דמוקרטית!) לעשות שינוי :screwy:

יש הבדל *קטן* בין ה'איומים' פה לטהורים פוליטיים - טהורים פוליטיים זה כשהממשלה עוצרת/הורגת/מעלימה מתנגדי משטר. לא כשבא מישהו מבחוץ ו"מאיים" על הממשלה. אם כבר מעצרים מנהלתיים של פעילים פוליטים (שאיימו - אוי ואבוי - בהפגנה...) כמו שאתה מציע - זה טהור פוליטי :nixweiss:

וארדואן, גם אם לא נתן פה איזה דד ליין בהחלט מציב אולטימטום... תתנצלו או שהיחסים יילכו לפח.

פורסם

קצת off-topic, אבל ראיתם איזה טריק מסריח מהתחת גלובס עושים באתר שלהם?

הם דוחפים לכל טוקבק את כפתור הלייק של הפייסבוק - אבל כזה שמצביע בכלל על הכתבה עצמה ולא על הטוקבק הספציפי.

הטעיה וחוצפה.

פורסם
רק צריך לזכור שהיום גם עם חוסר סימטיה לדפני ליף היא עשתה יות ממני ומכם.

גם הטורקים עשו יותר ממני וממך בעניין השמדת הארמנים, אז מה? להגיד "עשתה יותר" לא אומר הרבה.

אחדות חברתית.

איזה אחדות חברתית? מה לי ולמשתמטת המטורללת הזאת?

כולנו רוצים רק לחיות באושר, ועושר, כל השאר לא משנה.

דפני ליף לא רוצה לחיות בעושר, היא רוצה לחיות בעוני. פשוט לא רוצה להיות היחידה.

פורסם
  • מחבר

מעצר מנהלי :lol:

אתה חי בסרט רציני. ה'אולטימטום' בסה"כ אומר שאם לא יהיה שינוי אז ימשיכו עם מחאה חוקית ורגועה כמו כל ההפגנות עד עכשיו. הדמוקרטיה ממש משקשקת מפחד על זה שאנשים רוצים (בצורה דמוקרטית!) לעשות שינוי :screwy:

יש הבדל *קטן* בין ה'איומים' פה לטהורים פוליטיים - טהורים פוליטיים זה כשהממשלה עוצרת/הורגת/מעלימה מתנגדי משטר. לא כשבא מישהו מבחוץ ו"מאיים" על הממשלה. אם כבר מעצרים מנהלתיים של פעילים פוליטים (שאיימו - אוי ואבוי - בהפגנה...) כמו שאתה מציע - זה טהור פוליטי :nixweiss:

וארדואן, גם אם לא נתן פה איזה דד ליין בהחלט מציב אולטימטום... תתנצלו או שהיחסים יילכו לפח.

כשאני שומע "נעבור שר שר ונבדוק מי תומך בצדק חברתי ומי מנותק מהעם" זה מפחיד אותי. נניח שר מתנגד"לצדק חברתי" מה יעשו? ירשמו אותו ברשימה שחורה? יפרסמו בכל מדיה אפשרית את שמו? יזרקו אבנים על הרכב? מה? יש דברים שלא אומרים וזה אחד מהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים