פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים אני משחק להנאתי או גולש פתאום יש כאלו כמו גלים במסך והצבעים מתעוותים ...לא התמונה .. את התמנוה אני רואה רגיל אבל הצבעים התשנו יש גוונים במסך והוא מרצד ..צבע כחול-לבן כחול-לבן אדום-סגול - אבל אני עדיין רואה תתמונה וזה קורה הרוב המסך .עכשיו מה הבעיה כרטיס מסך או מסך ? (ניסיתי להוריד קצב ריענון ל60 ולא עזרניסיתי לצלם עם פרינט סקרין אבל אח"כ שפתחתי תתמונה היא הייתה ללא הצבעים הרעים)
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים מחבר אממ זה מסך עלוב של פקרד בל PNP 6120 (קיבלו אותו ממחשב לכל ידל - דוד שלי הביא לי אותו)אין עליו אחריות ...כל החיברוים תקינים המאורר של הכרטיס מסך עובד ואין במארז ריח שרוף
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים (ניסיתי להוריד קצב ריענון ל60 ולא עזרניסיתי לצלם עם פרינט סקרין אבל אח"כ שפתחתי תתמונה היא הייתה ללא הצבעים הרעים)זאת הסיבה שאני חושב שזאת בעיית מסך. אם זאת הייתה בעיה בכרטיס אז היית רואה את התמונה כמו שראית את המסך.
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים מחבר יכול להיות שאתה צודק ...אני לא יודע איפה הייתי רוצה שתהיה הבעיה - כרטיס מסך חדש יותצר טוב מה9100 היה פגז .או מסך יותר מזה מזה שיש לי עכשיו זה אחלה - נאי תקוע עם 15 אינטש ...נקווה לטוב .
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים את התמנוה אני רואה רגיל אבל הצבעים התשנו יש גוונים במסך והוא מרצד ..צבע כחול-לבן כחול-לבן אדום-סגול - אבל אני עדיין רואה תתמונה וזה קורה הרוב המסך .עכשיו מה הבעיה כרטיס מסך או מסך ? (ניסיתי להוריד קצב ריענון ל60 ולא עזרניסיתי לצלם עם פרינט סקרין אבל אח"כ שפתחתי תתמונה היא הייתה ללא הצבעים הרעים)אין בעייה באף אחד מהם לפי דעתי...מה שתעשה זה תחפש מגנטים בקרבת המסך או המחשב..יכול להיות שזה אולי מתחת למגירה שליד המסך שלך(אם יש מגירה בכלל)...אם תמצא מגנט אז תרחיק אותו כמובן..תכבה את המסך תוןציא אותו מהשקע..תחכה שעה ,חזיר הכל ותבדוק אם זה קורה..לפי דעתי זה לא יקרה..
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים יכול להיות גם שהחוט בין הכרטיס מסך למסך לא מחוזק\מקולקל ולכן הצבעים משתנים
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים מה פה דחוף? למה כל אחד חושב שאם המחשב שלו לא פועל זה נהיה דחוף כאילו שמשהו יקרה לו.מה שדחוף פה זה שאנשים יקראו את חוקי הפורום.
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים מחבר בשבילך עכשיו זה לא דחוף . הממ מגנטים ? לא שמתי ליד המסך שום דבר חדש ... תמיד היה שם זוג רמקולים ומודם טיפה כסף (ממה שנשאר ) ומחת אין כלום . החיבור בין המסך לכרטיס מסך חוזק וכמו שרשמתי ועדיין הבעיה
פורסם 2003 בדצמבר 1321 שנים מישהו מת ?רואה שזה לא דחוף ?ניסית לעשות למסך degauss (אם יש לו פונקציה כזו) ?ניסית את המסך במחשב אחר ?
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מחבר אמירם - אתה מתכוון degauss באחד מכפתורי המסך ? אם כן אין לי אופציה כזאתי ...לי ניסיתי את המסך במחשב אחר ...
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים זה מנטרל השפעות מגנטיות שנשארות במסך.לא תמיד יש כפתור מיוחד לזה, לפעמים צריך לחקור את התפריטים במסך.
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מחבר אז זהו שאפילו אין לי תפריט דיגיטלי במסך הזה...אפילו כפתור ה"שמש" (שמבהירים את המסך) וכפתור הצבע מתפקדים כמו גלגל -כמו פוטנציומטרנ.ב - כנראה שהבעייה היא בעיית מסך - כשהצבעים קורים אני "מסדר" את זה ע"י דפיקה על דופן המסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.