עבור לתוכן

Sony-Ericsson Xperia RAY

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

ביוני השנה סוני-אריקסון הוציאו את דגם Xperia Ray. נראה לי שהוא עונה בדיוק על הדרישות שלי:

1) מסך חד וקריא בשמש, בגודל 3.3 אינץ'.

2) משקל רק 100 גרם, כמו שחיפשתי. עובי פחות מ-1 ס"מ.

3) כמובן, A-GPS - מאוד חשוב לי.

4) מעבד 1 גה"צ. אמנם לא כפול ליבה אבל נראה לי מספיק לצרכי. סוללה עם זמני המתנה ודיבור טובים.

5) אנדרואיד גירסה 2.3 עדכנית.

6) מצלמה 8 מגה-פיקסל עם וידאו HD ומייצב תמונה דיגיטלי.

בינתיים רק קינג פון מופיע בזאפ בתור מוכר של הדגם הזה. המחיר 1500 ש"ח כולל "עברית מלאה", דומה למחיר בחו"ל ולדעתי לא גבוה לסמארטפון עם מפרט כזה.

כמה שאלות:

* איך זה שרק אחד בארץ מוכר את הדגם ?

* האם זה חתול בשק ? יש קץ' ? חסרונות משמעותיים ?

* האם טלפון כזה אמור לעבוד כשורה ברשת אורנג', ובמיוחד עם אפליקציית Orange GPS ?

* אצל מי כדאי לבטח טלפון כזה ?

תודה.

פורסם
  • מחבר

קינגפון תיקנו את המחיר ל-1950 ש"ח. עכשיו זה יותר הגיוני :) מה דעתכם ?

פורסם

כמה שאלות:

* איך זה שרק אחד בארץ מוכר את הדגם ?

* האם זה חתול בשק ? יש קץ' ? חסרונות משמעותיים ?

* האם טלפון כזה אמור לעבוד כשורה ברשת אורנג', ובמיוחד עם אפליקציית Orange GPS ?

* אצל מי כדאי לבטח טלפון כזה ?

תודה.

*איך זה? טלפון חדש יחסית, לא פופלארי במיוחד, כנראה שכרגע רק הם מוכרים.מה הפליאה? זו ישראל.

*חתול בשק מבחינת קנייה מהחנות הספציפית הזו? לא הבנתי. חסרונות? תלוי מה אתה מגדיר כחיסכון ומה חשוב לך במכשיר. מבחינתי המסך הקטן הוא חיסרון. ומבחינתך?

*יעבוד ברשת אורנג' וגם עם האפליקציה של ה-GPS שלהם (קח בחשבון שכנראה תאלץ לשלם עליה או משהו כזה). בכל מקרה יש Waze שאמורה להיות טובה משמעותית.

*אצל אף אחד - אין טעם לבטח מכשיר שעולה כה מעט אלא אם כן אתה ידוע כבנאדם שנוטה לאבד/לשכוח/להרוס טלפונים בטרוף. גם אז לא בטוח שכדאי. יש תשלום חודשי גבוה יחסית, השתתפות עצמית משמעותית וכו' וכו'

פורסם

אין באמת חתול בשק, פשוט עולה שאלה מאוד חשובה: למה לקנות מכשיר כזה, במחיר כזה, כשיש לך אלטרנטיבות טובות בהרבה במחיר דומה\זהה??

פורסם

ולמה לשאול כזאת שאלה כשאתה יכול כבר לענות עליה ולפרט דגמים?

פורסם
  • מחבר

אין באמת חתול בשק, פשוט עולה שאלה מאוד חשובה: למה לקנות מכשיר כזה, במחיר כזה, כשיש לך אלטרנטיבות טובות בהרבה במחיר דומה\זהה??

אני מצטרף לבקשת הפירוט של Screw_Master :lol:

אציין שגודל מסך 3.3" עם משקל 100 גרם, עובי דק וזמן סוללה גבוה זה שילוב שקולע בול מבחינתי. בניגוד לכך, הסמסונג S2 שכה מומלץ גדול לי מדי בכיס, תרתי משמע.

גם זה שהמצלמה באיכות טובה זה נהדר. אני לא מתכוון לשחק, מקסימום לגלוש ב-WiFi. בדיעבד, לו המחיר היה באמת 1500 ש"ח, הייתי קונה את הטלפון.

פורסם

בדוק כמה הוא עולה בחו"ל

פורסם
  • מחבר

בדוק כמה הוא עולה בחו"ל

בחו"ל בערך 1400 ש"ח. לא נראה לי ששווה להסתבך עם קנייה בחו"ל בשביל הפער לעומת 1950 ש"ח.

דרך אגב, לקראת ההכרזה על האייפון החדש בשבוע הבא: האם בד"כ יש ירידת מחירים של דגמים מובילים המתחרים סביב כניסת דגם חדש של אייפון לשוק ?

פורסם

יכול להיות שתהיה ירידה מתונה של SGS2 או דומיו אבל לא רואה מה ה-RAY קשור לחגיגה.

בכל מקרה, גם אם תהיה ירידת מחירים אני לא מאמין שהיא תהיה דרסטית - לא רואה איך בבת אחת אנחנו נראה את ה-SGS במאות שקלים פחות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים