עבור לתוכן

מעבר מ CL4 ל CL5 כל כך מורגש?

Featured Replies

פורסם

ה Gskill 2x2GB CL4 שלי ז"ל ולכן נאלצתי להחליף אותם, קפצתי לחנות והחלטתי ללכת על ה CL5 (חסכתי 100 ש"ח),

אבל עכשיו תיקיות וסרטים, אפילו ה "מחשבון" (התוכנה) של הווינדוס עולה לאט. ואני מדבר איתכם על רמה כזו שלפני השדרוג התיקיות היו נפתחות מהר משאפשר להבחין, והסרטים עלו מהר.

כאן ההבדל משחק? או שיש לי בעיה אחרת?

קשה לי לעבוד ככה עם המחשב, אני רגיל לסוס עבודה :)

תודה לעוזרים.

פורסם

לתזמונים אין שום משמעות בפועל, בטח לא כמו זאת שאתה מתאר. ככל הנראה הבעיה אצלך היא במקור אחר.

מכיוון שאתה אומר שהתופעה הופיעה לאחר החלפת הזכרון תתחיל ממספר בדיקות פשוטות:

1. תבדוק ב-BIOS שהמערך מוגדר בהתאם לנתונים שקבע היצרן עבור הזכרון (מתח, תדר ותזמונים).

2. תבדוק שכל נפח הזכרון מזוהה.

3. בהנחה ששני הסעיפים שלעיל תקינים תריץ בדיקה עם Memtest למען הסדר הטוב.

על הדרך תבדוק ב-CPU-Z שהמעבד שלך מעלה מכפלה במאמץ ולא "נתקע" על מכפלה נמוכה יותר גם כשיש עליו מאמץ (תשתמש בתוכנה כמו Prime95 או OCCT כדי לאמץ את המחשב ולוודא שהוא אכן מעלה מכפלה).

פורסם
  • מחבר

עדיין לא יישמתי את הסעיפים שלך,

קודם כל נפלה טעות קטנה, אחרי שכתבתי את ההודעה בדקתי כמה זיכרון תפוס וראיתי שבעצם ה CPU הוא זה שעמוס, היה על 100% קבוע :S

בכ"מ מה שעשיתי בנתיים - הסרתי את כל היישומים מה startup כול ה services (כל מה שלא מיקרוספוט) והכל חזר לתקנו כולל הפתיחת תיקיות וכו',

אבל עכשיו יש יישום אחר שתופס לי 700-800 מגה קבוע מהזיכרונות, שנקרא Default IME (שזה מה שראיתי שניגשתי לתהליך של מדיה פלייר),

מצאתי תלונות באינטרנט אבל לא מצאתי פיתרון למה זה קורה.

יכול להיות שזה מה שהוביל בפעם הקודמת לתפיסה של ה CPU?

פורסם

כשיש עומס מסוים על המעבד צריך לבדוק במנהל המשימות איזהתהליך או תהליכים גורמים לו. אם כרגע הכל הסתדר אז הכל בסדר

לגבי התהליך המסוים הזה, תבדוק מה תפקידו ואם יש לך בו בכלל צורך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים