פורסם 2011 בספטמבר 2614 שנים יש לי 4 ג'יגה זיכרון ואני רוצה להוסיף עוד 4המפרט המלא מופיע בצדהמודל של הזיכרון שלי הואCM3X2G1333C9לפי מה שחיפשתי לא ניתן להשיג עוד כזה.איזה זיכרון כן כדי לי לקנות שיתאים ויעבוד טוב ביחד?מה מונע ממני להתפנק לי עם 16 ג'יגה של זיכרון במחיר הזה ? ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3081
פורסם 2011 בספטמבר 2614 שנים ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את דגם לוח האם וסוג הזכרון (DDR3 לדוגמה).קרא גם את סעיף 6.3 של הסטיקי שאלות נפוצות מעבדים, לוחות-אם וזכרונות כדי ללמוד מהם המשתנים שיש להתחשב בהם בהוספת זכרון לזכרון קיים.מה מונע ממני להתפנק לי עם 16 ג'יגה של זיכרון במחיר הזה ? ?כנראה ששום דבר בתנאי שיש לך תועלת בכזה נפח של זכרון. אם אין לך תועלת, הרי זה די בזבוז (כנ"ל אגב לגבי ה-8GB או כל נפח אחר שאין בו צורך בהתאם לשימושים).
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים מחבר אני מתכוון להתקין VMWARE ועליו כמה וכמה מערכות וירטואליות לבדיקות של דבריםתכננתי לקנות קיט של 8 ג'יגה אבל הקיט 16 ג'יגה הזה של קינגסטון קורץ לימה הקאץ במחיר הזה? אני לוקח סיכון מסוים אם אני קונה את זה?האם הוא מתאים ללוח האם ולמעבד ?
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים למה אתה חשוב שיש פה סיכון או קאץ'? וכן, הוא יתאים ללוח שלך.לגבי הנפח. אם כל המכונות הוירטואליות (יותר מ-3-4) ירוצו במקביל אולי נפח של 8GB ומעלה יהיה נחוץ או לפחות שימושי. אם מדובר במכונות שירוצו כל אחת בנפרד (או 2-3 לכל היותר במקביל) לדעתי אין צורך ב-16GB של זכרון, אבל אתה מכיר את דפוסי השימוש שלך טוב ממני.
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים מחבר אני חושב שיש סיכון/קאץ כי הקיט 16 ג'יגה הזאת עולה כמו קיט של 8 ג'יגה של שאר החברותוכי אין שום קיט 16 ג'יגה במחיר דומה לזה או אפילו מתקרב
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים אתה יכול לקנות היום מודול 1x4GB בודד במחיר של כ-100-120 ש"ח. 4 כאלה יעלו 400-500 ש"ח ולכן ה"ערכה" (מדובר בסך הכל על קנייה של 4 מודולים של 4GB) הזאת לא חריגה מבחינת מחיר.תמיד תמצא זכרון יקר יותר וזול יותר. ברוב המקרים, למעשה כמעט תמיד, אין ממש סיבה לקנות את הזכרון היקר יותר כשיש מודולים זהים זולים יותר.
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים מחבר אוקיי אז אפשר בכל זאת לקבל איזה כמה המלצות גם לסטוק של 8 ג'יגה וגם לאחד של 16 ג'יגהאני בעיקרון גר בכפ"ס ועובד בתל אביב ככה שאלה האזורים העדיפים מבחינתיזה כנראה אומר RSM או KSP , אלא אם כן יש עוד איזה משהו..
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים אין ממש המלצות מסוימות, כי אין הבדלים. ההמלצה הכללית היא כמו תמיד: קנה את נפח הזכרון הרצוי לך הזול ביותר שאתה מוצא מיצרן מוכר ושעונה על הצרכים שלך. במקרה שלך גם חשוב להקפיד שמתח העבודה של הזכרון לא יעלה על 1.65V.אני באופן אישי גם ממליץ לבנות את נפח הזכרון הרצוי לך תוך שימוש במספר המודולים הקטן ביותר, אך יש כאלה שחושבים גם אחרת.
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים מחבר כעיקרון אני זוכר מהתקופה שקניתי את הI5 שלי לפני כשנתיים-שלוש , שהיה איזה קטע עם תאימות לזכרונות שלא הכול התאיםבזמנו קניתי זיכרון עם 1.5Vהיום אין בעיה כזאת ? כל זיכרון שאני יבחר יתאים ?דרך אגב , 1333 או 1600 לא באמת קריטי ויורגש נכון ?
פורסם 2011 בספטמבר 2714 שנים ברוב השימושים לתדר ולתזמונים אין משמעות. גם בשימושים היחסית ממוקדים שיש להם כן השפעה היא זניחה (הבדל של עשרות אחוזים בתדר מניב שיפור "ביצועים" של אחוזים בודדים), אני אף מגדיר אותה כלא קיימת.לגבי תאימות. תמיד יש סיכוי לחוסר תאימות בין הלוח ו/או בקר הזכרון לדגם מסוים של זכרון. אי אפשר לדעת אף פעם בוודאות אלא אם כן אתה בוחר בזכרון שמופיע ברשימת הזכרונות שאיתם נבדק הלוח. יחד עם זאת, הסיכוי לחוסר תאימות שכזה הוא נמוך.
פורסם 2011 בספטמבר 2814 שנים מחבר איך הזכרונות האלה http://www.ebay.com/itm/G-SKILL-Ripjaws-16GB-4x4GB-DDR3-1600-PC3-12800-NEW-/370545932304?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5646423810#ht_634wt_905?
פורסם 2011 בספטמבר 2814 שנים שוב, אין הבדל מבחינת איכות בין זכרונות מיצרנים מוכרים, ולכן כל זכרון שמתאים לפלטפורמה שלך ולדרישות שלך יתאים. קנה את הזול ביותר שעונה על הצרכים שלך/זה שהכי מוצא חן בעינייך מכל סיבה אחרת מיצרן מוכר. עבור הפלטפורמה שלך רק תקפיד שהזכרון עובד במתח שלא עולה על .1.65Vאני באופן אישי לא ממש מבין למה לקנות זכרון בחו"ל כשמחירו בארץ הוא בהחלט הוגן (וגם לא חסר מבחר), לדעתי זה סרבול מיותר (בייחוד אם צריך לממש אחריות).במקרה הספציפי הזה הייתי ממליץ לך לא לקנות זכרון עם גוף קירור גבוה מכיוון שהוא עלול להתנגש עם גוף הקירור של המעבד.
פורסם 2011 בספטמבר 3014 שנים מחבר איך וכמה זה משפיע עליי שלזיכרון יש Non-ECC לטיפה יותר יקרים יש את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.